7 Gold Fruits

 • Доставчик:

  4ThePlayer

 • Тип:

  10 Линии

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за 7 Gold Fruits

Разработчик: 4ThePlayer
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:12,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за 7 Gold Fruits

Разработчик: 4ThePlayer
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:12,000х Залога

Ревю за 7 Gold Fruits

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

7 Gold Fruits е слот, представен от 4ThePlayer. Разположен на класическа грид мрежа 5х3 с 10 печеливши линии и RTP от 96%, играта предлага на играчите си комбинация от традиционна слот механика и набор от уникални бонуси. Тази игра е стандартен плодов слот със смесица от ангажиращи бонус обрати, идеален за напреднали играчи и начинаещи.

Функции и бонуси

Слотът 7 Gold Fruits предлага традиционна грид мрежа 5×3. Този слот включва 10 печеливши линии и предоставя стандартен процент RTP от 96%. Той въвежда разнообразни функции, които подобряват традиционния геймплей и добавят допълнително ниво на вълнение.

Big 7 Prizes: Играчите могат да се сблъскат с наградите Big 7, които се проявяват върху символите „7“, разположени на най-отдалечения десен барабан. За да получат награда Big 7, играчите трябва да подредят тези символи с други символи „7“ в основната игра или по време на безплатните завъртания, или да ги запазят на място по време на кръга с повторни завъртания. Наградите включват Big, Super, Mega и Ultra, като всяка от тях умножава залога съответно по 100x, 250x, 1000x и 5000x.

7 Gold Fruits BonusGold Cash Stacks: По време на всяко завъртане символ на плод има шанс да се превърне в златен стек с плодове. Тази функция е ексклузивна за един вид плод на завъртане. Появата на златен плод позволява образуването на линия с обикновените му аналози. Успехът при подреждането им осигурява определена печеливша линия заедно с парична награда, показана от златните плодове.

Безплатни завъртания: В началото на рунда се избира произволен плод, който се превръща в Златна плодова бомба. При формиране на линия тези бомби се взривяват, създавайки поредица от Gold Fruit символи , всеки със собствена парична награда на съответните барабани. Играчите имат право на печалби от линиите и получават всички видими парични награди, независимо от позицията си на печелившите линии.

Cash Bombs: Всяка парична бомба, която се приземи, въвежда произволна купчина златни плодове, която покрива целия барабан. Тази функция увеличава потенциала за значителни печалби.

7 Gold Fruits RespinVault Scatters: Попадането на 3, 4 или 5 Scatter символа от трезора задейства печалби съответно от 0,2х, 1х или 20х залога и дава достъп до бонус кръг. В този момент играчите могат да избират дали да се включат в кръга с безплатни завъртания или да се възползват от функцията Respins. Допълнително предимство е, че скатерите от трезора действат като Wild символи и ефективно заместват обикновените символи за формиране на печеливши комбинации.

Respins: В този рунд всяка позиция в решетката е свободна или покрита със златен плод, всеки от които има парична стойност. Започвайки с 3 повторни завъртания, появата на златен плод възстановява броя им. Паричната награда на всяка образувана линия в този кръг се удвоява, като този мултипликатор може да се приложи многократно, ако чрез един символ се постигнат печалби от няколко линии. Заемането на всички 15 позиции гарантира наградата Big 7 в крайния слот. Този кръг продължава, докато всички свободни места не бъдат запълнени или докато не изтекат повторните завъртания на играча.

Buy Feature: За по-добро игрално изживяване играчите имат възможност да закупят Bomb Spin, обещаващ печалба с поне един символ Cash Bomb за 40 пъти залога, с RTP от 96,5%, или да получат директен достъп до бонус рунда за 80 пъти залога, с RTP от 96,1%.

