Big Bad Wolf Christmas Special

Big Bad Wolf Christmas Special Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Big Bad Wolf Christmas Special

Разработчик: Quickspin
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:100,00
Джакпот:1,268 x Залога
Скатер:Да

Детайли за Big Bad Wolf Christmas Special

Разработчик: Quickspin
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:1,268 x Залога

Ревю за Big Bad Wolf Christmas Special

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Big Bad Wolf Christmas Special е продължение на изданието на Quickspin от 2013 г.Big Bad Wolf. Играта има пет барабана, три реда и 25 фиксирани печеливши линии, RTP е зададен на 97,34%, а бонусите и функциите включват безплатни завъртания и каскадни символи.

2013 беше щастлива година за шведския разработчик на игри Quickspin, защото тогава излезе на пазара Big Bad Wolf – слот който се превърна в едно от най-популярните им заглавия и игра, която се играе често и днес – почти десетилетие по-късно. Подобно на много разработчици на игри, и Quickspin решиха да „обновят“ своя популярен слот – и в навечерието на предстоящия празничен сезон, резултата е налице –  Big Bad Wolf Christmas Special.

Както винаги, графиките са превъзходни и въпреки че има някои прилики с оригиналната игра, ще откриете, че тази версия е много по-празнична в своя декор. Сега всичко е покрито със сняг, който вали тихо, покрай обвитите с коледни светлини барабани. Героите също са едни и същи – въпреки че им е направена малка промяна. На барабаните ще намерите символи за игра на карти A, J, K, Q и 10, като икони с ниска стойност. Символите с висока стойност включват три малки прасенца и едно по-малко щастливо плюшено прасе. Наличните специални символи включват wild пчелен кошер, вълк с шапка на Дядо Коледа и лунен скатер.

Big Bad Wolf Christmas Special е доста подобен на оригинала – поне по отношение на механиката. Играта все още е изградена около класическия формат с 5 барабана и 3 реда и все още има 25 фиксирани печеливши линии. Опциите за залози също остават същите, като играчите могат да залагат между 0,25 и 100,00 кредита на всяко завъртане.

Каскадните барабани известни също като Tumbling Reels или Swooping Reels са доста обичайни в днешния свят на iGaming индустрията, но през 2013 г. това беше сравнително нова функция. Тази функция присъства и в Big Bad Wolf Christmas Special и тук всяка печеливша комбинация задейства този малък модификатор на барабана. Когато се активира, символите, свързани с печалба, изчезват от барабаните и новите се появяват, за да заемат тяхното място. Това означава, че печалбите могат да продължат почти безкрайно.

Функцията „Pigs Turn Wild“ е друга изключително популярна функция, и подобно на оригиналния слот, улеснява създаването на повече печеливши комбинации. Всяка 2-ра печалба, която успеете да формирате, превръща един от символите на по-добре платеното прасе в уайлд – и след това те продължават да бъдат уайлд, докато се формират нови печалби. Ако успеете да спечелите шест поредни победи, и трите по-добре платени прасета бъдат превърнати в wild символи, това е моментът, когато може да очаквате наистина сериозни печалби.

Приземяването на три от скатер символите Wolf където и да се вижда на първите три барабана задейства основния бонус за безплатни завъртания. Ще получите 10 безплатни завъртания и изплащане на стойност 3 пъти х вашия залог. Ако по време на безплатните завъртания получите още три скатер символа, ще получите допълнителни 10 безплатни завъртания.

По време на безплатните завъртания е налице функцията „Pigs Turn Wild“ и към петия барабан е добавен символ на Луна. Събирането на три символа луна ще осигури допълнителни 2 безплатни завъртания, докато събирането на шест ще ви даде още 2 безплатни завъртания с множител 2X, приложен към всички печалби за остатъка от бонуса.

Измина почти десетилетие, откакто оригиналният Big Bad Wolf беше пуснат за първи път на пазара, и се радваме да видим, че  Quickspin са избрали да „освежат“ един от своите по-стари и по-популярни слотове с малко по-модерно изглеждащи графики и анимации. Новият слот идва с ефектна тема, завладяващи празнични звуци и пресъздава известната приказка за големия лош вълк и три малки прасенца. Този изключително забавен слот с коледна тематика може да се играе на всички настолни и мобилни устройства. Той е забавен, пълен с действие и бонус функции, които включват завъртащи се барабани,wild символи и безплатни завъртания, които ще ви предложат интересен геймплей и големи възможности за печалба.

Big Bad Wolf Christmas Special в сравнение към други слотове

Име:Big Bad Wolf Christmas SpecialRipe RewardsNitropolisRich Wilde and the Tome of InsanityMaster of GoldScroll of Dead
Провайдър:QuickspinPragmatic PlayELK StudiosPlay'N GoBelatraPlay'N Go
Печеливши канали:254085155840Cluster Pays2510
Бонус:НеДаДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:1,268 x Залога10,000х Залога10,000 х Залога5,000х Вашият залогProgressive Jakpot7500 x Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Big Bad Wolf Christmas Special

Big Bad Wolf Christmas Special

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Big Bad Wolf Christmas Special. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Big Bad Wolf Christmas Special.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Big Bad Wolf Christmas Special
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Big Bad Wolf Christmas Special. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Big Bad Wolf Christmas Special.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Big Bad Wolf Christmas Special. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Big Bad Wolf Christmas Special. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3488

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944