5х6 Juicy Shots

5x6 Juicy Shots Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.3%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за 5х6 Juicy Shots

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши каналиScatter pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:40,00
Джакпот:Прогресивен
Скатер:Да

Детайли за 5х6 Juicy Shots

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши каналиScatter pays
Wild Символ:Не
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:Прогресивен

Ревю за 5х6 Juicy Shots

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Потопете се в света на вълнуващия слот геймплей с 5×6 Juicy Shots, творение на EGT Digital. Този слот съчетава класически плодови символи с интересни функции, включително Scatter-базирана система за изплащане и Toppling Reels. С джакпота Clover Chance, безплатните завъртания и стратегическите опции като Bonus Buy и Double Bonus Chance, играчите ги очаква изпълнено с екшън игрално изживяване. Присъединете се към нас, докато разглеждаме вълнуващите екстри, които тази игра предлага.

Функции и бонуси

5×6 Juicy Shots предлага завладяващо слот изживяване с игрална решетка 5×6 и разпръсната система за изплащане. За да си осигурите печалба, трябва да попаднете на осем или повече съвпадащи символа където и да е на екрана.

Toppling Reels: След като се образува печеливша комбинация, всички печеливши символи, с изключение на символите Scatter и Multiplier, се премахват незабавно. Това дава възможност на нови символи да се спуснат отгоре и да запълнят празнините. Каскадният ефект продължава, докато спрат да се появяват нови печеливши комбинации.

Джакпот Clover Chance: Тази джакпот функция може да се активира на случаен принцип в края на завъртане, като предлага на играчите шанса да спечелят едно от четирите нива на прогресивния джакпот: Mini, Minor, Major и Grand. Ето как работи тя:

5x6 Juicy Shots BonusПо време на функцията Джакпот пред играчите се появяват 15 сандъка, всеки от които съдържа различни символи. Дванадесет от тези сандъци съдържат символи на перли в различни цветове, съответстващи на нивата на джакпота, докато останалите сандъци съдържат специални символи на детелина за повишаване на нивото. Събирането на тези специални символи детелина ви води до преминаване към следващото ниво на джакпота, при условие че сте събрали и трите съответни символа перли. Разпределението е следното:

 • Mini Jackpot: Печели се, ако съберете 3 символа лилава перла.
 • Minor Jackpot: Печели се, ако съберете 3 сини символа на перли ИЛИ 3 лилави перли и лилава детелина.
 • Major Jackpot: Печели се, ако получите 3 символа на зелена перла ИЛИ 3 сини перли и синя детелина.
 • Grand Jackpot: Печели се, ако получите 3 символа червена перла ИЛИ 3 зелени перли и зелена детелина.

Безплатни завъртания: Попадането на 4, 5 или 6 Scatter символа е вашият билет към 10 безплатни завъртания, придружени от символи с множители от x2 до x100. По време на този вълнуващ кръг могат да се появят до 10 множителя. Ако на екрана се появят няколко множителя, стойностите им се комбинират, като увеличават потенциалните ви печалби. Попадането на 3, 4, 5 или 6 нови Scatter-а по време на Free Spins задейства допълнителни пет безплатни завъртания, които поддържат екшъна.

5x6 Juicy Shots FeaturesBonus Buy: Има възможност да закупите безплатни завъртания за x100. Ако изберете тази опция, ще получите 4, 5 или 6 Scatters, което ще ви гарантира десет безплатни завъртания. Тази опция става недостъпна, ако вместо това сте решили да удвоите шансовете си за активиране на функцията.

Double Bonus Chance: При х1,25 играчите могат да удвоят шансовете си за активиране на безплатни завъртания. Тази функция въвежда в играта повече Scatters, като ефективно удвоява шансовете за иницииране на безплатни завъртания.

