Beam Boys

 • Доставчик:

  Hacksaw

 • Тип:

  Много Линии

Beam Boys Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.35%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Beam Boys

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали6,561
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:12,500х Залога
Скатер:Да

Детайли за Beam Boys

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали6,561
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:12,500х Залога

Ревю за Beam Boys

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Beam Boys е завладяваща слот игра от иновативните създатели от Hacksaw Gaming. Разположена на игрално поле 4х6, тази игра привлича играчите със своите 6561 начина за печалба и смесица от причудливи и мрачни символи. Експертният опит на Hacksaw Gaming в създаването на интересни игрални изживявания проличава в Beam Boys, предлагаща регулируеми нива на волатилност и редица бонусни функции. Увлекателният дизайн на играта и характерният саундтрак допълнително повишават нивото на игралното изживяване, което я прави изключителен избор за любителите на слот игри.

Функции и бонуси

Beam Boys предлага динамично игрално изживяване на игрално поле с размери 4х6, като предоставя на играчите 6561 начина за печалба. Тази слот игра работи по системата „начини за печалба“, при която печалбите се получават, когато съвпадащите символи се подредят от най-левия барабан през съседните.

Beam Boys WildVolatility Switch: Отличителен аспект на Beam Boys е функцията за регулиране на волатилността, която предлага на играчите избор между нормална (наричана ниска) и екстремна волатилност. RTP варира в зависимост от избраната настройка, като е 96,35% за нормална и малко по-ниска – 96,26% за екстремна.

Бонус игра: Бонус играта се задейства при падане на 3 до 6 Scatter символа „FS“, като награждава играчите с 5, 10, 20 или 40 безплатни завъртания. Фазата на безплатните завъртания увеличава вероятността да срещнете Wild символи Laser Cat, които увеличават възможностите за печалба. Освен това, получаването на 2 или 3 Scatter символа по време на тази фаза дава допълнителни 2 или 4 безплатни завъртания, съответно.

Wild Rows: Wild Rows се появяват, когато на барабани от 2 до 6 се появи символ Wild Laser Cat. Този символ активира лазерен лъч, който превръща всички символи в редицата си в Wilds, като значително увеличава шансовете за печалба.

Beam Boys WinBonus Buy: Beam Boys предлага и четири различни опции за купуване на бонуси:

 • BonusHunt FeatureSpins: Срещу 5 пъти по-голям залог играчите имат 10 пъти по-голяма вероятност да задействат бонусната игра. RTP е 96,32% за нормална и 96,38% за екстремна волатилност.
 • Wide Spectrum FeatureSpins: При 50 пъти залога това гарантира поне една Wild Laser Cat на барабани от 2 до 6. RTP е 96,3% (нормална) и 96,32% (екстремна).
 • Narrow Spectrum FeatureSpins: Струва 200 пъти залога и гарантира една Wild Laser Cat на барабани от 4 до 6. RTP е 96,3% (нормално) и 96,4% (екстремно).
 • Photonic Fur Bonus: Срещу 110 пъти залога играчите получават 10, 20 или 40 безплатни завъртания. RTP е 96,32% (нормално) и 96,33% (екстремно).

Дизайн и саундтрак

Beam Boys Free SpinsBeam Boys завладява с поразителен дизайн, който умело съчетава мрачното с футуристичното. Игралното табло 4х6 включва символи за изплащане, вариращи от смекчени символи 10 до А до причудливи, но мрачни икони – мъртва мишка, птица, риба, заек и змия. Настроението на играта се променя в зависимост от настройките за волатилност. Светлосинята тема може да бъде видяна в режим Нормална волатилност, а огненооранжевата – в Екстремна волатилност. Киборг-котенце, разположено до решетката, взаимодейства с играча, докато той печели.

Ако сте привлечени от уникалния визуален стил на Beam Boys, може да се насладите и на Chaos Crew 2 от Hacksaw Gaming или Jeff & Scully от ELK Studios. И двете игри предлагат завладяващи визуални ефекти и мотиви, които са в унисон с характерната естетика на Beam Boys.

Нашето заключение

Hacksaw Gaming майсторски съчетава уникална тематика с разнообразни опции за волатилност, което позволява на играчите да персонализират своето преживяване. 6 561-те печеливши линии в играта, съчетани със странния Wild символ, лазерния киборг-котка и различните опции за закупуване на бонуси, гарантират динамична игрална сесия. Регулируемите проценти на RTP въз основа на избора на волатилност добавят допълнителен слой стратегия, което прави Beam Boys отличен избор както за обикновени играчи, така и за опитни слот ентусиасти, търсещи свежо и вълнуващо игрално приключение.

Beam Boys в сравнение към други слотове

Име:Beam BoysMustang GoldMutant TrawlersJurassic ParkFrog StoryArcanaPop
Провайдър:HacksawPragmatic PlayYggdrasil GamingMicrogamingAmusnet (EGT) InteractiveAvatarUX
Печеливши канали:6,561252432432059,049
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:12,500х Залога12,000 х Залога3,069х залога6,333 х ЗалогаПрогресивен20,000х Вашият залог

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • 6 561 начина за печалба.

 • Регулируема волатилност (нормална и екстремна) с различни стойности на RTP.

 • Уникален талисман - коте киборг - придава чар на играта.

Минуси:
 • Тъмната тематика със символи като мъртви животни може да не се хареса на всички играчи.

 • Потенциал за висока волатилност, която може да отблъсне играчите, които не желаят да рискуват.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Beam Boys

Beam Boys

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Beam Boys. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Beam Boys.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Beam Boys
1

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Beam Boys. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Beam Boys може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Beam Boys и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Как работят безплатните завъртания в Beam Boys?

Безплатните завъртания в Beam Boys се дават по време на бонус играта, която се активира при падане на Scatter символите „FS“. Играчите могат да получат 5, 10, 20 или 40 безплатни завъртания в зависимост от броя на падналите Scatter символи. По време на безплатните завъртания се увеличават шансовете за падане на Wild символите Laser Cat, а допълнителни безплатни завъртания могат да бъдат спечелени чрез падане на повече Scatter символи.

Мога ли да играя Beam Boys на мобилен телефон?

Да, Beam Boys е оптимизирана за всички устройства.

Как волатилността влияе на геймплея в Beam Boys?

В Beam Boys играчите могат да изберат предпочитаното от тях ниво на волатилност – нормално или екстремно. Този избор се отразява на RTP коефициента на играта, който е 96,35% за нормална волатилност и малко по-нисък – 96,26% за екстремна волатилност. Тази функция позволява на играчите да адаптират игровото си изживяване към предпочитанията си за риск.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:16 януари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238