Big Hits Blazinator

 • Доставчик:

  Lucksome

 • Тип:

  50 Линии

Big Hits Blazinator Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Big Hits Blazinator

Разработчик: Lucksome
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали50
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:25,00
Джакпот: 10,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Big Hits Blazinator

Разработчик: Lucksome
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали50
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:25,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот: 10,000х Залога

Ревю за Big Hits Blazinator

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Навлезте в горещия свят на Big Hits Blazinator, предоставен ви от софтуерния разработчик Lucksome. Това огнено заглавие предоставя вълнуващо игрално изживяване, изпълнено с изпепеляващи функции. От Wild символите, които стават Sticky, до вълнуващите безплатни завъртания и дръзката функция Gamble, пригответе се за едно огнено приключение, което ще ви държи под напрежение.

Функции и бонуси

Big Hits Blazinator е слот игра с 6 барабана и 4 реда, която предлага на играчите 50 фиксирани печеливши линии. Тази игра спада към средна волатилност, и може да се похвали с приличен RTP от 96,09%, като играчите могат да спечелят до 10 000 пъти първоначалния си залог.

Wild символ: В основната игра символът Wild може да се появи на всеки барабан, докато в Big Bonus Free Spins той е ограничен до барабани 2-6. Wild символът може да замени всички други символи с изключение на Scatter.

Big Hits Blazinator Big HitБонус символ Scatter (червена огнена топка): За да задействате функцията Big Bonus Free Spins, трябва да уцелите 3 или повече Bonus Scatter символа на екрана. Избирайки един от тези Bonus Scatter символи, ще разкриете първоначалното ниво на Big Hit за функцията Free Spins. Това начално ниво може да варира от x10 до x50 и има потенциала да се увеличи значително, достигайки до x1000 по време на Big Bonus Free Spins. Колкото повече Bonus Scatter символи се паднат на барабаните, толкова по-големи са шансовете да започнете с по-голямо ниво на Big Hit.

Big Bonus Free Spins: Функцията Big Bonus Free Spins винаги започва с един Big Hit. Big Hit се случва, когато играчът постигне печалба, равна или по-голяма от текущото ниво на Big Hit, в рамките на едно безплатно завъртане. Броят на Big Hits се показва на брояча, разположен над барабаните, и намалява с единица всеки път, когато играчът постигне Big Hit в едно завъртане.

Big Hits Blazinator WildПо време на безплатните завъртания Big Bonus всички Wild символи, които се появяват на барабаните, се задържат на място по време на функцията. Освен това всички Bonus Scatter символи, които се появяват на барабаните, могат да останат като червени огнени топки или да се трансформират на случаен принцип в сини огнени топки. Червените огнени топки увеличават нивото на Big Hit с до три нива, а когато са разположени под Wild символ, увеличават текущата стойност на множителя на Wild символа с x1. Сините огнени топки, от друга страна, увеличават броя на Big Hits на брояча Big Hits с едно. Максималното достижимо ниво на Big Hit е x1000, а максималният брой Big Hits, разрешен в кръга с безплатни завъртания, е пет. Безплатните завъртания приключват, когато броячът достигне нула.

Функция Gamble: След всяка печалба от 5 пъти или повече играчите могат да приберат печалбите си или да рискуват с функцията Gamble, за да спечелят по-голяма награда или дори Big Bonus. Ако играчът избере да играе, ще му бъдат представени две колела. Лявото колело предлага възможност за увеличаване на паричната печалба, като играчите могат да регулират шанса за успех и стойността на печалбата с помощта на стрелките – и +. Дясното колело предоставя възможност за спечелване на Big Hit Spins. Попадането в зелената част води до съответната печалба, докато попадането в червената част води до загуба, като играчът губи печалбата си.

Big Hits Blazinator MultiplierLucksome Locks: Lucksome Locks е функция за залагане, която се активира, когато се случи да се разминете с акивиране на функция, като например появата на два Scatter символа в основната игра. Когато функцията е активирана, се появява бутон, показващ цената на едно завъртане Lucksome Locks. След като изберете този бутон, играта ще задържи двата Scatter символа на място и ще започне завъртане. По време на това завъртане са активни само Scatter символите. Ако не се появят нови Scatters, играта е неуспешна. Ако обаче се появят допълнителни Scatter символи, се задейства функцията Big Bonus Free Spins. Играчите могат да направят толкова завъртания Lucksome Lock, колкото желаят, докато тази функция е отключена.

