A Flight of Fortune

 • Доставчик:

  Crazy Tooth Studio

 • Тип:

  Много Линии

A Flight of Fortune Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.03%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за A Flight of Fortune

Разработчик: Crazy Tooth Studio
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши каналиN/A
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:4
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:30,00
Джакпот:8,000х Залога
Скатер:Не

Детайли за A Flight of Fortune

Разработчик: Crazy Tooth Studio
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши каналиN/A
Wild Символ:Не
Колони:4
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:30,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:8,000х Залога

Ревю за A Flight of Fortune

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Запознайте се с A Flight of Fortune – вълнуващо творение от иновативните умове на Crazy Tooth Studio. Разположена сред пищен тропически фон, тази слот игра предлага освежаващ прочит на традиционните игрови механики. Със своите уникални тукански скоби и жетони, A Flight of Fortune обещава вълнуващо преживяване за играчите, които търсят приключения в света на онлайн слотовете.

Функции и бонуси

A Flight of Fortune ползва CoinVerge печелившата механика на разработчика, предлагайки на играчите уникално изживяване на конвенционално изглеждаща игрална дъска. За разлика от традиционните слотове, играта не разчита на печеливши линии или начини за печалба. Вместо това играчите трябва да разчитат на събиране на скоби. Когато на един и същи ред се появят съвпадащи отваряща и затваряща скоба, те създават зона за събиране. Монетите, затворени в тези скоби, дават на играча общата сума на показаните стойности. A Flight of Fortune може да се похвали с висока волатилност, предоставяйки на играчите вълнуващо игрално изживяване с RTP от 96,03%.

Nudge: Функцията Nudge може да се активира на случаен принцип. Когато се задейства, тя избутва затваряща скоба нагоре или надолу, за да се изравни с реда на отваряща скоба, като по този начин създава зона за събиране.

A Flight of Fortune WildСпециални символи: В тези скоби играчите могат да открият специални символи с различни ефекти:

 • Multiplier Coin: Тази монета умножава наградите в зоните за събиране с коефициенти 2, 3, 4 или 5.
 • Upgrade Coin: Тази монета превръща всички ниски и средни монети в монети с висока стойност, като също така дава допълнителна монета с висока стойност.
 • Collect Column Coin: Тя събира всички монети в своята колона в активната зона за събиране при съответното завъртане.
 • Collect All Coin: Този символ събира всички монети на игралното поле в активната зона за събиране за текущото завъртане.
 • Respin Coin: Инициира функцията Respin.

A Flight of Fortune WinRespins: Играчите получават повторни завъртания, когато съберат монета Respin в зоната за събиране. Тази функция може да бъде задействана повторно, като предлага максимум 8 повторни завъртания. По време на повторните завъртания монетите в зоните за събиране се натрупват и нови монети се появяват на барабаните.

Jungle Prizes: Символите с награди от джунглата могат да се появят на мрежата, освен по време на повторните завъртания. Когато 3 или повече символи за наслагване на Jungle Prize са видими в рамките на зона за събиране, играчите получават активната награда. Тези награди включват Major, Minor и Mini и след като бъдат изискани, техните стойности се нулират. Освен това играчите могат да срещнат символа за увеличаване на наградата в джунглата, представен от птица. Попадането на този символ увеличава една от наградите на джунглата, въпреки че тя остава неактивна по време на повторните завъртания.

Дизайн и саундтрак

A Flight of Fortune DesignA Flight of Fortune не представя традиционни символи; вместо това използва символите на тукан като скоби и жетони с различна стойност, представени чрез прости кръгли форми с вписани в тях стойности. Барабаните са леко прозрачни, което позволява на играчите да зърнат яркия тропически или джунглов фон. Графиките поддържат семплост, особено при ограничените видове символи, и клонят към анимационна естетика.

За тези, които са пленени от темата за тропическите животни, заглавия като Jungle Gorilla от Pragmatic Play или Lightning Jungle от Swintt могат да предизвикат подобен интерес.

Нашето заключение

A Flight of Fortune се отличава с изобретателните си игрови функции и завладяващи бонуси. Използването на туканските скоби и символите за монети добавя освежаваща динамика към традиционното слот изживяване, предлагайки на играчите уникално и забавно пътешествие из оживената джунгла. Със своята висока волатилност и вълнуващи функции като функцията Nudge, специални символи и повторни завъртания, тази игра гарантира адреналиново пътуване за тези, които търсят тръпка и големи печалби.

A Flight of Fortune в сравнение към други слотове

Име:A Flight of FortuneWhispering WindsGods of OblivionAvalon: The Lost KingdomFruit XtremePerfect Gems
Провайдър:Crazy Tooth StudioPlay'N GoPragmatic PlayBGamingPlaysonPlay'N Go
Печеливши канали:N/A25Cluster Pays20521609
Бонус:ДаДаДаНеНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:НеДаДаДаНеДа
Джакпот:8,000х Залога2,000х Ihr Einsatz5,000х Залога£ 280,0005,000 х Залога5,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Уникална механика на играта и специални символи

 • Увлекателни бонусни функции като функцията Nudge и Respins

Минуси:
 • Някои играчи може да предпочитат по-традиционни елементи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в A Flight of Fortune

A Flight of Fortune

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в A Flight of Fortune. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от A Flight of Fortune.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

A Flight of Fortune
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в A Flight of Fortune. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в A Flight of Fortune.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху A Flight of Fortune, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в A Flight of Fortune.

Често задавани въпроси

Какви са уникалните характеристики на играта A Flight of Fortune?

A Flight of Fortune се отличава с иновативните си игрови механики, а именно използването на скоби с тукани и символи на монети. Вместо традиционните печеливши линии или начини за печалба, играчите образуват печеливши комбинации, като съчетават отварящи се и затварящи се скоби с тукани на един и същи ред, създавайки области за събиране, където затворените монети дават награди.

Има ли допълнителни бонуси в A Flight of Fortune освен Respins?

Да, A Flight of Fortune предлага редица бонусни функции, включително функцията Nudge и специални символи като Multiplier Coins и Upgrade Coin, които подобряват преживяването от играта и предоставят възможности за увеличаване на печалбите.

Какво е значението на скобите в A Flight of Fortune?

Скобите на тукан служат като основен механизъм за създаване на зони за събиране и задействане на печалби в A Flight of Fortune. Когато съвпадащи отварящи и затварящи скоби се паднат на един и същи ред, те определят зона за събиране, където се натрупват монети, за да се предоставят награди на играча.

Какви специални символи могат да се срещнат по време на играта в A Flight of Fortune?

В A Flight of Fortune има различни специални символи в скобите с тукани, включително монети с множител, монета за подобрение, монета за събиране на колони, монета за събиране на всички монети и монета за респина. Всеки символ предлага уникални предимства, като например умножаване на наградите, повишаване на стойността на монетите или задействане на бонус функции като Respins.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:12 февруари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238

Други казино игри на Crazy Tooth Studio