Ancient Tumble

 • Доставчик:

  Relax Gaming

 • Тип:

  Много Линии

Ancient Tumble Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.10%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Ancient Tumble

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали46,656
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000х Вашият залог
Скатер:Не

Детайли за Ancient Tumble

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали46,656
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Вашият залог

Ревю за Ancient Tumble

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Ancient Tumble е онлайн слот игра, разработена от Relax Gaming. Тя се отличава с фон на тема джунгла и дъгообразна решетка, изпълнена с ярки символи. Дизайнът на играта и подходящият саундтрак създават приятно изживяване. Решетката представлява оформление 6×6, в което се разгръщат геймплеят и различните функции.

Игрални функции и бонуси

Ancient Tumble, включваща решетка 6×6 с 46 656 печеливши линии. Нейната волатилност е висока и предлага RTP от 96,10%.

Ancient Tumble DesignФункция „Каскада“: Функцията „Каскада“ в играта позволява на символите от печелившите комбинации да изчезнат, освобождавайки място за нови символи, които да паднат отгоре. Този процес може да доведе до множество последователни печалби от едно завъртане, тъй като каскадите продължават, докато не станат възможни повече печалби, което фино увеличава потенциала за увеличаване на печалбите по време на игра.

Сигнали за умножаване на монети: Те могат да се появят във всяко завъртане, като се активират, когато каменният блок за умножаване на монети бъде разрушен, като по този начин умножават печалбите от всички монети в края на рунда.

Режим „Горещо“: Увеличава шанса за по-високи печалби и може да се активира на случаен принцип в началото на всеки режим на безплатни завъртания.

Неразрушими уайлд символи: Те са налични в режимите Нормални завъртания, Усилени завъртания, Класически безплатни завъртания и Супер безплатни завъртания. Те се появяват от всеки нормален каменен блок на барабани от 2 до 6, като могат да унищожат нормалните символи след всяка печеливша каскада. Те обаче не могат да унищожават каменни блокове, символи на монети или други Unbreakable Wilds. Тези уайлд символи остават на мястото си в долния ред, докато не станат част от печалба или докато рундът не приключи.

Ancient Tumble Wild Символи за монети: Тези символи се намират в монетните завъртания, безплатните завъртания с монети и супер безплатните завъртания, като те са скрити в каменни блокери и могат да се появят по време на каскадите. Когато се разруши каменен блок с монета, се появява символ на монета и разкрива печалба между 1х и 25х залога в края на рунда.

Колосални символи: Те се появяват в Colossal Spins, Colossal Free Spins и Super Free Spins и варират по размер от 2х2 до 5х5. Те се появяват във всяко завъртане по време на съответните режими.

Свободни завъртания: Наградена чрез унищожаване на всички каменни блокове в основната игра, тази функция предлага 6 безплатни завъртания с избор между четири различни режима. Унищожаването на всички каменни блокове по време на тези завъртания дава допълнителни 3 завъртания.

 • Възможност за безплатни завъртания с монети: В тях има от 3 до 14 каменни блока на завъртане, като е възможно да се появи множител на монетите.
 • Класически безплатни завъртания: Включват каменни блокове за допълнителни завъртания, които осигуряват допълнителни завъртания, и блокове с множители, които увеличават общия множител.
 • Колосални безплатни завъртания: Показвайте големи символи от 2х2 до 5х5 във всяко завъртане.
 • Мултипликаторна стълба с безплатни завъртания: Умножителите се увеличават с една стъпка след всяка печалба, като на определени нива се присъждат допълнителни завъртания до максимум X100.

Ancient Tumble GameplayЗлатно завъртане: Появява се на случаен принцип в различни завъртания, като увеличава шанса за задействане на Super Free Spins, ако всички блокове бъдат унищожени.

Супер безплатни завъртания: Комбинира елементи от всички режими на безплатни завъртания, като повишава множителя с всеки унищожен каменен блок с множител.

Feature Spins:

 • Enhanced Spin: По-вероятно е да разкриете Unbreakable Wilds и да задействате Free Spins, налични с 50% повече от обикновения залог.
 • Coin Spin: Представлява каменни блокове от 3 до 14 монети с потенциален множител, струващи 5 пъти повече от нормалния залог.
 • Colossal Spin: Показва големи символи във всяко завъртане, като струва 7 пъти повече от нормалния залог.

