Big Bass Halloween

Big Bass Halloween Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.06%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Big Bass Halloween

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:250,00
Джакпот: 2,100х Залога
Скатер:Да

Детайли за Big Bass Halloween

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:250,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот: 2,100х Залога

Ревю за Big Bass Halloween

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Pragmatic Play, в партньорство с Reel Kingdom, представя завладяваща слот игра с тема Хелоуин – страховит вариант на популярния слот с риболовна тематика Big Bass Bonanza. В тази Хелоуин версия, играта придобива по-мрачна атмосфера с мътни сиви води и облачно небе, което е в ярък контраст с ярката открита обстановка на оригиналния Big Bass Bonanza.

Функции и бонуси

Big Bass Halloween предлага на играчите слот оформление 5×3 с 10 фиксирани печеливши линии. Играта може да се похвали с RTP от 96,06%, като е примамлив избор за любителите на вълнуващи моменти, благодарение на високата си волатилност и максималния потенциал за печалба от 2100 пъти залога ви.

Big Bass Halloween ScatterWild и Scatter символи: В зловещите води на Big Bass Halloween ще срещнете Wild символа, изобразен като мрачен рибар. Този Wild символ се появява на всички барабани, както в основната игра, така и по време на Free Spins, като замества всички символи с изключение на Scatter. Символът Scatter се появява на всички барабани и служи като вход към безплатните завъртания.

Парични символи: Символите с риби играят ролята на Money символи. Тези риби придобиват произволна стойност при всяко завъртане, която може да бъде получена по време на функцията Free Spins. Възможните стойности варират от 2 пъти до 2 000 пъти общия залог.

Безплатни завъртания: За да се активира функцията Free Spins, трябва да уцелите три или повече Scatter символа. Броят на Scatter символите, които ще уцелите, определя броя на предоставените безплатни завъртания:

 • 5 Scatter символа задействат 20 безплатни завъртания.
 • 4 Scatter символа задействат 15 безплатни завъртания
 • 3 Scatter символа задействат 10 безплатни завъртания

Big Bass Halloween SymbolsВсеки Wild символ, който срещнете, събира стойности от символите с пари на екрана по време на безплатните завъртания. Тези Wild символи се събират до приключване на рунда. Функцията се задейства отново при събирането на всеки 4-ти Wild символ, като предоставя допълнителни 10 безплатни завъртания и увеличава множителя за събиране на парични символи. Първото повторно задействане осигурява множител 2 пъти, второто – 3 пъти, а третото го увеличава до 10 пъти. Повторните завъртания се играят след първоначалната партида от безплатни завъртания и множителят се прилага за тях. Въпреки това функцията не може да се активира отново след третото повторно задействане.

Ante Bet: За тези, които търсят допълнителна тръпка, можете да изберете да увеличите залога си с 50%, увеличавайки шансовете си да уцелите Scatters.

Bonus Buy: Ако се чувствате особено авантюристично настроени и не искате да чакате Scatters, можете да закупите рунда с безплатни завъртания срещу 100 пъти по-голям залог.

Дизайн и саундтрак

Big Bass Halloween WildBig Bass Halloween безпроблемно съчетава елементи на тема Хелоуин с риболовен мотив, за да създаде зловещо, но завладяващо визуално преживяване. Символите на барабаните включват разнообразни изображения, вдъхновени от Хелоуин, като спасителен пояс, кървава кука, зловещ гарван, кутия с рибарски принадлежности, различни видове риба и познатите символи на карти 10-A. Мрачен рибар със застрашителна метална кука е Wild символът на играта, който перфектно отразява темата. Фонът на играта допринася за страховитата ѝ атмосфера, като водите на океана са изобразени като мрачни. Небето над водата е облачно, което забулва играта в смущаваща атмосфера, която допълва Хелоуин тематиката.

Нашето заключение

Big Bass Halloween предлага примамлива комбинация от вълнуващи моменти, включваща висока волатилност, 2100x максимална печалба и функция за безплатни завъртания с механика на парични символи. Зловещият, но завладяващ дизайн на играта, допълнен от страховити символи, добавя дълбочина към геймплея. С възможността да увеличите залога си, за да увеличите шансовете за Scatter и функцията Bonus Buy, този слот е подходящ както за обикновени играчи, така и за любители на приключения с висок риск. Гмурнете се в тъмните води и хвърлете въдицата си, за да получите впечатляващи награди в това тематично Хелоуин изживяване.

Big Bass Halloween в сравнение към други слотове

Име:Big Bass HalloweenWorms of ValorWild SwarmWish Upon a StarCowabunga Dream DropForest Mania
Провайдър:Pragmatic PlayAvatarUXPush GamingGreen TubeRelax GamingiSoftBet
Печеливши канали:10486 до 118,09820303,087100
Бонус:ДаДаДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот: 2,100х Залога10,000x Залога600 х Залога24,0006,000х ЗалогаProgressive

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Завладяващ дизайн на тема Хелоуин

 • Механика на парични символи в безплатните завъртания

 • Функция Bonus Buy

Минуси:
 • Темата може да не се хареса на някои хора

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Big Bass Halloween

Big Bass Halloween

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Big Bass Halloween. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Big Bass Halloween.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Big Bass Halloween
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Big Bass Halloween попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Big Bass Halloween, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Big Bass Halloween с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Big Bass Halloween не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Big Bass Halloween, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Big Bass Halloween.

Често задавани въпроси

Какъв е процентът RTP на Big Bass Halloween?

Big Bass Halloween предлага RTP от 96,06%. Този процент отразява очакваната дългосрочна печалба за играчите.

Какви са специалните функции на Big Bass Halloween?

Играта може да се похвали с висока волатилност, максимален потенциал за печалба от 2100 пъти залога ви и функция за безплатни завъртания с механика на парични символи. Освен това играчите могат да увеличат залозите си за по-добри шансове за попадане на Scatters и дори могат да закупят рунд с безплатни завъртания за по-голямо удобство.

Как работи функцията Free Spins в Big Bass Halloween?

Играчите трябва да уцелят три или повече Scatter символа, за да задействат функцията Free Spins. В зависимост от броя на Scatter символите можете да спечелите между 10 и 20 безплатни завъртания. По време на безплатните завъртания Wild символите събират стойности от символите с пари на екрана, а всеки четвърти събран Wild символ задейства функцията отново, като увеличава множителя за събиране на символите с пари.

Предлага ли се Big Bass Halloween на мобилни устройства?

Да, Pragmatic Play обикновено гарантира, че заглавията им могат да се играят на компютър и мобилни устройства за по-голямо удобство.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:25 септември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238