5 Crown Hot

5 Crown Hot Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за 5 Crown Hot

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши канали5
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,50
Макс. Залог:25,00
Джакпот:Прогресивен
Скатер:Да

Детайли за 5 Crown Hot

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши канали5
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,50
Макс. Залог:25,00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:Прогресивен

Ревю за 5 Crown Hot

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

5 Crown Hot е още една онлайн слот игра с плодова тематика от EGT Digital. Този класически слот разполага с 5х3 барабана с 5 фиксирани печеливши линии. Играта предлага семпъл геймплей с функции като разширяващи се Wild символи, два скатера, които носят печалби, и четири нива на прогресивния джакпот Clover Chance. Ако сте почитатели на традиционните слотове с плодова тематика, 5 Crown Hot си заслужава да разгледате.

Функции и бонуси

В 5 Crown Hot играта работи с типична конфигурация от 5х3 барабани с 5 фиксирани печеливши линии, в които можете да създавате печеливши комбинации с 3 до 5 съвпадащи символа.

5 Crown Hot WildWild и Scatters: Wild символът на играта, представен от корона, се появява единствено на барабани 2, 3 и 4. Той може да замества други символи в печеливши комбинации, с изключение на скатерите. Освен това Wild символът се разширява, ако това ще допринесе за печеливша комбинация. Скатер символът за долар ви възнаграждава при попадане на 3, 4 или 5 от тях, докато лилавата звезда скатер се появява само на 1-ви, 3-ти и 5-ти барабан и предоставя печалби за комбинации от 3.

Джакпот Clover Chance: Тази вълнуваща функция предлага шанс да спечелите един от четирите прогресивни джакпота. Джакпот функцията може да се задейства на случаен принцип след кръг от завъртания. Въпреки че можете да спечелите само един джакпот, той е гарантиран, ако задействате тази функция. Ето как работи тя:

Clover Chance JackpotПо време на Джакпот функцията избирате измежду 15 сандъка, всеки от които съдържа различни символи. 12 сандъка съдържат символи с перли, като цветът им съответства на нивото на джакпота. Останалите имат специални символи детелина. За да спечелите съответния джакпот, трябва да съберете символите детелина заедно със съвпадащите символи перли. Ето как се разпределят те:

 • Grand Jackpot: Печели се, когато съберете 3 червени перли или 3 зелени перли и 1 зелена детелина.
 • Major Jackpot: Печели се, когато съберете 3 зелени перли или 3 сини перли и 1 синя детелина.
 • Minor Jackpot: Печели се, когато съберете 3 сини перли или 3 лилави перли и 1 лилава детелина.
 • Mini Jackpot: Печели се, когато съберете 3 лилави перли.

Gamble FunctionGamble: Ако се чувствате късметлия, можете да заложите всяка печалба, равна или по-малка от x35 пъти залога, като кликнете върху бутон x2. Появява се карта с лицето надолу и можете да избирате между червено и черно. Правилното предположение удвоява печалбата Ви, а неправилното прекратява кръга на хазарта с максимум 5 опита.

Дизайн и саундтрак

5 Crown Hot поддържа класическата тема на слот с плодове на EGT. В играта ще срещнете познати символи като череши, лимони, портокали, сливи, грозде, дини, камбани, седмици, както и значителните символи: долар като скатер символ, лилава звезда като втори скатер символ и величествена кралска корона като Wild символ. Фонът е в плътен кафеникав цвят, което гарантира, че основният фокус остава върху въртящите се барабани. Дизайнът, подобно на геймплея, е опростен, което може да бъде приятно за любителите на слотове, особено за тези, които обичат слотове с плодова тематика.

5 Crown Hot WinНашето заключение

5 Crown Hot осигурява класическо слот изживяване с опростената си конфигурация от 5х3 барабана и 5 фиксирани печеливши линии. Ключовите функции на играта, включително разширяващите се Wild символи, възнаграждаващите скатери и примамливият джакпот Clover Chance, добавят вълнение към геймплея.

Въпреки че дизайнът ѝ е семпъл, тя е подходяща за феновете на слотове с плодова тематика. С фокуса си върху традиционните елементи и вълнуващите бонуси 5 Crown Hot предлага балансирана комбинация от познато и вълнуващо за любителите на слотове.

5 Crown Hot в сравнение към други слотове

Име:5 Crown HotSecret of Anubis DoubleMaxDracula’s FamilyBeef Up the BonusRhino RampageBook of Kings
Провайдър:EGT DigitalReflex GamingPlaysonGames GlobalBlueprint GamingPlaytech
Печеливши канали:52515202510
Бонус:НеДаДаДаДаНе
Безплатни завъртания:НеДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:Прогресивен 20,024х Залога1,750 х Залога5,000х ЗалогаProgressive15,000 по Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Опростен и ясен геймплей

 • Разширяващи се Wild символи

 • Джакпот Clover Chance с четири прогресивни нива

Минуси:
 • Ограничени печеливши линии (5 фиксирани)

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 5 Crown Hot

5 Crown Hot

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 5 Crown Hot. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 5 Crown Hot.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

5 Crown Hot
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в 5 Crown Hot. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в 5 Crown Hot.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от 5 Crown Hot. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете 5 Crown Hot в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какви са основните характеристики на играта 5 Crown Hot?

Играта включва разширяващи се Wild символи, ценни скатери (знак за долар и лилава звезда) и джакпот Clover Chance. Тези функции добавят вълнение и възможности за печалба към геймплея.

Какво представлява функцията Gamble в 5 Crown Hot?

Функцията Gamble ви позволява да удвоите печалбите, които са под х35 пъти залога, като правилно познаете цвета на карта с лицето надолу. Разполагате с максимум 5 опита да се възползвате от този риск.

Как работи джакпотът Clover Chance?

Джакпотът Clover Chance предлага четири нива на прогресивния джакпот: Grand, Major, Minor и Mini. Функцията Джакпот може да се задейства на случаен принцип след всяко завъртане. За да спечелите, трябва да отворите сандъци и да съберете определени символи на перли и детелини, съответстващи на всяко ниво на джакпота.

Мога ли да играя 5 Crown Hot на мобилен телефон?

Да, 5 Crown Hot е оптимизирана за всички устройства.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:28 септември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове