Bier Party

 • Доставчик:

  PariPlay

 • Тип:

  30 Линии

Bier Party Demo

Налично на:

телефон

RTP

94%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Bier Party

Разработчик: PariPlay
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши канали30
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:80,00
Джакпот:Progressive
Скатер:Да

Детайли за Bier Party

Разработчик: PariPlay
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши канали30
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:80,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:Progressive

Ревю за Bier Party

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Bier Party е онлайн слот, разработен от Pariplay. Това заглавие идва с дългосрочен RTP от 94,01% и средна волатилност. Играта може да се похвали с 3 различни функции за безплатни завъртания, включително безплатни завъртания Beer Guzzling, която има вградена бонус мини-игра, Smash Hit безплатни завъртания, които предлагат натрупани множители и безплатни завъртания на Food Fest, където Wild символите се разширяват през редовете за повече печеливши комбинации. Освен това, за да увеличите изплащанията, има и 5 потенциални прогресивни джакпота!

Графиките и анимациите са добре проектирани. Атмосферата на Октоберфест е празнична, на барабаните ще срещнете красиви дами с халба бира в ръка и други тематични символи. Цветовете са ярки и цветни и всичко в играта е свързано с фестивала на бирата, напитките, които се сервират там, заедно с традиционните храни от Бавария.

За да намерите таблицата за плащане в Bier Party, щракнете върху менюто с три реда в долния десен ъгъл на контролната конзола от дясната страна на екрана. Задайте своя залог, като щракнете върху иконите + и – от двете страни на контролната зона. Това извежда дисплея за залози в долната част на екрана, което ви позволява да преминавате през опциите. Пълните правила на играта са достъпни, като щракнете върху менюто с три точки в долната част на контролния панел, след коет върху иконата с въпросителен знак, която се появява в горната част на екрана.

Мустакатият джентълмен, който държи халба бира, е wild символ, заместващ всички символи за плащане в основния геймплей. Внимавайте за символа гевреци, който се появява на петия барабан. Ако попадне на барабаните, той превръща символите на целия ред в wild символи.

Безплатните завъртания се задействат в Bier Party, когато играчите успеят да приземят 3 скатер символа на едно и също завъртане. Когато това се случи, ще имате избор от 3 различни функции за безплатни завъртания, които са както следва:

 • Bier Guzzling – 5 безплатни завъртания, при които събирате бъчви. Колкото повече бъчви са събрани, толкова по-големи са шансове да стреляте по халби за бира, които при уцелване ще разкрият парична награда.
 • Smash Hit – 5 безплатни завъртания, които идват с нарастващ множител, който достига до 45 х вашия залог.
 • Food Fest –  5 безплатни завъртания, при които когато на барабаните се появи wild символ, той превръща целия барабан в wild.

Има и произволни награди, които се задействат в резултат на кацане на Power Pay икони. Тези награди се състоят от повторни завъртания, множители, парични кредити и wild барабани. Символът акордеон, появяващ се три или повече пъти на всяко място на барабани 2, 3 или 4, награждава с функцията за безплатно завъртане. А приземяването на 5 или повече халби за бира на произволно място на барабаните ви гарантира един от петте прогресивни джакпота, които може да видите от лявата страна на барабаните.

Bier Party в сравнение към други слотове

Име:Bier PartyHot to Burn MultiplierRed CapSherwood GoldJoker Hot ReelsPower of Ninja
Провайдър:PariPlayPragmatic PlayEndorphinaPlay'N GoPlaytechPragmatic Play
Печеливши канали:30520205Scatter Pays
Бонус:ДаНеНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаНе
Джакпот:Progressive3,000х Вашият залог3,000 х Залога6,500х Залога6000 x Залога5,000х залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Bier Party

Bier Party

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Bier Party. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Bier Party.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Bier Party
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Bier Party, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Bier Party. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Bier Party и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238