Big Bang Boom

 • Доставчик:

  NetEnt
 • Тип:

  Много Линии

Big Bang Boom Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.07%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Big Bang Boom

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали 256-10,000
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:4
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:100,00
Джакпот: 4,300x Залога
Скатер:Не

Детайли за Big Bang Boom

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали 256-10,000
Wild Символ:Не
Колони:4
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот: 4,300x Залога

Ревю за Big Bang Boom

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Представяме ви Big Bang Boom, видео слот, предоставен от утвърдения доставчик на игри NetEnt. Запознайте се с геймплей, който включва разширяващи се барабани и разнообразни символи на бомби, и то в комфорта на собственото си темпо. Това творение на NetEnt съчетава механика и дизайн за едно просто, но приятно слот изживяване.

Функции и бонуси

Big Bang Boom е 4х4 видеослот, който се отличава с широка гама от до 10 000 печеливши линии. Играта притежава -висок коефициент на променливост, като поддържа RTP от 96,07%, и предлага максимален потенциал за печалба от 4,300 пъти текущия залог.

Забележителен елемент в тази игра е функцията Разширяващи се барабани. По време на основната игра игралната зона започва с 4 барабана и 4 реда. При завъртане на барабаните те се разширяват до конфигурация от 4 барабана и 10 реда в основната игра. В режим Безплатни завъртания барабаните достигат още по-голяма конфигурация от 8 барабана и 10 реда.

Позициите на барабаните се разкриват при определени обстоятелства. Когато вертикално съседен на дадена позиция символ допринесе за печеливша комбинация или когато бомба избухне, въздействайки директно върху покрита позиция, закритата зона става видима, добавяйки допълнително ниво на сложност към геймплея.

Big Bang Boom FeatureСупер Бомби: Функцията Супер Бомби включва 7 различни вида бомби. Те включват вертикална бомба, хоризонтална бомба, диагонална бомба и бомба с плюсов модел. Тези бомби могат потенциално да се появят по време на завъртанията както в основната игра, така и в Безплатните заъртания. Освен това постоянната бомба може да се появи единствено по време на Безплатните завъртания. Всепосочната бомба и касетъчната бомба, от друга страна, се появяват във функцията „Награда за съкровище“ както в основната игра, така и в Безплатните завъртания. Сега нека се запознаем с подробностите за всеки символ на бомба:

Вертикална бомба: Инициира вертикална експлозия, която елиминира съседните символи над и под позицията си.
Хоризонтална бомба: Стартира хоризонтална експлозия, която елиминира съседните символи от лявата и дясната страна на позицията му.
Диагонална бомба: Предизвиква диагонална експлозия, която изтрива съседните символи от ъглите на мястото, където е поставена.
Бомба с плюсов модел: Създава кръстовидна експлозия, като премахва символите, съседни на позицията ѝ в посока отгоре, отдолу, отляво и отдясно.
Всепосочна бомба: Инициира експлозия, която обхваща всички съседни на позицията ѝ символи.
Касетъчна бомба: По време на основната игра тя разкрива на случаен принцип от 3 до 5 скрити позиции. По време на безплатните завъртания тя задейства експлозии в 3 до 5 произволни незаети позиции.
Постоянна бомба: Запазена за безплатните завъртания, предизвиква експлозия, обхващаща съседни символи. Тя остава на барабаните, като задейства последващи експлозии по веднъж при всяко следващо завъртане до кулминацията на Безплатните завъртания.

Big Bang Boom SymbolsБезплатни завъртания: При разширяване на игралната зона до 4 барабана и 10 реда по време на основната игра се задействат 6 Безплатни завъртания. По време на тези безплатни завъртания специфични елементи, като например награди на стойност x1, заедно с вертикални бомби, хоризонтални бомби, бомби с плюсов модел, диагонални бомби и постоянни бомби, присъстват на барабаните. Освен това функцията „Награда от съкровище“ в безплатните завъртания въвежда възможността да срещнете награди с по-висока стойност, различни видове бомби и допълнителни безплатни завъртания. Всички награди, които попадат на барабаните, остават на мястото си до приключване на сесията с безплатни завъртания. Забележете, че стойността на наградата се умножава по 2 и достига максимална стойност от x2048, ако експлозия на бомба засегне позиция, заета от награда. С приключването на безплатните завъртания се предоставя печалба, равна на сумата от всички стойности на наградите, умножена по първоначалната стойност на залога.

