Big Bass Bonanza Reel Action

Big Bass Bonanza Reel Action Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.5%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Big Bass Bonanza Reel Action

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:250,00
Джакпот:2,100х залога
Скатер:Да

Детайли за Big Bass Bonanza Reel Action

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:250,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:2,100х залога

Ревю за Big Bass Bonanza Reel Action

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Big Bass Bonanza Reel Action е преработена версия на популярния слот на Pragmatic Play, Big Bass Bonanza. Запазвайки очарованието на оригинала, тази нова итерация внася допълнителни слоеве в геймплея. Разработена от Pragmatic Play, играта запазва познатата тема, но подобрява преживяването на играчите с разширени функции.

Функции и бонуси

Big Bass Bonanza Reel Action ScatterBig Bass Bonanza Reel Action е онлайн слот от Pragmatic Play, разположен на традиционна решетка 5×3 с 10 печеливши линии. Играта се отличава с RTP от 96,50% и средна до висока волатилност, което я прави вълнуващ избор за играчите, търсещи забавление и предизвикателство.

Паричен символ: При всяко завъртане могат да се появят символи на риба, които носят потенциални стойности, вариращи от 2х до 2 000х общия залог на играча. Тези символи функционират като обикновени икони и изплащат печалби според таблицата с печалбите. Тяхната стойност на множител обаче се отключва, когато Wilds ги събере в кръга Free Spins.

Безплатни завъртания: Задействани при падане на 3, 4 или 5 Scatter символа по време на завъртане в основната игра, играчите получават съответно 10, 15 или 20 безплатни завъртания. По време на този кръг Wild символите придобиват способността да събират стойности от символите с пари, ако се появят едновременно. Освен това уайлд символите се натрупват в брояч, като всеки четвърти уайлд символ до дванадесетия носи допълнителни 10 завъртания и активира множител за символите с пари.

Big Bass Bonanza Reel Action GameplayМножителите се увеличават, както следва: четвъртият Wild дава 2 пъти множител, осмият – 3 пъти, а дванадесетият – 10 пъти множител. Тези множители започват да увеличават печалбите от новоприсъдения набор от завъртания. Освен това има вероятност случайни символи на пари да се появяват по-често по време на тези завъртания, когато има поне 1 Wild в полезрението.

Анте залог: Чрез увеличаване на залога с 50% играчите увеличават шансовете си да задействат функцията Free Spins. Тази опция обаче изключва наличието на функцията Bonus Buy.

Бонус покупка: За желаещите да се потопят директно в действието, рундът Free Spins може да бъде достъпен незабавно срещу такса от 100 пъти текущия залог.

Дизайн и саундтрак

Simvoli na Big Bass Bonanza Reel ActionBig Bass Bonanza Reel Action предлага минималистична подводна обстановка, в която само силуетите на рибите се плъзгат из водните дълбини. Визуалната простота се разпростира и върху иконите на играта, които включват символи на карти от 10 до Асо, различни предмети, свързани с риболова, и отличителен рибарски комплект. Въпреки елементарната си естетика, съпътстващият саундтрак успешно подсилва подводната атмосфера, като добавя спокойна дълбочина към геймплея.

За играчите, които търсят подобно изживяване с по-сложен геймплей, Big Bass Crash от Pragmatic Play е отличен избор. Това продължение отправя рибаря на поредната приключенска риболовна експедиция. Алтернативно, за тези, които се интересуват от по-мрачен и нетрадиционен поглед към темите за риболова, Ugliest Catch от Nolimit City предлага сложен и уникален подход.

Нашето заключение

Big Bass Bonanza Reel Action надгражда своя предшественик с допълнителни игрови функции. Символите с пари и удълженият кръг с безплатни завъртания, допълнен с прогресивни множители, предлагат повече шансове за играчите да спечелят. Макар че дизайнът е семпъл, подобренията в геймплея го правят привлекателен вариант за играчи, запознати с оригиналната игра, или за тези, които са нови в слотовете. Това е солидна актуализация на серията Big Bass.

Big Bass Bonanza Reel Action в сравнение към други слотове

Име:Big Bass Bonanza Reel ActionLeprechaun CarolAge of the GodsCosmic Rush Dream DropHadesCrystal Prince
Провайдър:Pragmatic PlayPragmatic PlayPlaytechFour Leaf GamingYggdrasil GamingQuickspin
Печеливши канали:1020204,09650Cascading system
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:2,100х залога1000 х Залога7,000 х Залога€500,00011,129 x Залога11,630 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • RTP от 96,50%

 • Парични символи с потенциално високи стойности

 • Прогресивни множители на безплатните завъртания

Минуси:
 • Опростен визуален дизайн

 • Ограничение до 10 печеливши линии

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Big Bass Bonanza Reel Action

Big Bass Bonanza Reel Action

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Big Bass Bonanza Reel Action. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Big Bass Bonanza Reel Action.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Big Bass Bonanza Reel Action
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Big Bass Bonanza Reel Action. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Big Bass Bonanza Reel Action.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Big Bass Bonanza Reel Action. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Big Bass Bonanza Reel Action. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Big Bass Bonanza Reel Action.

Често задавани въпроси

Какви са основните характеристики на играта Big Bass Bonanza Reel Action?

Играта се играе на решетка 5х3 с 10 печеливши линии, с коефициент на печалба RTP от 96,50% и средна до висока волатилност.

Как работят символите за пари в Big Bass Bonanza Reel Action?

Символите с риби се появяват с произволни стойности, вариращи от 2х до 2 000х сумата на залога. Тези символи действат като обикновени символи за печалба, но освобождават стойността си само когато бъдат събрани.

Какво задейства безплатните завъртания в Big Bass Bonanza Reel Action?

Безплатните завъртания се задействат при падане на 3, 4 или 5 Scatter символа, като играчът получава съответно 10, 15 или 20 безплатни завъртания. По време на тези завъртания Wilds могат да събират стойности от символите на парите и да допринасят за брояча, който потенциално предоставя допълнителни завъртания и множители.

Можете ли да участвате в кръга с безплатни завъртания в Big Bass Bonanza Reel Action?

Да, играчите могат да получат незабавен достъп до кръга с безплатни завъртания, като изберат функцията Bonus Buy, която струва 100x текущия залог на играча.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:29 април,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944