4 Fantastic Fish

4 Fantastic Fish Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за 4 Fantastic Fish

Разработчик: Yggdrasil Gaming 4ThePlayer
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали4096
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:80,00
Джакпот:15,000 x Залога
Скатер:Да

Детайли за 4 Fantastic Fish

Разработчик: Yggdrasil Gaming 4ThePlayer
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали4096
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:80,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:15,000 x Залога

Ревю за 4 Fantastic Fish

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

4 Fantastic Fish е онлайн слот, разработен от 4ThePlayer и Yggdrasil Gaming. Играта предлага 6 барабана и 4096 начина за печалба. Характеристиките включват бонус за повторно завъртане при задържане и печалба, награди за незабавна печалба и други. RTP на този слот с висока волатилност е 96%, а главната награда достига 15 000 x вашия залог.

Едно нещо, което наистина харесваме в слотовете 4ThePlayer е, че всички те изглеждат много различни един от друг. Няма да разберете, само като ги погледнете, че 7 Elements, 9K Yeti и 4 Fantastic Fish са игри на една и съща марка.

В 4 Fantastic Fish играчите са отведени на риболовна екскурзия. Играта разполага с живи графики, които привличат вниманието ви от самото начало и ви забавляват. Може да не изглежда толкова реалистично като 3 Secret Cities или толкова подробно като 7 Elements, но има онзи фактор, който ви кара да играете с удоволствие.

Ротативката ви предоставя до 4096 начина за печалба. За да създадете печеливши комбинации, просто трябва да поставите съвпадащи символи отляво надясно на съседни барабани. Наградите варират от 2x до 100x и има джакпоти, които съответстват на различни риби. Тези джакпоти се задействат, когато един от горните символи на риба се появи на последния барабан на играта.

 • Червеноперка – 10 000x
 • Риба чук –  5000x
 • Риба меч – 500x
 • Синя риба – 100x

Случайна функция, която може да се появи, е бонусът Giant Squid. Когато се появи, той ще разбърка символите, за да създаде печеливша комбинация.

Когато получите три или повече скатер символа, ще активирате бонуса за повторно завъртане. Това е бонус в стил „задръж и спечели“, при който започвате  3 повторни завъртания. Всеки път, когато кацне риба, броячът се нулира на 3 и щом броячът достигне нула, бонус рундът приключва.

Рибните символи могат да паднат само на трите барабана, където първоначално са паднали скатерите. Когато една макара е пълна с риба, синята акула Марлин ще доплува и ще изяде цялата риба. Той също така ще награди общия брой риби, които е изял, като тяхна собствена награда за незабавна печалба – умножена по 2.

Сега, след като рибата е изядена, новата риба може свободно да кацне на тази макара. Това е напълно уникална функция в голямата схема на слотовете със задържане и печалба. Обикновено има толкова много свободни места и въпреки че могат да станат достъпни нови позиции за повече символи, винаги има определен край. Това не е случаят с 4 Fantastic Fish, тъй като тук можете да продължите да освобождавате нови позиции за още символи.

4 Fantastic Fish в сравнение към други слотове

Име:4 Fantastic FishFrozen DiamondsMighty KrakenCandy Jar ClustersBrick Snake 2000Easter Island
Провайдър:Yggdrasil Gaming4ThePlayerRabcatCT Gaming InteractivePragmatic PlayNolimit CityYggdrasil Gaming
Печеливши канали:4096205Cluster PaysN/A100
Бонус:НеНеДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:15,000 x Залога80 000€30,00010,000х Залога8,110х залога (до 16,220x)2,500 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 4 Fantastic Fish

4 Fantastic Fish

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 4 Fantastic Fish. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 4 Fantastic Fish.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

4 Fantastic Fish
1

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в 4 Fantastic Fish. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в 4 Fantastic Fish.

2

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете 4 Fantastic Fish в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за 4 Fantastic Fish и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3482

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3938