Bigger Bass Blizzard

Bigger Bass Blizzard Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Bigger Bass Blizzard

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали12
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:60,00
Джакпот:4,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Bigger Bass Blizzard

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали12
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:60,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:4,000 х Залога

Ревю за Bigger Bass Blizzard

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Насладете се на риболовно пътуване в най-новия онлайн слот Bigger Bass Blizzard, коледна игра от софтуерния разработчик Pragmatic Play. Завъртете барабаните в търсене на големи риби и шанс да спечелите още по-големи награди.

Bigger Bass Blizzard е онлайн видео слот, който се играе на 4 реда с 5 барабана и 12 фиксирани печеливши линии. Играта има теоретично има RTP от 96,08% и толкова високо ниво на волатилност, че достига 5/5. Самата игра може да изплати големи печалби до 4000 пъти х залога.

Дизайнът на тази игра с тематика за риболов е модифициран за предстоящата зима. Барабаните са прозрачни и са разположени пред замръзнало езеро. Тук ще намерите емблематични символи, свързани със слот серията “Big Bass”. Този път обаче те имат зимна премяна. Ще формирате печеливши комбинации, ако приземите две или повече съвпадащи икони отляво надясно на последователни барабани. Само последователностите, започващи от най-лявата колона, създават печалби. A-10 Royals са по-ниско платените символи на барабаните. След това имате моторна шейна, въдици, кутии за принадлежности и риба. Символът на моторната шейна предлага най-високите печалби, плащайки до 50 пъти за комбинация от пет символа.

Bigger Bass Blizzard идва с някои наистина забележителни бонус функции. 

Money Symbol при всяко завъртане иконите за пари ще се приземят с произволна стойност. Стойността или множителят, който паричният символ получава, варира с всяко завъртане. Диапазонът на тези количества е 2, 5, 10, 15, 20, 25, 50 и 4000 пъти по-високи от първоначалните ви залози. Освен това символите Fish-Paying служат като валутни символи. Рибата, която може да бъде спечелена по време на функцията за безплатни завъртания, по този начин получава произволна стойност при всяко завъртане. След това можете да спечелите техните награди по време на бонус рундовете на Bigger Bass Blizzard: Christmas Catch.

Free Spinsприземете 3, 4 или 5 скатера навсякъде по барабаните, за да спечелите съответно 10, 15 или 20 безплатни завъртания. Всеки път, когато два скатера се появят заедно в основната игра, има шанс трета скатер икона да се появи на случаен принцип, за да задейства бонус функцията.

По време на тези безплатни завъртания Bigger Bass Blizzard: Christmas Catch wild символа ще събира всички парични стойности на екрана. Освен това всички wild зони при кацане се натрупват до края на функцията. Всеки 4-ти събран wild задейства отново функцията, добавяйки +10 игри. Мултипликаторът за събиране на парични символи нараства до 2x, 3x и 10x за 1-во, 2-ро и 3-то повторно задействане. Функцията не може да се задейства отново след третото повторно активиране.

Ante Bet нормалният режим използва множител на залога 12x. Но можете да увеличите множителя до 18x, като използвате функцията Ante Bet за по-високи шансове за спечелване на безплатни кръгове за игра на Bigger Bass Blizzard: Christmas Catch.

BonusBuy – можете да задействате безплатните игри незабавно от основната игра, като закупите функцията на цената от 100 x вашия залог. Тази функция е достъпна само по време на основната игра.

Ако времето навън е твърде студено за риболов, опаковайте риболовните си принадлежности и потърсете голяма риба в онлайн слота Big Bass Blizzard, който може да ви донесе улов на стойност 4 000 x вашия залог. Този 5×4 слот може да приземява скатери и осигурява бонус за покупка, който може да бъде вашият ключ към безплатните завъртания.

Bigger Bass Blizzard в сравнение към други слотове

Име:Bigger Bass BlizzardPerfect FishingBonanza MegawaysGood Old 7’sSpark of GeniusPhoenix Forge
Провайдър:Pragmatic PlayEvoplay EntertainmentBig Time GamingNetEntPlay'N GoPragmatic Play
Печеливши канали:12No paylines117,649243Cluster Pays20
Бонус:ДаНеДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаНеДаНеДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаНеДа
Джакпот:4,000 х Залога1024 x ЗалогаProgressive3,348х Залога10,000х Залога5,000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Bigger Bass Blizzard

Bigger Bass Blizzard

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Bigger Bass Blizzard. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Bigger Bass Blizzard.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Bigger Bass Blizzard
1

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Bigger Bass Blizzard. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Bigger Bass Blizzard може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Bigger Bass Blizzard. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Bigger Bass Blizzard.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238