Дизайн и саундтрак

Big Hits Blazinator е с дизайн, който отдава почит на класическите слот машини. Играта разполага с колекция от познати символи, включително череши, лимони, портокали, грозде, сливи, дини и три ярки семици в червено, синьо и светлорозово. Освен това на барабаните играчите ще срещнат ослепителен диамант и блестящ WILD символ. На фона на играта се вижда пламтящ огън, който по време на кръга с безплатни завъртания оживява с динамични анимации. Целият дизайн на Big Hits Blazinator – от символите, анимациите и съпътстващите звукови ефекти – създава изпепеляваща и бляскава атмосфера. Тази комбинация от елементи служи за създаване на завладяващо и поглъщащо игрално изживяване.

Нашето заключение

Big Hits Blazinator WinBig Hits Blazinator зашеметява с наситено с функции геймплейно изживяване. Уайлд символите помагат за създаването на печеливши комбинации, а бонус скатерите задействат вълнуващи безплатни завъртания с динамични нива Big Hit. Функцията Gamble предлага на любителите на риска възможност да увеличат печалбите си, а Lucksome Locks помага за задействането на Big Bonus, когато се разминете с активирането на функция. Изключителните функции на тази игра, съчетани с нейния огнен дизайн, обещават непрекъснат екшън и награди за играчите.

Big Hits Blazinator в сравнение към други слотове

Име:Big Hits BlazinatorCoin BloxIn JazzSurvivor MegawaysSpellbinding MysteryBook of Stars
Провайдър:LucksomePeter and SonsEndorphinaBig Time GamingPragmatic PlayNovomatic
Печеливши канали:505025100 824Cluster Pays25
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот: 10,000х Залога10,000х Залога$250,00044,960 х Залога10,000 х Залога2,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Безплатни завъртания с различни нива Big Hit

 • Функция Gamble за по-големи печалби

 • Максимален потенциал за печалба от 10 000 пъти

 • Завладяващ огнен дизайн

Минуси:
 • Средната волатилност може да не е подходяща за всички играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Big Hits Blazinator

Big Hits Blazinator

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Big Hits Blazinator. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Big Hits Blazinator.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Big Hits Blazinator
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Big Hits Blazinator попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Big Hits Blazinator, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Big Hits Blazinator с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Big Hits Blazinator. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Присъединете се към програми за лоялност

Много онлайн казина предлагат програми за лоялност или VIP схеми за своите играчи. Възползвайте се от тези програми, за да увеличите максимално печалбите си от Big Hits Blazinator. Програмите за лоялност често предлагат привилегии като ексклузивни бонуси, награди за връщане на пари, персонализирани промоции и дори специални мениджъри на сметки.

Присъединявайки се към тези програми, можете да се възползвате от допълнителни предимства, които подобряват играта Ви и потенциално увеличават печалбите Ви. Следете за програми за лоялност, свързани с предпочитаното от вас онлайн казино, и се възползвайте максимално от техните награди.

Често задавани въпроси

Какъв е максималният потенциал за печалба в Big Hits Blazinator?

Играта предлага вълнуващ максимален печеливш потенциал от 10 000 пъти първоначалния ви залог.

Каква е функцията Gamble в Big Hits Blazinator?

След всяка печалба от 5x или повече имате възможност да заложите печалбата си на едно от две колела, за да спечелите по-голяма награда или Big Bonus.

Как работи Lucksome Locks?

Lucksome Locks е функция за залагане, която се активира по време на близки пропуски на игрална функция, като например два Scatter символа на полето. Функцията задържа скатерите на място и задейства ново завъртане с потенциал за активиране на Big Bonus Free Spins. Може да се използва многократно, докато е активирана.

Какво е Big Hit в Big Hits Blazinator?

Нивото на Big Hit определя потенциалната печалба по време на безплатните завъртания. То започва от x10 до x50 и може да нарасне до x1000 в зависимост от броя на бонус символите Scatter, които уцелите.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:3 октомври,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238

Други казино игри на Lucksome