Наградите от съкровища се появяват, когато се разкрият нови позиции на барабаните по време на основната игра и безплатните завъртания. Основната игра и безплатните завъртания включват награди от съкровища, като вертикални бомби, хоризонтални бомби, бомби с плюсови шарки, диагонални бомби, всепосочни бомби и клъстерни бомби. Освен това някои награди от съкровища са ексклузивни за безплатните завъртания:

 • Голяма награда: Награда на стойност 16х, 32х или 64х първоначалния залог.
 • Допълнително безплатно завъртане

Играчите могат да изберат функцията за Купуване на бонус, за да активират безплатните завъртания във всеки един момент. Използването на тази функция инициира Безплатните завъртания директно, като заобикаля необходимостта от обикновено завъртане в основната игра.

Дизайн и саундтрак

Big Bang Boom ReviewBig Bang Boom се отличава с визуално привлекателен дизайн с ярки цветове и ясни символи, които са лесно разпознаваеми. Лесният за използване интерфейс подобрява цялостното преживяване от играта. В допълнение към визуалната естетика, играта предлага фин и ненатрапчив саундтрак, който добавя нотка на атмосфера, без да засенчва геймплея.

Нашето заключение

Big Bang Boom, която включва обширна игрална зона и редица уникални символи на бомби, предлага своеобразен обрат в традиционния слот геймплей. Балансираната комбинация от функции, включително награди за съкровища и безплатни завъртания, добавя дълбочина към преживяването. Въпреки че дизайнът и саундтракът допринасят за цялостния чар на играта, играчите, които търсят ангажиращо, но достъпно слот преживяване, вероятно ще намерят Big Bang Boom за подходящ.

Big Bang Boom в сравнение към други слотове

Име:Big Bang BoomEsqueleto Explosivo 2Neptune’s HaremLord of the OceanNarcos4 Fantastic Fish Gold Dream Drop
Провайдър:NetEntThunderkickMicrogamingNovomaticNetEnt4ThePlayer
Печеливши канали: 256-10,00010020102434,096
Бонус:ДаНеДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот: 4,300x Залога500,00010,000 x Залога10,044 x Залога1000 х Залога2,298x Вашия залог

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Разширяващи се барабани за динамичен геймплей

 • Уникални символи на бомби предлагат разнообразие

 • Достъпна за играчи с различни нива на умения

Минуси:
 • Наличието на функцията за Купуване на бонус и джакпот функция може да варира в зависимост от юрисдикцията

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Big Bang Boom

Big Bang Boom

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Big Bang Boom. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Big Bang Boom.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Big Bang Boom
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Big Bang Boom. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Big Bang Boom.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Big Bang Boom, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Big Bang Boom.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Big Bang Boom и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какво е Big Bang Boom от NetEnt?

Big Bang Boom е видеослот игра, разработена от NetEnt, която предлага на играчите разширяващи се барабани и различни символи на бомби за увлекателно геймплейно преживяване.

Какви функции предлага Big Bang Boom?

Играта предлага разширяващи се барабани, символи за бомби, награди за съкровища и безплатни завъртания, като предоставя на играчите разнообразни елементи за подобряване на техните игрални сесии.

Мога ли да активирам безплатни завъртания в Big Bang Boom?

Да, безплатните завъртания могат да бъдат активирани чрез обикновена игра или чрез функцията за Купуване на бонус. Те се отличават с уникални функции и възможност да спечелите допълнителни завъртания.

Подходяща ли е Big Bang Boom за обикновени играчи?

Абсолютно, Big Bang Boom е с удобен за потребителя дизайн и ясна механика на игра, което я прави достъпна и приятна както за обикновени, така и за опитни играчи.

За автора

author image

Евгени

Bonus Hunter

обновено на:15 август,2023

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238