All About the Bass

 • Доставчик:

  Crazy Tooth Studio

 • Тип:

  21

All About the Bass Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.17%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за All About the Bass

Разработчик: Crazy Tooth Studio
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали21
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:25,00
Джакпот:9,009х Залога
Скатер:Да

Детайли за All About the Bass

Разработчик: Crazy Tooth Studio
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали21
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:25,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:9,009х Залога

Ревю за All About the Bass

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Изследвайте спокойните води на All About the Bass, разработена от Crazy Tooth Studio. Тази слот игра, структурирана в стандартен формат с 5 барабана, 3 реда и 21 печеливши линии, предлага комбинация от средна волатилност и солиден RTP от 96,17%. Тя разполага със стратегически елементи на геймплея, като Wild множители и характерната функция All About the Bass. Идеална за любителите на слотове с риболовна тематика, тази игра осигурява балансирано и завладяващо изживяване, без да предизвиква прекомерно вълнение.

Функции и бонуси

All About the Bass е разположена на конвенционална решетка с 5 барабана и 3 реда и 21 печеливши линии, като се отличава с математически модел със средна волатилност и стандартно RTP от 96,17%.

Уайлд символи: Играта включва три вида уайлд символи – стандартен уайлд символ, уайлд символ с множител x2 и уайлд символ с множител x3, които могат да заместят всеки стандартен символ за печалба. Уайлд символът x2 се появява на барабани 1, 3 и 5, докато уайлд символът x3 се намира на барабани 2 и 4. Печалбите, включващи Wild множители, се увеличават със съответните им стойности.

All About the Bass WinФункция All About the Bass: Задействана от символ лодка, подравнен на върха на барабан със символ кука непосредствено под него на същия барабан, тази функция награждава играчите с наградата риба, разположена под куката. Рибните награди варират от 4 до 960 пъти залога, като са категоризирани по размер: малки, средни, големи и мега. Уникалните рибни задействания дават допълнителни награди:

 • Collect All: Натрупва общата сума на четирите други рибни награди.
 • Instant Bonus: задейства бонуса Всичко за бонуса.
 • Множители: Прилагането на множител x2, x3, x4, x5 или x10 към награда за риба увеличава съответно наградата.

Ако награда за риба бъде спечелена, докато над съответната риба има множител x2 или x3 Wild, наградата се удвоява или утроява съответно. Рибните награди могат да се променят по време на всяко завъртане в основната игра и след като бъдат присъдени, те се попълват със същата или по-голяма стойност, с което функцията приключва.

Всичко за бонуса на басаВсичко за бонуса: Осигуряването на три Scatter символа на борда инициира 5 бонус завъртания в кръга „Всичко за бонуса“. Този сегмент запълва решетката с кредитни стойности и отличителни бонус символи. Появяващите се по време на завъртанията символи с рибен мултипликатор – носещи стойности x2, x3, x4 или x5 – активират и увеличават кредитните стойности или бонус символите, върху които се приземяват. Те включват:

 • Retrigger символ: Активира допълнителни бонус завъртания, равни на множителя, и се превръща в активна кредитна стойност.
 • Credit Boost: Увеличава всички активни кредитни стойности в мрежата с множителя.
 • Символи Row and Column: Активира всички позиции в съответния ред или колона с множителя.
 • Orthogonal символ: Активира съседни позиции в четирите посоки с множителя.

Дизайн и саундтрак

Дизайн на All About the BassДизайнът на All About the Bass се придържа към традиционната риболовна слот тема. Играта включва символи с ниска стойност, като рибарска кошница, кутия с червеи, плувка, рибарска мрежа, шапка и кутия с принадлежности. Символите с по-висока стойност са представени от четири символа за риболов. В музикално отношение играта е придружена от успокояващо парче на китара, което осигурява спокойна атмосфера, контрастираща със звука от въртенето на макарата на въдицата по време на игра.

Слотовете с риболовна тематика са доста разпространени в света на онлайн игрите, което улеснява намирането на подобни игри, създадени от други студия. За тези, които търсят нова перспектива в жанра на риболовните слотове обаче, Lucky Otter от Fantasma Games предлага иновативен обрат, вдъхновен от практиката на риболова на видри. Алтернативно, Ugliest Catch от Nolimit City представя по-неконвенционален подход, показвайки по-суровите и ексцентрични аспекти на риболова.

Нашето заключение

All About the Bass от Crazy Tooth Studio предоставя балансирано слот изживяване със своята средна волатилност и приличен RTP. Играта се отличава с уникалните си умножители Wild и завладяващата функция All About the Bass, която предлага на играчите различни начини да закачат значителни печалби. Като запазва познатите риболовни слот елементи, тя въвежда функции, които могат да се харесат както на обикновените, така и на опитните играчи. Похвален избор за тези, които търсят комбинация от спокойствие и вълнение в своите игрални сесии.

All About the Bass в сравнение към други слотове

Име:All About the BassAll About the BassRoad RageRabbit FieldsBells on FireDark Vortex
Провайдър:Crazy Tooth StudioCrazy Tooth StudioNolimit CityJust For The WinAmaticYggdrasil Gaming
Печеливши канали:21212593040243
Бонус:ДаДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаНеДа
Джакпот:9,009х Залога9,009х Залога36,000 х Залога5,000х Залога50,000150,000£

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Солиден коефициент на печалба (RTP) от 96,17%.

 • Уникална функция All About the Bass.

 • Предлага безплатни завъртания и бонуси с множители.

Минуси:
 • Може да прилича твърде много на други слотове с риболовна тематика.

 • Средната волатилност може да не е подходяща за всички стилове на игра.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в All About the Bass

All About the Bass

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в All About the Bass. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от All About the Bass.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

All About the Bass
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и All About the Bass не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в All About the Bass. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в All About the Bass.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете All About the Bass в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какъв е RTP на All About the Bass?

RTP на All About the Bass е 96,17%, което е сравнително високо в сравнение с много други слот игри и предлага на играчите справедлив шанс за печалби.

Как работи функцията All About the Bass в играта?

В All About the Bass функцията се задейства, когато над барабана се появи символ на лодка, а точно под него на същия барабан се появи символ на кука. Това активира наградата риба под куката, като стойностите варират от 4 до 960 пъти залога в зависимост от размера на рибата.

Има ли Wild множители в All About the Bass?

Да, в играта има три вида Wild символи: обикновен Wild символ, x2 Wild множител и x3 Wild множител. Те могат да заместят всеки обикновен символ за печалба, а Wild символите x2 и x3 се появяват на определени барабани.

Могат ли да се спечелят безплатни завъртания в All About the Bass?

Да, при попадане на три Scatter символа на игралното табло играчите могат да стартират All About The Bonus рунд, който предоставя пет бонус завъртания. Тази функция може да бъде задействана отново.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:23 февруари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944

Други казино игри на Crazy Tooth Studio