Big Bass Floats My Boat

Big Bass Floats My Boat Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.07%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Big Bass Floats My Boat

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:250,00
Джакпот:5,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Big Bass Floats My Boat

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:250,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х Залога

Ревю за Big Bass Floats My Boat

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Потопете се в спокойния свят на рибарските преживявания с Big Bass Floats My Boat – увлекателна слот игра, предоставена ви от известния доставчик Pragmatic Play. Разположено на фона на спокойни води, това завладяващо заглавие съчетава иновативни функции с приятни визуални ефекти и успокояващ саундтрак. Нека разгледаме това продължение на поредицата Big Bass и да се запознаем с вълнуващия геймплей, включително Wild символите, паричните символи риби и кръга с безплатни завъртания.

Функции и бонуси

Big Bass Floats My Boat разполага с 5х3 решетка с 10 печеливши линии, висока волатилност и коефициент на RTP от 96,07%.

Wild: Wild символът се появява на всички барабани по време на кръга с безплатни завъртания и служи като заместител на всички символи с изключение на Scatter и символите с пари.

Big Bass Floats My Boat SymbolsПарични символи: Символите на риба функционират като парични символи. При всяко завъртане тези символи придобиват произволна стойност. Възможните стойности включват 0,2х, 0,5х, 1х, 2х, 3х, 4х, 5х, 10х, 15х, 20х или 50х общия залог. След завъртане на основната игра има вероятност стойностите на символите с пари на екрана да бъдат събрани и наградени. Когато това се случи, върху символите може да се появи случаен множител, който да умножи стойността им. Възможните множители са x2, x3, x4, x5, x10, x20, x30, x40 или x50.

Безплатни завъртания: Попадането на 3, 4 или 5 Scatter символа задейства функцията Free Spins, която дава съответно 10, 15 или 20 завъртания. В основната игра, ако се паднат 2 Scatter символа без трети, има шанс друг да се появи на екрана чрез случайна функция. При случаен принцип, ако Scatter символът на екрана може да се премести с една позиция надолу, без да напуска зоната на барабаните, се задейства повторно завъртане, при което барабаните със Scatter се преместват с една позиция надолу, а барабаните без Scatter се завъртат повторно. Също така на случаен принцип може да се появи октопод и да превърне един символ на екрана в Scatter.

По време на функцията Free Spins всеки Wild символ също така събира всички стойности от символите с пари на екрана. Всяка позиция в решетката на символите има множител, който започва от x1. Всеки път, когато символ на пари се приземи на дадена позиция, множителят за тази позиция се увеличава с х1.

Big Bass Floats My Boat DesignВсеки път, когато Wild символът събира стойност на символ на пари, тя първо се умножава по множителя на позицията, която заема. Всички Wild символи, събрани по време на функцията, се запазват до края на рунда. Всеки четвърти събран Wild символ задейства отново функцията и предоставя 10 допълнителни безплатни завъртания.

На случаен принцип, когато на екрана има Wild символи, но няма символи с пари, символите с пари могат да се появят на произволни позиции в края на безплатно завъртане. По подобен начин, когато на екрана има символи пари, но няма Wild символи, в края на безплатно завъртане може да се появи октопод, който издърпва произволен барабан, за да въведе Wild символи.

И накрая, когато на екрана има символи Wild, но няма символи пари, октоподът може да се появи на случаен принцип в края на безплатно завъртане и да промени всички символи на екрана, с изключение на символите Wild, в нещо друго.

Big Bass Floats My Boat WinAnte Bet: Активирането на тази функция увеличава залога с 50 %, за да се появят повече Scatter символи на барабаните и да се увеличат шансовете за активиране на безплатни завъртания. Когато е включен Ante Bet, RTP леко намалява до 96,06%.

Бонус покупка: Кръгът с безплатни завъртания може да бъде задействан незабавно от основната игра, като го закупите. Има две възможности за закупуване на Free Spins:

 • Плащате 100 пъти общия залог, за да задействате стандартната функция Free Spins с 3 до 5 Scatter символа, които се появяват на случаен принцип.
 • Плащате 300 пъти общия залог, за да задействате функцията Super Free Spins с 3, 4 или 5 Scatter символа, които се появяват на случаен принцип. Във функцията Super Free Spins повторните задействания за 10 допълнителни безплатни завъртания се появяват след събиране на 3 Wild символа вместо 4.

Дизайн и саундтрак

Big Bass Floats My Boat ScatterBig Bass Floats My Boat се отличава с визуално завладяващ дизайн с ясни графики и ярки цветове. Символите с ниски печалби, вариращи от 10 до А, се вписват безпроблемно в цялостната риболовна тема. Междувременно символите с високи печалби, сред които кутия за принадлежности, водно конче, въдица и лодка, са красиво изобразени, което подсилва завладяващото преживяване. Придружаващият саундтрак създава настроение с жизнерадостна мелодия, която пресъздава спокойствието на един ден край водата.

Очевидно е, че за феновете на поредицата проучването на други заглавия като Big Bass Hold & Spin Megaways, Big Bass Amazon Xtreme и Big Bass Adventure предлага фантастично алтернативно гейминг изживяване.

Нашето заключение

Big Bass Floats My Boat се отличава с иновативните си функции. Включването на Fisherman Wilds, символите за пари и примамливия кръг с безплатни завъртания поддържат играчите ангажирани и забавни. Опцията Ante Bet добавя допълнителен слой вълнение за тези, които търсят по-високи залози, докато функцията Bonus Buy позволява незабавен достъп до действието. С атрактивен дизайн и спокоен саундтрак тази игра е чудесно допълнение към жанра на слотовете с риболовна тематика. За запалените почитатели на други заглавия от серията Big Bass изследването на тази игра обещава приключение на барабаните, в което си струва да се впуснете.

Big Bass Floats My Boat в сравнение към други слотове

Име:Big Bass Floats My BoatCandy GlyphBook of KingsTropical WildsDiamonds of the RealmMystery Genie Fortunes of the Lamp
Провайдър:Pragmatic PlayQuickspinPlaytechMicrogamingPlay'N GoPlay'N Go
Печеливши канали:10Cluster Pays10252020
Бонус:ДаДаНеНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000х Залога13,000х Залога15,000 по Залога3,000 х Залога6,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Завладяващ дизайн на риболовна тематика

 • Опция за Ante Bet

 • Незабавен достъп до безплатни завъртания с функцията Bonus Buy

Минуси:
 • Високата волатилност може да не е подходяща за всички играчи.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Big Bass Floats My Boat

Big Bass Floats My Boat

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Big Bass Floats My Boat. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Big Bass Floats My Boat.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Big Bass Floats My Boat
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Big Bass Floats My Boat. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Big Bass Floats My Boat.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Big Bass Floats My Boat. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Big Bass Floats My Boat и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какви са основните характеристики на Big Bass Floats My Boat?

Геймплеят на Big Bass Floats My Boat се характеризира с иновативни функции, сред които Fisherman Wilds, символи на пари, безплатни завъртания, функция Ante Bet и опции за бонус Buy.

Какво представляват символите на парите и как действат в играта?

Символите на парите придобиват случайни стойности при всяко завъртане, като предлагат потенциални награди, вариращи от 0,2 пъти до 50 пъти общия залог. Те могат да задействат и вълнуващи множители.

Какво е значението на функцията Ante Bet?

Активирането на функцията Ante Bet увеличава залога Ви с 50% и увеличава шансовете Ви за активиране на Free Spins, като осигурява допълнително вълнение.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:14 януари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238