Big Bass Secrets of the Golden Lake

Big Bass Secrets of the Golden Lake Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.07%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Big Bass Secrets of the Golden Lake

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:250,00
Джакпот:5,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Big Bass Secrets of the Golden Lake

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:250,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х Залога

Ревю за Big Bass Secrets of the Golden Lake

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Потопете се в омагьосващия свят на Big Bass Secrets of the Golden Lake, завладяваща слот игра от Pragmatic Play. Тази игра съчетава по уникален начин тръпката от риболова с мистиката на артурианските легенди. Разположени на спокойния фон на златно езеро, играчите могат да се насладят на смесица от традиционни и тематични символи, заедно със завладяващи геймплейни функции.

Функции и бонуси

Big Bass Secrets of the Golden Lake предлага вълнуващо геймплейно изживяване, разположено на 5 барабана, 3 реда и 10 печеливши линии. Тази игра се отличава с висока волатилност и RTP от 96,07%.

Fisherman Wild: Символът Fisherman Wild е забележителна функция, която се появява на всички барабани по време на рундовете с безплатни завъртания и замества всички символи с изключение на Scatter и символите с пари.

Символи на парите: Символите на парите са представени от различни риби, като всяка от тях приема произволна стойност при всяко завъртане. Тези стойности варират от 2 пъти до 5 000 пъти общия залог и могат да бъдат спечелени по време на рундовете с безплатни завъртания.

Big Bass Secrets of the Golden Lake WildСвободни завъртания: Функцията за безплатни завъртания се стартира при падане на 3, 4 или 5 Scatter символа, като възнаграждава играчите съответно с 10, 15 или 20 безплатни завъртания. В сценариите, в които се появят два Scatter символа без трети, уникален механизъм може да задейства допълнителен Scatter символ на екрана, увеличавайки шансовете за безплатни завъртания:

 • Скатерите могат да се изместят надолу с една позиция, което позволява повторно завъртане на другите барабани, ако останат в зоната на барабана.
 • Допълнителен Scatter може да се появи на случаен принцип след първоначалното завъртане.

Преди да започнат рунда, играчите имат възможност да разкрият вида на безплатните завъртания, като изберат една от 12 потенциални карти.

В редовните рундове на безплатните завъртания всеки символ Fisherman Wild натрупва стойностите на всички парични символи, присъстващи на екрана. Тези символи се събират по време на рунда, като всеки четвърти събран Fisherman Wild задейства отново допълнителни безплатни завъртания и увеличава множителя за паричните символи до 10 пъти след четири нива.

За разлика от тях, безплатните завъртания на Златното езеро променят значително динамиката на играта. Традиционните символи изчезват, оставяйки празна решетка, в която се появяват само символите с пари, Fisherman Wilds и празни полета. Подобно на редовната функция, Fisherman Wilds събират стойности от всички символи с пари, като всеки четвърти събран символ увеличава броя на безплатните завъртания и множителите.

Big Bass Secrets of the Golden Lake BonusУникални за безплатните завъртания са функциите на случаен принцип, които могат да бъдат активирани:

 • Money symbols могат да се появят на случаен принцип, когато в края на завъртането има Fisherman Wilds, но няма символи за пари.
 • Кука може да повдигне барабана, за да изведе на екрана символи Fisherman Wild, когато има символи на пари без символи Fisherman Wild.
 • A curtain animation може да промени всички символи, с изключение на Fisherman Wilds, в края на завъртането.

Анте Залог: Играчите могат да използват опцията Анте Залог, за да увеличат залога си с 50%, като по този начин увеличат вероятността за естествено задействане на безплатни завъртания. Тази настройка също така увеличава броя на Scatter символите на барабаните, въпреки че деактивира функцията „Купи безплатни завъртания“.

Купуване на безплатни завъртания: За желаещите да се потопят направо в действието, опцията „Купуване на безплатни завъртания“ позволява незабавно влизане в кръга с безплатни завъртания:

 • Заплатете 100 пъти общия залог, за да задействате обикновени безплатни завъртания или безплатни завъртания Golden Lake, избрани чрез избор от 12 карти.
 • Изплатете 270x общия залог, за да започнете директно безплатните завъртания Golden Lake.

Дизайн и звук

Big Bass Secrets of the Golden Lake SymbolsBig Bass Secrets of the Golden Lake съчетава елементи от популярната серия „Big Bass“ на Pragmatic Play с артуриански легенди. Дизайнът на играта включва набор от символи, като се започне от традиционните стойности на картите 10, J, Q, K и A и се стигне до тематични елементи като кутия за улов, водно конче, макара и плувка. Разположена на фона на мистично златисто езеро, атмосферата на играта се обогатява допълнително от саундтрака, който е в добро съответствие с темата и допълва риболовното приключение.

Ако темата за риболова ви допада, може би ще оцените и други заглавия от поредицата, като например Big Bass Floats My Boat или Big Bass Hold & Spin Megaways също от Pragmatic Play.

Нашето заключение

Big Bass Secrets of the Golden Lake от Pragmatic Play предлага завладяваща комбинация от висока волатилност и завладяващи геймплейни функции, включително доходоносни безплатни завъртания и Fisherman Wilds. Уникалната комбинация от традиционни риболовни символи и митични елементи осигурява освежаващ обрат, гарантирайки разнообразно игрално изживяване. Макар че високата волатилност на играта може да не е подходяща за всички играчи, тези, които търсят вълнуващи бонус функции и шанс за значителни печалби, ще намерят какво да си харесат.

Big Bass Secrets of the Golden Lake в сравнение към други слотове

Име:Big Bass Secrets of the Golden LakeRage of the SeasDark Vortex40 TreasuresUnusual CatchMonopoly Electric Win
Провайдър:Pragmatic PlayNetEntYggdrasil GamingCT Gaming InteractiveNorthernlightsScientific Games
Печеливши канали:1054882434020729
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000х Залога27,440 х Залога150,000£20,0008,000х залога10,000£

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Увлекателна смесица от риболовни и артуриански теми.

 • Висока волатилност за потенциални големи печалби.

 • Множество специални функции.

Минуси:
 • Темата може да не се хареса на всеки.

 • Ограничени печеливши линии в сравнение с други слотове.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Big Bass Secrets of the Golden Lake

Big Bass Secrets of the Golden Lake

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Big Bass Secrets of the Golden Lake. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Big Bass Secrets of the Golden Lake.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Big Bass Secrets of the Golden Lake
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Big Bass Secrets of the Golden Lake попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Big Bass Secrets of the Golden Lake, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Big Bass Secrets of the Golden Lake с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Big Bass Secrets of the Golden Lake, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

Често задавани въпроси

Какви са особеностите на играта Big Bass Secrets of the Golden Lake?

Този слот разполага с няколко специални функции, включително Fisherman Wilds, безплатни завъртания и парични символи с различна стойност. Освен това той предлага опции като Ante Bet и възможност за закупуване на безплатни завъртания.

Какъв е RTP и волатилността на Big Bass Secrets of the Golden Lake?

Big Bass Secrets of the Golden Lake има RTP от 96,07% и висока волатилност, което я превръща във вълнуваща игра с потенциал за значителни печалби.

Мога ли да играя Big Bass Secrets of the Golden Lake на мобилен телефон?

Да, играта е удобна за мобилни устройства и позволява на играчите да се наслаждават на риболовното приключение на всички устройства, включително смартфони и таблети.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:7 март,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944