5 Lions Dance

5 Lions Dance Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за 5 Lions Dance

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали1024
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:2,700 х Залога
Скатер:Да

Детайли за 5 Lions Dance

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали1024
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:2,700 х Залога

Ревю за 5 Lions Dance

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

5 Lions Dance е онлайн слот с 5 барабана и 4 реда, разработен от Pragmatic Play. Няма печеливши линии, тъй като използва механика с 1024 начина за печалба. Играта може да се играе с между 0,20 и 100,00 кредита на завъртане и има азиатска тема. Бонусите и функциите включват повторно завъртане на wild множители и бонус за безплатни завъртания.

5 Lions Dance е най-новата игра, която се появи в онлайн казината. Както подсказва името, 5 Lions Dance черпи влияние от могъщия лъв – доста често срещана фигура в Китай и знак за просперитет и богатство. Играта има красив дизайн, а графиките са добре проектирани, изобразяващи се в HD на всички устройства.

Когато става въпрос за действителния формат на 5 Lions Dance, ще видите, че слотът е изграден около формат с 5 барабана и 4 реда. Вместо да използва печеливши линии, Pragmatic Play използва механика с 1024 начина за печалба. Форматът с 1024 начина за печалба означава, че подреждането на комбинация от 3 символа (на произволна позиция) отляво надясно ще осигури печалба.

Играта има RTP по подразбиране от 96,5% и  използва комбинация от по-ниско платени и по-високо платени символи. Всички по-ниско платени символи са представени от карти за игра, а всички по-добре плащащи символи в играта са лъвски глави с различни цветове и в зависимост от цвета те изплащат печалба на стойност между 4X и 20X вашия залог. Символът „Златна топка“ е wild символ и замества всички други символи в играта освен бонус скатер символите.

Има две функции, които ще намерите в 5 Lions Dance:

 • Lion Reel Bonus – Бонусът Lion Reel се задейства от три или повече символа, попадащи на едно завъртане завъртане (по време на основната игра). Когато това се случи, ще видите анимация на екрана си, където първите два барабана се сливат в една голяма макара. След това се избира множител (или 5X, 10X, 20X, 25X, 50X, 75X, 100X, 150X или 200X) и се присъжда повторно завъртане. Ако се формира печалба при повторното завъртане, сумата на печалбата се умножава по множителя, показан на барабана Lion, така че тук има голям потенциал за печалба, особено ако ви бъде даден един от по-големите множители!
 • Free Spins – Основният бонус рунд в 5 Lions Dance е бонусът за безплатни завъртания и той се задейства от падането на три от скатер символите Drum на барабани 1, 3 и 5. Ще получите 10 безплатни завъртания, и завъртанията след това се разиграват.

По време на бонуса за безплатни завъртания, всички печалби се изплащат както обикновено – но преди да се осъществи следващото завъртане, всички символи с глава на лъв на барабаните се трансформират в една и съща фигура на лъв, осигурявайки допълнително изплащане и предлагайки по-голям потенциал за печалба, отколкото по време на базовата игра.

Възможно е също да задействате повторно функцията, а това се прави чрез приземяване на други три от скатер символите на барабани 1, 3 и 5, като това ви дава допълнителни 10 безплатни завъртания. Няма ограничение за броя пъти, в които бонусът може да бъде повторно задействан.

Pragmatic Play са успели да направят нещо страхотно – те са разработили слот с доста ниска вариация, който всъщност може да осигури добър потенциал за печалба до 2700X вашият залог, който може да бъде спечелен при всяко завъртане.

5 Lions Dance в сравнение към други слотове

Име:5 Lions DanceMoon LordGreat LagoonDonutsClover LadyBirds
Провайдър:Pragmatic PlayCT Gaming InteractivePragmatic PlayBig Time GamingWazdanBetSoft
Печеливши канали:1024302524011030
Бонус:НеДаДаДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:2,700 х Залога1,2005,000х Залога40,000 х Залога3,500 х Залога830 000,00€

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 5 Lions Dance

5 Lions Dance

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 5 Lions Dance. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 5 Lions Dance.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

5 Lions Dance
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от 5 Lions Dance. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в 5 Lions Dance. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в 5 Lions Dance.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238