Ashoka Eternal

 • Доставчик:

  ELK Studios

Ashoka Eternal Демо

Налично на:

телефон

RTP

94.00%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Ashoka Eternal

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:7
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:25,000х залога
Скатер:Да

Детайли за Ashoka Eternal

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:7
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:25,000х залога

Ревю за Ashoka Eternal

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Ashoka Eternal, разработена от ELK Studios, е слот игра, чието действие се развива в храм насред джунглата. Завладяващият дизайн на играта осигурява просто слот изживяване, като поддържа репутацията на компанията за качество и завладяващи теми.

Функции и бонуси

Ashoka Eternal е онлайн слот, разработен от ELK Studios, разположен върху решетка 5х7, която може да се разшири до 9х7, когато играчите спечелят повече печалби. Играчите печелят, като образуват клъстери от поне 5 съвпадащи символа. След печалба тези символи изчезват, като се активира функцията „падане“, при която символите отгоре падат надолу, за да запълнят пространството. Играта има 94% RTP и висока волатилност.

Ashoka Eternal WildРазширяваща се решетка: Играта използва стартова решетка 5х7, като горният и долният ред и някои символи са блокирани. Печалбите в съседство с тези блокирани символи водят до тяхното изчезване. След като всички блокирани символи бъдат изтрити, решетката се разширява до конфигурация 7×7. Този процес се повтаря, докато решетката достигне максималния си размер от 7×9. Блокираните символи могат да съдържат множители, които се добавят към кумулативния сбор на колелото с множители, след като бъде отключено.

Колело на множителите: Това колело се състои от 12 сегмента, като в централния сегмент се показва общият натрупан множител. Околните сегменти съдържат символи за активиране или остават празни. Всяка печалба завърта колелото; ако символ за активиране на множителя се подреди в горната част, натрупаният множител увеличава печалбата от това завъртане. Разширяването на решетката до пълния ѝ размер активира този общ множител за постоянно.

Големи символи: Тези по-големи символи се броят като няколко обикновени символа 1х1, като символ 2х2 се равнява на четири обикновени символа. Ако голям символ се приземи над празна клетка, той се репликира, като запълва свободните клетки с редовни символи от същия тип.

Заредени уайлд символи: Това е уайлд символ 1х1 с до 3 живота. Той остава залепен на решетката, докато не бъде изразходван.

Ashoka Eternal BonusRedrop символи: Тази функция избира на случаен принцип символ за печалба, който остава залепен на решетката за Redrop или Respin. Тя се активира, когато не се появят нови печалби.

Бонус игра: В блокираните места на решетката могат да се намират и бонус символи с форма на череп. Събирането на три от тях задейства кръг с безплатни завъртания с осем завъртания. Този рунд започва със свеж символ, поставен върху решетката, където съседните печалби активират неактивни бонус символи. Функциите от основната игра се пренасят в бонусния кръг.

Супер бонус играта се стартира, когато един от бонус символите Scatter е супер бонус Scatter. Този кръг удвоява вероятността за активиране на глобалния множител. Всеки допълнителен бонус Scatter по време на този кръг дава две допълнителни завъртания.

Геймплей на Ashoka EternalX-iter Feature: Играчите могат да си купят бонус кръг или да активират определени функции, за да подобрят играта си:

 • Бонус лов: Струва 3 пъти залога, като утроява шанса за влизане в бонусната игра.
 • Заредени уайлдс: Струва 10 пъти залога, като гарантира, че всички Wild символи са заредени.
 • Супер колело с множители: Струва 25 пъти залога, като удвоява вероятността за активиране на глобалния множител.
 • Бонус: Струва 100 пъти залога.
 • Супербонус: Струва 500 пъти залога.

Дизайн и саундтрак

Символи на Ashoka EternalAshoka Eternal разполага с обстановка на храм в джунглата, като геймплеят е съсредоточен около сложно проектирана храмова порта. Решетката имитира порта с мистични колела от двете страни, пред която има структура, наподобяваща вода, която се отваря прогресивно при всяка печалба. По време на бонусната игра обстановката преминава в по-тъмна, сумрачна атмосфера. Графиките поддържат високите стандарти на ELK Studios, а играта се допълва от ритмичен саундтрак, който подсилва атмосферата на джунглата.

Играчите, които желаят подобни изживявания, могат да се насладят на Pirots 2 от ELK Studios, която предлага интригуваща механика на игра. От друга страна, Heart of Cleopatra предлага по-опростен геймплей подход в различна тематична среда, като се фокусира върху Древен Египет.

Нашето заключение

Ashoka Eternal от ELK Studios се отличава с динамичното разширяване на мрежата, клъстерните печалби и иновативните бонусни функции. Заредените уайлд символи, колелото с множители и символите Redrop в играта добавят пластове стратегическа дълбочина. Макар да поддържа висока волатилност, наборът от функции поддържа геймплея интересен както за опитните играчи, така и за новаците. Тази игра е пример за добре изработено слот изживяване, което е богато на визуална привлекателност и иновации.

Ashoka Eternal в сравнение към други слотове

Име:Ashoka EternalChicken DropCash Lab MegawaysCyber WolfNecromancerPirots 2
Провайдър:ELK StudiosPragmatic PlayiSoftBetEndorphinaEvoplay EntertainmentELK Studios
Печеливши канали:Cluster PaysCluster Pays200,7041040Cluster Pays
Бонус:ДаДаДаНеНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:25,000х залога5,000 х Залога20,000 х Залога5000 х Залога700 х Залога10,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Разширяване на мрежата

 • Иновативно колело с множител

 • Заредени уайлдс

 • Възнаграждаващ кръг безплатни завъртания

Минуси:
 • RTP от 94% е малко под средното ниво

 • Сложност на функциите

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Ashoka Eternal

Ashoka Eternal

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Ashoka Eternal. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Ashoka Eternal.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Ashoka Eternal
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Ashoka Eternal, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Ashoka Eternal може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Ashoka Eternal. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Ashoka Eternal.

Често задавани въпроси

Какво представлява функцията Разширяваща се решетка в Ashoka Eternal?

Играта започва с решетка, която може да се разширява с увеличаване на печалбите. Първоначално е с 5 колони, но премахването на блокиращи символи чрез печеливши клъстери може да разшири решетката до 7×9.

Как работят заредените уайлд символи в Ashoka Eternal?

Заредените Wilds могат да имат до три живота. Тези уайлд символи остават в решетката и допринасят за формирането на печеливши комбинации, докато не бъдат изчерпани всичките им животи.

Какво представлява колелото с множител в Ashoka Eternal?

Колелото с множители се активира с разширяването на игралната мрежа. То включва колело с множество сегменти, включително множители. Когато са подредени правилно, тези множители могат значително да увеличат печалбата на печеливш клъстер.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:7 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944