5 Wild Buffalo

 • Доставчик:

  4ThePlayer

 • Тип:

  1024 Линии

5 Wild Buffalo Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.01%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за 5 Wild Buffalo

Разработчик: 4ThePlayer
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали1,024
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Джакпот:7,500х Залога
Скатер:Да

Детайли за 5 Wild Buffalo

Разработчик: 4ThePlayer
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали1,024
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:7,500х Залога

Ревю за 5 Wild Buffalo

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

5 Wild Buffalo, разработена от 4ThePlayer, предлага завладяващо слот изживяване на фона на живописен каньон. Дизайнът на играта умело интегрира дървена решетка, която подсилва темата за дивата природа, допълнена от внимателно подбран саундтрак. С визуализациите, които оживяват елементите на природата, играчите могат да се насладят на визуално привлекателна и богата на атмосфера игра.

Функции и бонуси

5 Wild Buffalo е онлайн слот игра, разработена от 4ThePlayer. Тя се отличава с решетка 5×4 и предлага 1024 печеливши линии. Играта може да се похвали с процент RTP от 96,01% и се характеризира с висока волатилност.

5 Wild Buffalo WildBuffalo Thunder: Активира се при падане на 4 символа бивол на един и същи барабан по време на всяко завъртане, тази функция обединява тези символи в един биволски барабан. Полученият барабан носи множител от 5х до 10х. Този множител увеличава печалбата при изчисляване на печалбата и показва колко символа се броят за единния биволски барабан, което увеличава потенциала за по-големи печалби.

Свободни завъртания: Тази функция се задейства при падане на 3 или повече Scatter символа и предоставя до 25 безплатни завъртания. Всички Wild символи, които се появяват по време на Free Spins, се разширяват, за да запълнят целия си барабан, и се умножават с коефициент между 6x и 12x за всички печалби, в които участват. Освен това, ако по време на този кръг се паднат диаманти, се завърта колелото на късмета. По време на този рунд, ако уцелите 2, 3, 4 или 5 Scatter символа, получавате допълнителни 4, 8, 15 или 25 Free Spins, съответно.

Boosting Fortunes: Тази игра включва 5 награди Jackpot Fortune: Мини, Голям, Супер, Мега и Ултра, разположени над решетката. Стойността на тези награди се променя динамично. Появата на диамант повишава стойността на съответния джакпот и може да задейства колелото на късмета, което предлага един от джакпотите, вариращи от 8x до 5000x, в зависимост от нивото. Вероятността за задействане на Колелото на късмета варира в зависимост от текущите стойности на наградите на късмета.

Купуване на функции: За незабавен достъп до специалните функции играчите могат да платят 50x залога си за Free Spins или 100x за Buffalo Thunder, която гарантира печалба с поне един пълен стек от символи на бизони. И двете опции запазват RTP на играта.

Дизайн и саундтрак

5 Wild Buffalo Symbols5 Wild Buffalo е разположена в суров каньон, с дървена решетка, която подчертава дивия ѝ, естествен чар. Играта може да се похвали с добри графики и динамични функции, които поддържат геймплея увлекателен. Визуализацията е похвално изпълнена с подходящ саундтрак, който обогатява преживяването. Таблицата с печалби включва символи на карти от 10 до асо, както и местни диви животни като коне, орли, пуми, вълци, мечки и бизони.

За тези, които се интересуват от подобни теми, си струва да проучат игри като Big Wild Buffalo от Belatra и Buckshot Wilds от NetEnt.

Нашето заключение

5 Wild Buffalo предоставя редица интересни функции, които обогатяват слот изживяването. Функцията Buffalo Thunder и Free Spins осигуряват динамичен геймплей с множители, които могат значително да увеличат печалбите. Добавянето на опциите Boosting Fortunes и Feature Buy предлага на играчите различни начини за потенциално увеличаване на наградите. С висока волатилност и солиден RTP тази игра от 4ThePlayer е подходяща за играчи, които търсят вълнуващ геймплей и възможност за значителни печалби в красиво изработена среда.

5 Wild Buffalo в сравнение към други слотове

Име:5 Wild BuffaloBounty Hunter UnchainedVault Cracker MegawaysMustang Gold20 Hot BurstCupid
Провайдър:4ThePlayerBlueprint GamingRed Tiger GamingPragmatic PlayEGT DigitalEndorphina
Печеливши канали:1,02410,00064 up to 117,649252020
Бонус:ДаДаДаДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаНеДа
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:7,500х Залога8,000х Залога 2,484х Залога12,000 х ЗалогаProgressive500 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • 1 024 печеливши линии

 • Увлекателни функции като Buffalo Thunder и безплатни завъртания

 • Директен достъп до бонус кръгове

Минуси:
 • Високата волатилност може да не е подходяща за всички играчи

 • Функцията Buy може да е скъпа за някои бюджети

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 5 Wild Buffalo

5 Wild Buffalo

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 5 Wild Buffalo. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 5 Wild Buffalo.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

5 Wild Buffalo
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че 5 Wild Buffalo попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете 5 Wild Buffalo, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите 5 Wild Buffalo с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на 5 Wild Buffalo, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в 5 Wild Buffalo. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в 5 Wild Buffalo.

Често задавани въпроси

Колко печеливши линии има 5 Wild Buffalo?

Играта е проектирана с 1024 печеливши линии на решетка 5х4, което осигурява многобройни начини за печалба.

Какви са основните характеристики на 5 Wild Buffalo?

Играта включва функцията Buffalo Thunder, безплатни завъртания, Boosting Fortunes с 5 нива на джакпота и опция за купуване на функция.

Можете ли да закупите функции в 5 Wild Buffalo?

Да, играчите могат да закупят незабавен достъп до функциите с опцията Feature Buy (Купуване на функция); 50-кратният залог дава безплатни завъртания, а 100-кратният залог активира функцията Buffalo Thunder.

Какво включва функцията Free Spins в 5 Wild Buffalo?

Попадането на 3 или повече Scatter символа задейства кръга Free Spins, в който Wilds се разширяват и могат да включват множители от 6x до 12x за увеличаване на печалбите.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:29 април,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238