9 Burning Dragons

 • Доставчик:

  Wazdan
 • Тип:

  Много Линии

9 Burning Dragons Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.12%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за 9 Burning Dragons

Разработчик: Wazdan
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:3
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:2,187 х Залога
Скатер:Да

Детайли за 9 Burning Dragons

Разработчик: Wazdan
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:3
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:2,187 х Залога

Ревю за 9 Burning Dragons

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

9 Burning Dragons е онлайн слот, разработен от Wazdan. Завъртането на барабаните ще ви осигури шанса да спечелите до 2187 пъти х вашия залог, а печалбите се създават от показване на четири или повече еднакви символа. Ще откриете също, че слотът идва с RTP процент от 96,12%, функция Gamble и волатилност, която може да бъде променяна.

Очаквайте слот машина с дизайн, вдъхновен от Източна Азия. Самото заглавие, както и символите, които се използват, а също и цветовете, които присъстват на барабаните прекрасно кореспондират с темата. Ще намерите четири символи на карти от J до А, заедно с гърне, пълно със скъпоценни камъни, златна подкова, златен къс, лого с надпис Wild и бонус символ Дракон.

Интересната част за 9 Burning Dragons е, че използва 9 отделни барабана. Всеки получава символи и вие получавате изплащане, когато има поне 4 съвпадащи позиции сред 9-те използвани. В играта ще намерите клъстерни плащания, които ще ви дадат множество възможности да направите печеливша комбинация с всяко завъртане. Трябва да съпоставите поне 4 символа в клъстер, за да получите изплащане. Внимавайте за златния къс, тъй като това е най-добрият символ в 9 Burning Dragons. Съпоставянето на 9 от тези символи в клъстер ще осигури висока печалба до 2 000 000 монети. Wild символа в играта се използва, като заместител, когато се комбинира само с обикновени символи.

Въпреки че и основната игра в 9 Burning Dragons е интересна, ще откриете и различни бонус функции, включени в слота. Ще получите уайлд символ, бонус икони и повторни завъртания. Wild символа може да се появи на всички барабани. Тази икона ще ви помогне да завършите печелившите комбинации с всяко завъртане. Той ще замени всички икони в играта с изключение на бонус символа. Драконът представлява бонус символа в тази игра. Попадането на 3 бонус икони ще активира бонус ниво. Ще получите 3 повторни завъртания, които се играят само с бонус символите. Всеки път, когато се появи нова бонус икона, повторните завъртания се нулират отново на три. Това ще продължи до края на повторните завъртания, или до момента в който цялата мрежа се запълни с бонус символи. По време на този рунд, може да спечелите Mini,Minor, Major или Grand джакпот на стойност до 2187x залога.

9 Burning Dragons в сравнение към други слотове

Име:9 Burning DragonsShaolin Panda Chaos ReelsWitchin WinninFenghuangCash ElevatorNorth Storm
Провайдър:WazdanOctoplaySkywindHabaneroPragmatic PlayRabcat
Печеливши канали:Cluster Pays N/A50282025
Бонус:НеДаНеНеДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:2,187 х Залога10,000х Залога300 х ЗалогаProgressive Jakpot20,000 х Залога800 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 9 Burning Dragons

9 Burning Dragons

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 9 Burning Dragons. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 9 Burning Dragons.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

9 Burning Dragons
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че 9 Burning Dragons попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете 9 Burning Dragons, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите 9 Burning Dragons с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от 9 Burning Dragons. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в 9 Burning Dragons. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в 9 Burning Dragons.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:11 май,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238