Bankin’ More Bacon

Bankin More Bacon Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Bankin’ More Bacon

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали4,096
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:10,00
Джакпот:10,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Bankin’ More Bacon

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали4,096
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:10,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Залога

Ревю за Bankin’ More Bacon

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Потопете се в света на финансите с високи залози в Bankin' More Bacon – завладяваща онлайн слот игра, създадена от Blueprint Gaming. Разположена на фона на оживен градски парк, тази игра съчетава уникална банкова тема с богата игрална механика. Предлагайки огромен набор от 4 096 печеливши линии на решетка 6×4, тя се отличава с висока волатилност и завладяващи бонус функции. Играта е идеална за играчи, които търсят комбинация от тематично очарование и вълнуващи шансове за големи печалби.

Функции и бонуси

Bankin' More Bacon е комплексен 6×4 онлайн слот, който се отличава с механизъм включващ печеливши линии. Тази игра предлага на играчите възможност да триумфират на 4 096 печеливши линии. Тя се отличава с RTP от 96% и се характеризира с висока волатилност.

Bankin More Bacon BonusPiggy Free Spins: За да задействате кръга Free Spins, трябва да получите три или повече Scatter символа където и да е на решетка. Броят на падналите Scatter символи влияе пряко върху размера на наградите. Например, три Scatter символа дават 10 Free Spins. Всеки допълнителен Scatter символ дава същия брой Free Spins и увеличава коефициента на залога. Четири Scatter символа водят до допълнителен 20-кратен залог, пет Scatter символа – до допълнителен 100-кратен залог, а шест Scatter символа увеличават бонуса до максималния 500-кратен залог.

По време на тази функция играчите могат да срещнат символите Piggy Collect. Натрупването на 3, 6, 9 или 12 символа възнаграждава играчите с 5 допълнителни Free Spins на всеки етап, придружени съответно от множители x2, x3, x5 или x10. Тези множители се прилагат към всички събрани символи за пари в брой.

Piggy Collect: Първоначално в този кръг символът Piggy Collect може да се появи само на барабан 6. Той обаче може да бъде усъвършенстван. Появата на символ Piggy Collect и един или повече парични символи задейства функцията Piggy Collect.

Bankin More Bacon WildТук символът Piggy Collect се разширява, за да обхване целия барабан, като събира стойностите, показани върху паричните символи, след изчисляване на първоначалните печалби. Играчите получават тези парични награди в допълнение към всички други печалби. Нещо повече, поставянето на който и да е от символите за пари в кеш – Mini, Major и Mega – заедно със символ Piggy Collect осигурява съответната стойност на кеш. Символът Mini дава 20x залога, Major – 200x залога, а Mega – значителните 2500x залога.

Веднъж отключени, символите Piggy Collect остават активни както в основната игра, така и в Piggy Free Spins. Функцията Piggy Collect включва четири нива на подобрение:

 • Dual Collect: След събирането на какъвто и да е символ за пари в брой от символ Piggy Collect играчите могат потенциално да получат символ Piggy Collect на барабан 1.
 • Lock&Spin: След като символ Piggy Collect събере всички символи Cash, символът Lock&Spin се отключва на барабани 1 и 6. Поставянето на този символ фиксира активиралите се парични символи на място, докато останалите барабани се завъртят отново, продължавайки, докато не се появи нов паричен символ.
 • Cash Boost: След като символ Lock&Spin Piggy Collect събере символи Cash, на барабани 1 и 6 се отключва символът Cash Boost Piggy Collect. Получването на такъв символ увеличава стойността на всеки видим паричен символ с до 5 пъти залога.
 • Golden Safe: Тази функция се активира, когато символ Cash Boost Piggy Collect събере символи Cash. Появата на символа Златен сейф, когато символите Piggy Collect съберат печалба, натрупва стойностите на паричните символи преди колективното им събиране.

Дизайн и саундтрак

Bankin More Bacon SymbolsBankin' More Bacon се развива в градски парк на фона на банка, като съчетава модерен градски пейзаж със зеленина. Саундтракът му обаче е в разрез с обстановката и странно се разминава с нея. Играта включва стандартни символи от 9 до А като символи с ниско ниво на печалба. В същото време по-високите стойности са представени от тематични икони като портмонета, банкноти, везни, каси и блестящи златни кюлчета, което засилва банковия мотив.

Почитателите на Bankin' More Bacon, които оценяват банковата тема и увлекателния геймплей, може да се насладят и на други подобни заглавия. Mr. Pigg E. Bank от Just For The Win е забележителна алтернатива, която предлага подобен банков мотив в комбинация с интригуващи геймплейни функции. Освен това Piggy Bank Bills от Pragmatic Play представлява друг завладяващ избор, съчетаващ уникална тема с динамични игрални преживявания.

Нашето заключение

Bankin' More Bacon на Blueprint Gaming се очертава като изключителен онлайн слот, особено заради богатия си геймплей. Обширните 4 096 печеливши линии и високата волатилност на играта гарантират вълнуващи сесии, а уникалните функции Piggy Collect и Free Spins добавят пластове вълнение и потенциални награди. Въпреки неподходящия саундтрак, сложните бонуси на играта, като например многостепенните подобрения Piggy Collect, държат играчите ангажирани. Смесицата от игра с високи залози и иновативни функции я прави привлекателен избор за тези, които търсят ангажиращо и потенциално доходоносно слот преживяване.

Bankin’ More Bacon в сравнение към други слотове

Име:Bankin’ More Bacon9 Masks of FireMuertos Multiplier MegawaysAladdin and the SorcererGetaway GangstersMachina Megaways
Провайдър:Blueprint GamingGameburger StudiosPragmatic PlayPragmatic PlayJust For The WinKalamba
Печеливши канали:4,0962015203046,656
Бонус:ДаДаНеДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х Залога2,000 x Залога5,000 х Залога625,0005,000х Залога1000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • 4 096 печеливши линии за многобройни възможности за печалба

 • Увлекателен кръг Piggy Free Spins

 • Иновативна функция Piggy Collect с няколко нива

Минуси:
 • Ограничена привлекателност за играчи, които предпочитат по-прости слот игри

 • Саундтракът не съответства на темата на играта

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Bankin’ More Bacon

Bankin’ More Bacon

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Bankin’ More Bacon. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Bankin’ More Bacon.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Bankin’ More Bacon
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Bankin’ More Bacon. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Bankin’ More Bacon, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Bankin’ More Bacon.

Често задавани въпроси

Колко печеливши линии предлага Bankin' More Bacon?

Bankin’ More Bacon разполага с 4 096 печеливши линии, които предоставят многобройни възможности за печеливши комбинации на 6×4 слота.

Какъв е RTP коефициентът и волатилността на Bankin' More Bacon?

Играта може да се похвали с коефициент на възвръщаемост от 96%, съчетан с висока волатилност, като предлага баланс между чести печалби и печалби с висока стойност.

Кои са специалните символи в Bankin' More Bacon?

Играта включва специални символи като Piggy Collect и Cashpot money. Символът Piggy Collect задейства функцията Piggy Collect, докато символите Cashpot предлагат значителни множители.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:31 януари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238