Дизайн и саундтрак

7 Gold Fruits DesignРазположен в банков трезор, слотът 7 Gold Fruits има ярък и цветен дизайн. Интересно е, че въпреки името си, темата за плодовете в играта е отразена предимно в символите на барабаните, а не в цялостния дизайн. Играта умело съчетава темата за сигурния трезор с класическите символи на машините за плодове, което води до визуално привлекателен контраст. Символите, включващи разнообразни плодове като ягоди, грозде, лимони, портокали, сливи, череши и дини, както и камбанка и символ „7“, внасят традиционен щрих в модерната обстановка. Визуализацията е придружена от добре подбран саундтрак, който допълва темата на играта.

Светът на слотовете с плодова тематика е огромен и непрекъснато се разширява. Сред безбройните игри, които включват тази тема, има няколко забележителни скорошни издания, които си струва да бъдат споменати. Сред тях са Pineapple Pop на Neon Valley Studios и Juicy Fruits Multihold на Pragmatic Play, които внасят свеж обрат в класическия мотив.

Нашето заключение

Слотът 7 Gold Fruits на 4ThePlayer предлага редица завладяващи функции, които повишават нивото на игралното изживяване. Играчите имат достатъчно шансове да спечелят големи суми с Big 7 Prizes, Gold Cash Stacks и безплатни завъртания. Добавянето на Cash Bombs и Vault Scatters допринася за вълнението при всяко завъртане. С ефекта си на множител функцията за повторни завъртания осигурява вълнуващ бонус кръг. Независимо дали сте опитен играч, или новак в слотовете, комбинацията от традиционни плодови символи, модерна обстановка на банков трезор и добре съчетан саундтрак правят тази игра задължителна за тези, които търсят класически чар и иновативни функции.

7 Gold Fruits в сравнение към други слотове

Име:7 Gold FruitsWolf StrikeThunderstruck StormchaserPanda’s FortuneChristmas CatchDeep Descent
Провайдър:4ThePlayerIron Dog StudioStormcraft StudiosPragmatic PlayBig Time GamingRelax Gaming
Печеливши канали:1020 1,02425До 117,649243
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:12,000х Залога5100 х Залога 10,200х ЗалогаProgressive31,430x Залога18,750 x Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Увлекателни игрови функции

 • Разнообразие от бонус кръгове

 • Висок потенциал за значителни печалби

 • Ярък и цветен дизайн

 • Уникална комбинация от теми

Минуси:
 • Различни стойности на RTP за опциите за вход

 • Дизайнът на играта може да не отговаря на всички предпочитания

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 7 Gold Fruits

7 Gold Fruits

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 7 Gold Fruits. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 7 Gold Fruits.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

7 Gold Fruits
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и 7 Gold Fruits не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Присъединете се към програми за лоялност

Много онлайн казина предлагат програми за лоялност или VIP схеми за своите играчи. Възползвайте се от тези програми, за да увеличите максимално печалбите си от 7 Gold Fruits. Програмите за лоялност често предлагат привилегии като ексклузивни бонуси, награди за връщане на пари, персонализирани промоции и дори специални мениджъри на сметки.

Присъединявайки се към тези програми, можете да се възползвате от допълнителни предимства, които подобряват играта Ви и потенциално увеличават печалбите Ви. Следете за програми за лоялност, свързани с предпочитаното от вас онлайн казино, и се възползвайте максимално от техните награди.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете 7 Gold Fruits в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какво представляват Gold Cash Stacks и как работят?

Gold Cash Stacks се отнасят само за един вид плод на завъртане. Когато се появят, те могат да образуват линии с обикновени плодове от същия вид, което води до парични награди.

Какво добавят паричните бомби към геймплея на 7 Gold Fruits?

Когато се появят, Cash Bombs въвеждат случайни купчини златни плодове, които покриват целите барабани, увеличавайки шансовете Ви за значителни печалби.

Има ли възможност за закупуване на функция в 7 Gold Fruits?

Да, играчите могат да подобрят игровото си изживяване, като закупят Bomb Spin, гарантиращ печалба с поне един символ Cash Bomb, или да получат директен достъп до бонус кръг за различно изживяване, като и двете опции имат съответните RTP проценти.

Мога ли да играя 7 Gold Fruits на мобилен телефон?

Да, 7 Gold Fruits е оптимизирана за всички устройства.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:22 януари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3938