5 Families

5 Families Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/Low

Тип

Video Slot

Детайли за 5 Families

Разработчик: Red Tiger Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Не
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:500,00
Джакпот:1000 х Залога
Скатер:Не

Детайли за 5 Families

Разработчик: Red Tiger Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Не
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:500,00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:1000 х Залога

Ревю за 5 Families

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

5 Families е онлайн слот, разработен от Red Tiger. Този слот с мафиотска тематика има 5×3 барабана и десет печеливши линии. Играта идва със средна волатилност и RTP от 95,71%. Получавате печеливша комбинация, като приземите три, четири или пет съвпадащи символа на която и да е от десетте печеливши линии, започвайки отляво надясно на съседни барабани.

Темата е вдъхновена от дългата история на мафиотската дейност в Ню Йорк, и е кръстена на известните пет фамилии, които някога са управлявали престъпността – семействата Бонано, Колумбо, Гамбино, Дженовезе и Лукезе. Ще попаднете в старомодно заведение с приглушена светлина. На фона е джентълменски салон, който със сигурност е видял нечисти сделки, много алкохол и мръсни поръчки. Естетиката е отлична и наистина се съчетава прекрасно с темата и персонажите.

Барабаните са съставени от девет символа, всички свързани с темата за мафиотите. По-ниско платени символи са пистолет, уиски и куршуми, чипове за покер и куфарче, пълно с незаконно спечелена плячка. RTP на 5 Families е 95,71%, което е малко по-ниско от средното. Волатилността е средна, така че е вероятно да раздава печалби доста често.

Преди да започнете игра, може да се запознаете с контролите. Балансът се намира в горния ляв ъгъл на екрана, а залогът е в долния ляв ъгъл на екрана. Щракнете върху бутона с три реда горе вдясно, за да проверите подробностите за играта. Това ще покаже таблиците с печалби за всички символи и печелившите линии.

Звуковите ефекти могат да се контролират в горния десен ъгъл, а играта може да бъде настроена на цял екран. Бутонът за завъртане е от дясната страна на екрана, заедно с турбо бутон. Най-ниският размер на залога започва от 0,10 и достига до максимален залог от 500,00 монети на завъртане. Максималната печалба от едно завъртане е 1000 пъти х залога.

Геймплеят е доста ясен в5 Families. Няма уайлд карти, скатери или безплатни завъртания. Това, което предлага, е специален рунд с множител. Всеки път, когато играч получи печеливша комбинация, в патронника на пистолета над барабаните се добавя куршум. Ако играчите получат пет печеливши рунда подред, пистолетът ще се напълни и те ще получат достъп до функцията VIP стая. Когато са във VIP стаята, играчите ще получат 5x умножение за всички печеливши комбинации.

5 Families е много ясна и лесна за игра ротативка. Графиката, дизайнът и темата са добре реализирани, това е един от най-добрите слотове по отношение на визуалния външен вид. Липсата на бонус функции ще отблъсне по-опитните играчи, а липсата на уайлд или скатер символи може да не се хареса на мнозина.. RTP от 95,69% също е под средните за индустрията, а средната волатилност предлага само малки джакпоти. Но въпреки това 5 Families е интересна ротативка, с опростен геймплей, която ви дава възможност да спечелите 1000 х вашия залог само с едно завъртане.

5 Families в сравнение към други слотове

Име:5 FamiliesRoyal SecretsGreedy GoblinsCash VoltGreat AztecGood Luck & Good Fortune
Провайдър:Red Tiger GamingEGT DigitalBetSoftRed Tiger GamingiSoftBetPragmatic Play
Печеливши канали:101030202010
Бонус:НеДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:НеНеДаНеДаДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот:1000 х ЗалогаПрогресивен1,200 000(GBP)2,500 х Залога2,500 х Залога2,100х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 5 Families

5 Families

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 5 Families. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 5 Families.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

5 Families
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете 5 Families в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за 5 Families и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238