20 Shining Coins

20 Shining Coins Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/Low

Тип

Video Slot

Детайли за 20 Shining Coins

Разработчик: CT Gaming Interactive
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:10,00
Джакпот:1000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за 20 Shining Coins

Разработчик: CT Gaming Interactive
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:10,00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:1000 х Залога

Ревю за 20 Shining Coins

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

20 Shining Coins е онлайн слот, разработен от CT Gaming. Това е слот с ниска до средна волатилност,  RTP от 95,86% и максимална печалба от 1000 х залога. Това е класически слот във всеки смисъл и напомня за златната ера на слот машините, когато функционалността и чистото удоволствие бяха водещи при избора на ротативка.

На барабаните ще откриете, че класическите символи като звезди, златни монети, камбани, грозде и подкови предлагат най-големите печалби. Няма набор от бонус функции, но специалните скатери и wild символа внасят разнообразие и вълнение в основната игра. Скатер символа звезда изплаща печалба за всяка позиция, а wild символа променя други символи също в уайлд, задействайки нови комбинации.

Съвременните слотове може да са технологично напреднали и заредени с бонус функции, но малцина могат да уловят чистата радост на своите предшественици. 20 Shining Coins доставят брилянтна част от носталгия, която непременно ще ви накара да се усмихнете.  Дизайнът на символите е универсално очарователен. Карикатурни плодове, включително сливи и череши, са осеяни с ярки златни камбани и подкови, украсени с четирилистни детелини.

20 Shining Coins обещава малко повече надеждност със своя рейтинг на ниска-средна волатилност, а неговият RTP от 95,86% е близо до средния. Най-голямата печалба от само x1000 е малка, но това може да се очаква при игри с по-ниска дисперсия. Преди да започнете игра, може да се запознаете с настройките. Всичко, което трябва да знаете за стойността на символите, печелившите линии и правилата на играта е достъпно, само с едно щракване в главното меню, разположено чрез бутон, отбелязан с „i“. Печелившите линии се показват на две колони отстрани на барабаните. Те могат да се регулират от 1-20. Можете да получите достъп до контролите за залог, като натиснете зеления бутон и след това използвате стрелките, за да коригирате залога си. Autospin се намира в същото меню като контролите за залагане и можете да изберете до 1000 завъртания.

Scatter символа звезда е най-ценният символ и приземяването на пет от тях (на всяка позиция) дава награда от 100 х залога, което е най-високата печалба на единична линия. Тъй като това е слот с класическа тематика, той не предлага същата гама от бонуси като по-модерните игри. Въпреки това, 20 Shining Coins включва две функции, които имат за цел да направят основната игра по-интригуваща и да присъдят някои по-големи печалби!

Внимавайте за символа на звездата, който е скатер в Shining Coin. Той седи високо в таблицата за изплащане и има специално предназначение да изплаща във всяка позиция. Това означава, че не е нужно да се притеснявате за печелившите линии и шансовете ви да спечелите са много по-високи.

Wild символа, който е златна монета е страхотно допълнение към играта. Уайлдът може да замести по-малко ценни символи в таблицата за изплащане. Това означава, че потенциално можете да запълните барабаните с wild символи и по този начин да свържете различни комбинации и да спечелите някои по-доходоносни печалби!

 20 Shining Coin предлага всичко, което бихте очаквали от класически слот от отминала ера, но с модерна графична актуализация и по-плавен геймплей. Предлаганите функции, особено скатерът, са повече от достатъчни, за да добавят разнообразие към основната игра и да поддържат нещата интересни. А възможността да спечелите 1000 х залога само с едно завъртане е още една причина да завъртите барабаните.

20 Shining Coins в сравнение към други слотове

Име:20 Shining Coins40 Super FruitsPirate Multi CoinsLady Luxe JokerBones & BountyTitan Strike
Провайдър:CT Gaming InteractiveEGT DigitalFantasma GamesJust For The WinThunderkickRelax Gaming
Печеливши канали:2040Scatter Pays30409615
Бонус:НеДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:НеДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:1000 х ЗалогаПрогресивенN/A5,000х залога25,000х Залога2,000х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 20 Shining Coins

20 Shining Coins

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 20 Shining Coins. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 20 Shining Coins.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

20 Shining Coins
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че 20 Shining Coins попада в категорията за волатилност Medium/Low, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете 20 Shining Coins, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите 20 Shining Coins с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете 20 Shining Coins. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за 20 Shining Coins и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238