Aztec Wilds

 • Доставчик:

  Iron Dog Studio

 • Тип:

  1024 Линии

Aztec Wilds Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Aztec Wilds

Разработчик: Iron Dog Studio
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали1024
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,50
Макс. Залог:100,00
Джакпот:6000 хЗалога
Скатер:Не

Детайли за Aztec Wilds

Разработчик: Iron Dog Studio
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали1024
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,50
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:6000 хЗалога

Ревю за Aztec Wilds

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Aztec Wilds е онлайн слот, разработен от Iron Dog Studio, който пренася играча в южноамериканската джунгла в търсенето на изгубени съкровища. С изключителна графика и висока волатилност, тази игра е идеална за тези, които търсят възможността да спечелят голям джакпот с едно завъртане. Aztec Wilds разполага с 5 барабана и  1024 печеливши комбинации, безплатни завъртания, множители, лепкави wild символи, разширяващи се диви символи и механика на търкалящи се барабани.

Aztec Wilds има RTP (възвръщаемост към играча) или съотношение на изплащане от 96,5%. Този процент на изплащане се отнася до сумата пари, която играчите могат средно да очакват да спечелят обратно от общите си залози. Ротативката има средна до висока волатилност, което означава, че има много щедри награди, които можете да печелите, докато въртите барабаните. Залозите варират от минимум 0, 50 монети до максимум 100,00 монети на едно завъртане. При всяко едно завъртане има 1024 начина за печалба, а основната награда достига 6000 пъти х вашия залог. 

Aztec Wilds е вдъхновен от цивилизацията и културата на ацтеките, като играчите се насочват към разрушен храм, за да търсят съкровищата. Най-често срещаните символи на барабаните са символите на карти за игра от 10 до А. На заден план златна пукнатина в стената на храма започва да се увеличава, когато се натрупват повече печеливши линии. Тази игра с 5 барабана има 4 реда, които са поставени в камък. Всеки от тези редове съдържа златни символи, тотемни маски и кралски карти за игра, които отговарят на темата на ацтеките.

За да стартирате играта, трябва да натиснете бутона за възпроизвеждане. Ако щракнете върху менюто Autoplay, това ще ви позволи да коригирате броя на автоматичните завъртания и да определите критериите за спиране. От дясната страна на екрана има бутон за опресняване, който позволява на играча да опреснява екрана и това ще накара барабаните да променят своите символи.

Обща характеристика в Aztec Wilds са търкалящите се барабани и въпреки че се появяват редовно, това е вълнуваща функция. Тази функция премахва печелившите символи от барабаните и ги заменя с други. Тези търкалящи се барабани падат отгоре и играчът продължава да получава нови падания с всяка нова комбинация, която се формира. Тази функция спира само когато играчът стигне до точка, в която не са възможни нови комбинации.

Безплатните завъртания се присъждат след 4 или повече последователни победи, като броят на присъдените безплатни завъртания зависи от броя на последователните печалби. Ако играч спечели 4 последователни победи, тогава той ще бъде възнаграден с 14 допълнителни безплатни завъртания и без допълнителен начален множител. Ако играч спечели 8 или повече последователни победи, тогава той ще бъде възнаграден с 20 безплатни завъртания и 6x начален множител.

Уайлд символът се появява на барабани 2, 3, 4 и 5 по време на основната игра. Могат да се появят и разширяващи се wild символи. Уайлд символите могат да заменят всички други символи. Когато в горната част на която и да е макара се появи разширяващ се див символ, той ще се разшири и ще покрие целия барабан. Множество разширяващи се wild символи могат да се появят на барабана по всяко време.Разширяващите се уайлд символи също действат като заместители на всички не-диви символи и могат да се появят на всеки барабан с изключение на първия. и ще останат наоколо за всички въртящи се барабани, които следват.

Aztec Wilds в сравнение към други слотове

Име:Aztec WildsHouse of Lions MegawaysEye of CleopatraGnome WoodStone Gaze of MedusaValley of Dreams
Провайдър:Iron Dog StudioPragmatic PlayPragmatic PlayRabcatStakelogicEvoplay Entertainment
Печеливши канали:1024До 117,6494025Scatter Pays3125
Бонус:НеДаНеНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаНеДа
Джакпот:6000 хЗалога12,305х залога3,200 х Залога250,000£10,000х залога15,000 по Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Aztec Wilds

Aztec Wilds

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Aztec Wilds. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Aztec Wilds.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Aztec Wilds
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Aztec Wilds може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Aztec Wilds, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Aztec Wilds.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238