Baby Bloomers

 • Доставчик:

  Booming Games

 • Тип:

  10 Линии

Baby Bloomers Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Baby Bloomers

Разработчик: Booming Games
Бонус:Не
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,01
Макс. Залог:300,00
Джакпот:30,000£
Скатер:Да

Детайли за Baby Bloomers

Разработчик: Booming Games
Бонус:Не
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,01
Макс. Залог:300,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:30,000£

Ревю за Baby Bloomers

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Baby Bloomers е онлайн слот, разработен от Booming Games. Това е игра със средна вариация с десет линии на изплащане, пет барабана, връщане към играча (RTP) от 95,5 процента и тема за сладки анимационни животни. Характеристиките включват разширяващи се символи и безплатни завъртания. Функцията Expanding symbols има потенциал да увеличи печалбите ви по време на безплатните завъртания, докато Wild символа предлага най-голямото изплащане за пет по рода си с потенциален джакпот от 30 000(GBP).

Ако харесвате сладки животни и графики, подобни на анимационни филми, Baby Bloomers със сигурност ще ви допадне. Барабаните са разположени в дървена рамка, боядисана в бяло. Цветовете са ярки и весели. Символите са страхотно анимирани и сякаш ни връщат в щастливия свят на детството. 

За да започнете игра трябва да изберете вашия залог за всяко завъртане. Използвайте бутона „ max“, ако искате да изберете възможно най-големия залог. Използвайте стрелките „линии“, за да решите с колко от десетте линии искате да играете. Можете да изберете само една, ако желаете или да играете на всичките десет. Може да изберете опцията „автоматично завъртане“, ако искате барабаните да се въртят автоматично определен брой пъти. Залозите започват от 0,01 и стигат до 30,00 монети, като предлагат голям избор за всички видове играчи. За да получите изплащане трябва да поставите от три до пет пет съвпадащи символа на активна линия на печалба.

Пеперудата е Wild символ  в играта и има традиционна роля. Това означава, че ще замени други символи, за да ви помогне да създадете печеливши комбинации. Единствените изключения от това са, че този символ не може да замени скатер или разширяващи се символи. Wild може също да формира печеливши комбинации сам по себе си и изплаща линии от поне три символа.

Великденското яйце е Scatter символ в играта. Поставете поне три такива символа навсякъде на барабаните на играта и ще стартирате функцията за безплатни завъртания Baby Bloomers. Това ще ви даде първоначално десет безплатни завъртания, въпреки че те могат да бъдат повторно задействани, ако приземите три или повече Scatter символа отново по време на бонуса.

Скатерните символи също са ключови за интересната функция за разширяване на символи на този слот. Преди да започнат вашите безплатни завъртания, ще можете да натиснете „стоп“ и произволно да изберете разширяващ се символ, който може да играе голяма роля в действието по време на вашите безплатни завъртания. Всеки символ може да бъде избран да се разшири, освен специалните, Wild и Scatter символи. Когато поне три от разширяващите се символи кацнат на три или повече барабана, иконите ще се разширяват във вертикална посока, докато не покрият напълно барабана на който са паднали, а това със сигурност ще ви гарантира страхотни изплащания.

Baby Bloomers в сравнение към други слотове

Име:Baby BloomersEmperor’s RiseKoi Bonanza Jackpot PlayHunting PartyVolcano Wealth3 Tiny Gods Bonanza
Провайдър:Booming GamesSlotmillPragmatic PlayEvoplay EntertainmentAmusnet (EGT) InteractiveFoxium
Печеливши канали:102020No paylines100Scatter Pays
Бонус:НеДаДаНеНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеДаДа
Wild Символ:ДаДаДаНеДаНе
Джакпот:30,000£6,000х Вашият залог21,175х Залога1001 x ЗалогаProgressive Jakpot5,000х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Baby Bloomers

Baby Bloomers

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Baby Bloomers. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Baby Bloomers.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Baby Bloomers
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Baby Bloomers не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Baby Bloomers. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Baby Bloomers.

3

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Baby Bloomers. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове