Bill & Coin

 • Доставчик:

  Relax Gaming

 • Тип:

  Много Линии

Bill & Coin Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.10%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Bill & Coin

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали4096
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Bill & Coin

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали4096
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Залога

Ревю за Bill & Coin

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Добре дошли в света на вълнуващите слотове с Bill & Coin на Relax Gaming! Пригответе се да се впуснете в класическо слот приключение на тема плодове, като никое друго. С примамлива комбинация от функции, включително Bonus Pick, Coin Track, Multiplier Ladder, Sure Win и Win Multiplier, Bill & Coin обещава вълнуващо игрално изживяване. Нека се потопим във вълнуващия геймплей!

Функции и бонуси

Bill & Coin предлага стандартна игрална мрежа 6×4 и 4096 печеливши линии. Играта е с високо ниво на волатилност, а RTP е 96,10%. Играчите могат да се стремят към максимална печалба до 10 000 пъти първоначалния си залог.

Функция Bonus Pick: Когато играчите открият три символа Bonus, се задейства функцията Bonus Pick. В рамките на тази функция играчите могат да избират измежду три различни бонус игри. Ако един от бонус символите се окаже Super Bonus символ, играчите могат да изберат Super Bonus игра.

Bill & Coin WinCoin Track: Тази функция добавя интересен елемент към играта. В началото на всяко завъртане четири монети се поставят на пистата за монети, която обгражда барабаните. Бонус кръгът приключва, когато първата монета достигне края на пистата за монети. По време на играта играчите могат да се натъкнат на символи за подобрение, символи за събиране и символ за повторно завъртане на централните барабани на пистата за монети. За тези, които изберат Super Bonus версията на Coin Track, има по-висока честота на Enhancer Symbols и Collect Symbols на барабаните.

Multiplier Lader: В този режим на играчите се предоставя начален брой от 5 безплатни завъртания и основен множител 1х на стълбата на множителите. След всяка печалба и между безплатните завъртания множителят постепенно се увеличава, както е посочено на стълбата на множителите, показана до барабаните. Максималният достижим множител на тази стълбица е 500x. Освен това всеки път, когато се появят 5 бонус символа, играчите получават допълнителни 5 безплатни завъртания. Избирането на версията Super Bonus на този режим предлага предимство с 8 безплатни завъртания в началото, което осигурява по-голям шанс за достигане на тези по-високи множители.

Bill & Coin WildСигурна печалба: В режим Сигурна печалба играчите започват с 5 безплатни завъртания и сигурна печалба, варираща от 0,2x до 50x от първоначалния залог. Всички редовни печалби, получени по време на безплатните завъртания, се комбинират със Сигурната печалба, преди да бъде присъдена Сигурната печалба. Ако по време на безплатното завъртане се появят няколко печалби, в действие влиза множителят на натрупаните печалби, който умножава сумата на сигурната печалба след отчитане на редовните печалби. В края на безплатното завъртане печалбата Sure Win се присъжда като печалба и става новата активна печалба Sure Win за следващото завъртане. Попадането на символ за Extra Spin дава допълнително безплатно завъртане. Версията Super Bonus на този режим стартира с 8 безплатни завъртания (с 3 повече от стандартния бонус), като предлага подобрена възможност за натрупване на печалби.

Множител на печалбата: В основната игра или в режим Sure Win играчите активират множител на печалбите с първоначална стойност 1 x след първоначална печалба. С всяка допълнителна печалба по време на същия рунд множителят се увеличава постепенно, като достига максимална стойност от 5 пъти. Когато няма повече печалби в основната игра, стойността на множителя се прилага към кумулативната печалба преди изплащането. В режим „Сигурна печалба“ множителят се прилага към сумата на „Сигурната печалба“, комбинирана с натрупаните печалби, преди общата печалба.

Дизайн и саундтрак

Bill & Coin SymbolsBill & Coin може да се похвали с изчистен и визуално привлекателен дизайн с ярки плодови символи, които изпъкват на светъл фон. Потребителският интерфейс е интуитивен и осигурява безпроблемно игрално изживяване. Саундтракът допълва геймплея със запомнящи се мелодии и фини звукови ефекти, които подобряват цялостното потапяне. Ако намерите Bill & Coin за приятна игра, може би ще искате да разгледате и 20 Charming Joker от EGT Digital – друг завладяващ слот на плодова тематика, който обещава подобно ниво на вълнение и забавление.

Нашето заключение

Bill & Coin предлага класическо слот преживяване на тема плодове със завладяващи функции. Визуално привлекателният му дизайн и добре допълненият саундтрак създават приятна атмосфера. Отличаващите се функции на играта, сред които Bonus Pick, Coin Track, Multiplier Ladder, Sure Win и Win Multiplier, я правят подходящ избор за любителите на слотове.

Bill & Coin в сравнение към други слотове

Име:Bill & CoinChance Machine 100NightfallTombstoneBabylon RichesFire Toad
Провайдър:Relax GamingEndorphinaPush GamingNolimit CityNetEntPlay'N Go
Печеливши канали:409610020108201024
Бонус:ДаНеДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х Залога5000 х Залога20,000£11,456 х Залога7,250х Вашият залог5,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висока волатилност за потенциални големи печалби

 • Ангажиращи функции

 • Различни бонусни режими

Минуси:
 • Играта може да не е подходяща за играчи, които търсят слотове с по-нисък риск

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Bill & Coin

Bill & Coin

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Bill & Coin. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Bill & Coin.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Bill & Coin
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Bill & Coin. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Bill & Coin.

2

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Bill & Coin в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Bill & Coin и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какъв е RTP на Bill & Coin?

Bill & Coin се отличава с RTP от 96,10%.

Какъв е максималният потенциал за печалба в Bill & Coin?

Играчите могат потенциално да спечелят до 10 000 пъти първоначалния си залог.

Как работи множителят на печалбата?

Играчите активират множител на печалбата, който започва от 1х при всяка първоначална печалба. Той се увеличава с последващите печалби до максимум 5 пъти, като влияе на печалбите в основната игра и в режим „Сигурна печалба“.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:11 декември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944