Функция „Купуване“: Тя позволява на играчите незабавен достъп до бонус рундове чрез закупуване на обикновени или супер безплатни завъртания, осигурявайки пряк път към тези подобрени режими на игра.

 • Позволява на играчите да закупят редовни безплатни завъртания за 50 пъти по-голям залог.
 • Позволява на играчите да закупят Super Free Spins за 400 пъти залога.

Дизайн и саундтрак

Ancient Tumble SymbolsAncient Tumble се отличава с ясно изразена тема на джунглата, която привлича вниманието от самото начало. Дъговидната решетка допълва темата за джунглата, като имитира вида на древни руини, изпълнени с ярки символи – от редици карти до цветни диаманти и уникални икони на същества. Допълнителният саундтрак подсилва атмосферата на джунглата.

За тези, които са привлечени от темите за изследване на джунглата, Jungle Spirit Megaways от NetEnt и Primate King Megaways от Red Tiger Gaming предлагат подобни визуални и слухови преживявания.

Нашето заключение

Ancient Tumble предоставя завладяващо разнообразие от функции, които поддържат геймплея динамичен и възнаграждаващ. Със своите неразбиваеми уайлд символи, монети и колосални символи, както и с разнообразните режими на безплатни завъртания, играчите могат да изпитат многобройни начини за печалба. Добавянето на Стълба с множители и Златни завъртания внася още по-голяма дълбочина, предоставяйки шансове за значителни печалби. Relax Gaming е създала слот, който не само изглежда страхотно, но и е изпълнен с възможности за постигане на големи печалби.

Ancient Tumble в сравнение към други слотове

Име:Ancient TumbleSyndicatePossessedBon Bomb LuxpotsPanda’s Fortune5 Juggle Fruits
Провайдър:Relax GamingEvoplay EntertainmentNolimit CityBlueprint GamingPragmatic PlayAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:46,65610241,944117,649255
Бонус:ДаНеДаДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х Вашият залог1000 x Залога50,000х залога25,000 х ЗалогаProgressiveProgressive Jakpot

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висока волатилност за големи печалби

 • Множество режими на безплатни завъртания

 • Мобилна съвместимост

Минуси:
 • Високи разходи за закупуване на функции

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Ancient Tumble

Ancient Tumble

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Ancient Tumble. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Ancient Tumble.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Ancient Tumble
1

Присъединете се към програми за лоялност

Много онлайн казина предлагат програми за лоялност или VIP схеми за своите играчи. Възползвайте се от тези програми, за да увеличите максимално печалбите си от Ancient Tumble. Програмите за лоялност често предлагат привилегии като ексклузивни бонуси, награди за връщане на пари, персонализирани промоции и дори специални мениджъри на сметки.

Присъединявайки се към тези програми, можете да се възползвате от допълнителни предимства, които подобряват играта Ви и потенциално увеличават печалбите Ви. Следете за програми за лоялност, свързани с предпочитаното от вас онлайн казино, и се възползвайте максимално от техните награди.

2

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Ancient Tumble в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Ancient Tumble и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Могат ли да се купуват функции в Ancient Tumble?

Играчите имат възможност да закупят обикновени безплатни завъртания за 50 пъти по-голям от нормалния залог или супер безплатни завъртания за 400 пъти по-голям от нормалния залог, което осигурява директен достъп до тези потенциално печеливши бонус рундове.

Как се задействат безплатните завъртания в Ancient Tumble?

За да задействате безплатните завъртания в Ancient Tumble, изчистете всички каменни блокове на решетката по време на основната игра, за да получите шест безплатни завъртания. Изчистването на всички блокове, включително специалните, по време на тези завъртания дава допълнителни завъртания.

Има ли мобилна версия на Ancient Tumble?

Да, играта е оптимизирана за мобилна игра, което позволява на играчите да се наслаждават на тази завладяваща слот игра както на настолни, така и на мобилни устройства безпроблемно.

Какви са специалните характеристики на Ancient Tumble?

Ancient Tumble разполага с няколко специални функции, сред които Unbreakable Wilds, символи за монети, символи с мултипликатор за монети, колосални символи и различни режими на безплатни завъртания, като всеки от тях подобрява геймплея с различни механики и потенциал за увеличаване на печалбите.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:29 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238