Gamble: С натискане на бутона x2 можете да влезете в рунд Gamble, за да удвоите печалбите си. В центъра на екрана се появява карта с лицето надолу. Можете да направите предположение – червено или черно. Правилните предположения удвояват печалбата Ви и се разкрива нова карта. Този процес може да се повтори до 5 пъти, което добавя допълнително ниво на вълнение към игралното преживяване. Рундът приключва, ако изтеглите парите си, познаете неправилно или изчерпите опитите си за залагане.

Дизайн и саундтрак

5x6 Juicy Shots SymbolsВ играта 5х6 Juicy Shots символите са предимно класически казино символи на плодове като череши, лимони и дини, а понякога се появяват и символи 7 и камбанка. Единственият наистина тематичен символ е Wild, изобразяващ барман, който държи шейкър. Фонът наподобява зелен коктейл с плаващи кубчета лед, което добавя нотка стил. Въпреки че дизайнът не е прекалено тематичен, графиките са ясни и визуално привлекателни. Саундтракът на играта допълва преживяването, като осигурява приятен фон, без да пречи на геймплея.

Нашето заключение

5×6 Juicy Shots предлага завладяващо слот изживяване със Scatter-базирана система за изплащане и вълнуващата функция Toppling Reels, която увеличава печалбите както в основните, така и в безплатните завъртания. Джакпотът Clover Chance добавя вълнение с възможността да спечелите четири прогресивни нива. Безплатните завъртания са с множители и потенциал за допълнителни завъртания, а функциите Bonus Buy и Double Bonus Chance предоставят стратегически опции. Функцията Gamble предлага шанс за удвояване на печалбите. Въпреки че дизайнът клони повече към класическите плодови символи, играта остава визуално привлекателна.

5х6 Juicy Shots в сравнение към други слотове

Име:5х6 Juicy ShotsDisco Mania Megaways MergePin Up QueensGenie’s Link&Win 4TuneFire Toad50 Hot Blast
Провайдър:EGT DigitalSkywindAmusnet (EGT) InteractiveAll41 StudiosPlay'N GoEGT Digital
Печеливши канали:Scatter paysCluster Pays3025102450
Бонус:ДаНеДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаНе
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот:Прогресивен10,000 х Залога2,00015,000х Залога5,000 х ЗалогаПрогресивен

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Функция Toppling Reels

 • Шанс да спечелите прогресивни джакпоти

 • Бонус купуване и двоен шанс за бонус

Минуси:
 • Ограничени тематични символи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 5х6 Juicy Shots

5х6 Juicy Shots

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 5х6 Juicy Shots. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 5х6 Juicy Shots.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

5х6 Juicy Shots
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че 5х6 Juicy Shots попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете 5х6 Juicy Shots, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите 5х6 Juicy Shots с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от 5х6 Juicy Shots. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в 5х6 Juicy Shots. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в 5х6 Juicy Shots.

Често задавани въпроси

Как мога да задействам безплатните завъртания в 5x6 Juicy Shots?

Можете да задействате Free Spins, като уцелите 4, 5 или 6 Scatter символа, които предлагат множители и потенциал за допълнителни завъртания.

Какъв е джакпотът Clover Chance в 5x6 Juicy Shots?

Тази функция се активира на случаен принцип, като дава на играчите шанс да спечелят едно от четирите нива на прогресивния джакпот чрез събиране на специални символи и символи на перли.

Какъв е минималният и максималният залог в 5x6 Juicy Shots?

В 5×6 Juicy Shots играчите могат да правят залози от минимум 0,40 до максимум 40, което осигурява гъвкавост за различните хазартни предпочитания.

Мога ли да играя 5x6 Juicy Shots на мобилен телефон?

Да, определено можете да се насладите на 5×6 Juicy Shots на мобилното си устройство. Играта е разработена така, че да е удобна за мобилни устройства, което позволява да я играете на смартфон или таблет.

За автора

author image

Евгени

Bonus Hunter

обновено на:16 януари,2024

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Подобни Слотове