88 Fortunes Megaways

 • Доставчик:

  Scientific Games

 • Тип:

  Megaways

  Много Линии

88 Fortunes Megaways Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за 88 Fortunes Megaways

Разработчик: Scientific Games
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали117,649
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,88
Макс. Залог:88,00
Джакпот:10,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за 88 Fortunes Megaways

Разработчик: Scientific Games
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали117,649
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,88
Макс. Залог:88,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000 х Залога

Ревю за 88 Fortunes Megaways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

88 Fortunes Megaways е очарователен онлайн слот, който предлага на играчите до 117 649 печеливши начина с всяко завъртане на барабаните. Играта има много щедър потенциал за печалба с голяма награда от 10 000 пъти х вашия залог. Има безплатни завъртания, заедно с увеличаващи се множители и каскадни барабани, които да ви помогнат да получите впечатляващи изплащания.

Ако сте фен на оригиналния слот 88 Fortunes, ще се радвате да знаете, че не се е променил много по отношение на дизайна. 88 Fortunes Megaways все още има ярката червена и златиста цветова схема от първата игра с блестящи златни символи и близнаците на късмета като звезди.

Както всички слотове на Megaways, 88 Fortunes има барабани, които могат да показват между 2 и 7 символа наведнъж. Колкото повече символи се появяват на барабаните, толкова повече печеливши начини са активни – до максимум 117 649. Можете да залагате между 0,88 монети до 88,00 монети на завъртане, а функцията за автоматична игра е налична за до 200 рунда. С помощта на бутона за настройки можете да включвате и изключвате звука, но няма опция за бързо завъртане.

RTP (връщане към играч) на 88 Fortunes Megaways започва от 96,06%, но може да се увеличи до 96,27%. Причината за това е използването на златни символи в играта. Когато увеличите залога си, обикновените символи ще станат златни. Така че, ако вашият залог е 0,88 монети, добавянето на златните символи ще увеличи вашите залози, както следва:

 • Един златен символ – 0,18 монети
 • Два златни символа – 0,.38 монети
 • Три златни символа – 0,68 монети
 • Четири златни символа – 0,88 монети

Със сигурност си струва да добавите един или два златни символа, ако бюджетът ви позволява, тъй като това може да увеличи стойността на оригиналния символ с до 10 пъти.

Кацането на съвпадащи символи на съседни барабани ще ви осигури изплащания, докато въртите барабаните на 88 Fortunes. Каскадните макари също са в игра, така че, когато ударите печеливша комбинация, символите, участващи в печалбата, ще изчезнат и нови символи ще заемат местата си, което ви позволява да постигнете множество печалби с едно завъртане.

Когато приземите три скатер символа, ще задействате рунд за избор на монети. След като намерите три съвпадащи монети, ще задействате съответния им бонус рунд:

 • 10 безплатни завъртания с 6x множител
 • 12 безплатни завъртания с 4x множител
 • 15 безплатни завъртания с 2x множител

Това са само начални множители. Всеки път, когато постигнете печалба, множителят ще се увеличи, за да ви помогне да спечелите още по-впечатляващи изплащания. Можете също да задействате отново този бонус, ако получите повече scatter символи. Можете да получите допълнителни 12 безплатни завъртания и няма ограничение за броя безплатни завъртания, които можете да спечелите.

Можете да завъртите 88 Fortunes Megaways с всеки таблет, смартфон или компютър. Играта изглежда страхотно, независимо дали играете на по-голям или малък екран, така че можете да очаквате забавно игрово изживяване динамичен геймплей и страхотни печалби.

88 Fortunes Megaways в сравнение към други слотове

Име:88 Fortunes MegawaysEternal ClashHellvis WildThe Dog House Dice ShowDancing DragonsMan vs Gator
Провайдър:Scientific GamesOctoplayPragmatic PlayPragmatic PlayCT Gaming InteractiveELK Studios
Печеливши канали:117,649242432010259
Бонус:НеДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000 х Залога12,000х Залога5,000 х Залога6,750x Залога12,00010,000х Вашият залог

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 88 Fortunes Megaways

88 Fortunes Megaways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 88 Fortunes Megaways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 88 Fortunes Megaways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

88 Fortunes Megaways
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от 88 Fortunes Megaways. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за 88 Fortunes Megaways и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 април,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238