Amazing Factory

Amazing Factory Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Amazing Factory

Разработчик: Playtech
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали40
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:500,00
Джакпот:1000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Amazing Factory

Разработчик: Playtech
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали40
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:500,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:1000 х Залога

Ревю за Amazing Factory

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Amazing Factory е онлайн слот, разработен от Playtech. Това е слот с пет барабана и 40 печеливши линии. Има както безплатни завъртания, така и функцията Fire Blaze Golden Re-spin.

Playtech създадоха най-лъскавия вид слот с Amazing Factory. Петте барабана са разположени в сграда, където се прави злато, а 40-те печеливши линии са шанс да намерите всякакви блестящи и ценни предмети. Ако имате късмет, ще задействате и безплатните завъртания, или златното повторно завъртане на Fire Blaze за допълнителни шансове за големи печалби.

Огромна фабрика стои пред вас, извисяваща се сред типичните улици на индустриален град, но тази фабрика не произвежда стомана, автомобили или дрехи. Всеки артикул, който се намира тук, е златен – от джобен часовник, ключ, звънец и купища монети (излизащи както от цилиндър, така и от миньорска количка). Наоколо има и много лилаво, традиционно царствен цвят, който допринася за идеята за богатство и благородство. Саундтракът е изненадващ, нежна мелодия, която е приятна и успокояваща.

RTP на Amazing Factory е  96,5%. За повече информация можете да отидете в правилата на играта, които се намират зад въпросителния знак в долния десен ъгъл на екрана. Използвайте символите плюс и минус от двете страни на дисплея, за да настроите вашия залог. Той започва от минимум 0,20 монети и може да се увеличи до максимум 500,00. Това е доста добър диапазон за повечето играчи.

Също така директно под барабаните е турбо бутона. Предлага се с три нива, през които можете да щракнете. Колкото по-бързо въртите барабаните, толкова по-малко анимации и звуци ще придружават завъртанията ви. Ако искате да знаете колко ще спечелите, таблицата за изплащане ще се коригира, за да отразява текущото ви ниво на залог.

Този слот има уайлд символ, който може да замести други символи и да увеличи шансовете ви за печеливша линия, въпреки че може да не го наречете слот с уайлд функция, тъй като уайлд не е прикрепен към никакви други бонуси. Скатер и бонус символите обаче задействат допълнителни и вълнуващи рундове.

Освен традиционната си роля да плаща отвсякъде, скатерът може да се използва за задействане на безплатни завъртания, когато го приземите три пъти на едно завъртане. Започвате с 6 безплатни завъртания, но те могат да бъдат задействани отново. Звънецът може да служи и като допълнителен wild по време на функцията.

Fire Blaze Golden Re-spin е функция, която е много интересна.  Трябва да намерите шест или повече от бонус символа на звънеца, за да задействате три повторни завъртания. След това задействащите символи на  звънец ще се трансформират в монети, всяка с етикет Mini, Minor или Major, и те ще бъдат заключени на място през целия рунд. Намерете още камбани и можете да спечелите посочените награди или да напълните екрана с монети за изплащане на голямата награда.

Amazing Factory в сравнение към други слотове

Име:Amazing FactoryVenezia D`oroScruffy DuckBatman BeginsDragons and MagicAfrican Sunset
Провайдър:PlaytechAmusnet (EGT) InteractiveNetEntPlaytechStakelogicGameArt
Печеливши канали:40243252024315
Бонус:ДаНеДаДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:1000 х ЗалогаProgressive Jakpot1,200 х ЗалогаProgressive5,000€2000€

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Amazing Factory

Amazing Factory

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Amazing Factory. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Amazing Factory.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Amazing Factory
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Amazing Factory. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Amazing Factory.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Amazing Factory може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238