Black Hawk Deluxe

 • Доставчик:

  Wazdan
 • Тип:

  50 Линии

Black Hawk Deluxe Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Black Hawk Deluxe

Разработчик: Wazdan
Бонус:Да
Прогресивност:Не
Печеливши канали54
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Да
Колони:4
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:1000 х Залога
Скатер:Не

Детайли за Black Hawk Deluxe

Разработчик: Wazdan
Бонус:Да
Прогресивност:Не
Печеливши канали54
Wild Символ:Да
Колони:4
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:1000 х Залога

Ревю за Black Hawk Deluxe

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Този страховит фентъзи слот от Wazdan се играе над 4×3 мрежа с 54 фиксирани линии на печалба, плащащи отляво надясно и отдясно наляво. В Black Hawk Deluxe трябва да победите легионите от немъртви войници, ако искате да стигнете до съкровището, което те пазят.

Wazdan са създали един страшен свят, изпълнен с мрак, обреченост и заплахи. Замъкът се извисява над барабаните и към него от двете страни на екрана отиват немъртвите, които стоят между вас и тайното съкровище на замъка, което те пазят. Трябва да избягате от стените на замъка, преди мощта на Черния ястреб да ви отвлече обратно към вашата гибел. А дали вашето състояние е предсказано в кристалната топка, ще трябва да завъртите барабаните, за да разберете. Ако сте фен на фентъзи слотове, наистина ще се впечатлите от външния вид на тази игра. Графиката е зашеметяваща, символите са прекрасно анимирани, има и зловещ саундтрак, който прекрасно кореспондира с темата на играта. 

Black Hawk Deluxe има много функции за персонализиране, които трябва да настроите преди да започнете игра. Може да изберете с каква променливост ще играете, има широк диапазон от залози, които започват от 0,10p и достигат до 100,00 £ на завъртане. Можете също да изберете няколко режима, предназначени за мобилна игра и да включите и изключите звука. Любопитното е, че няма опция за автоматично възпроизвеждане, но може да включите функцията QuickSpin, която ви позволява да изберете колко бързо да се въртят барабаните.

Играта предлага много добро съотношение на изплащане от 96,47 %, което представлява теоретичната възвръщаемост на залог от £ 100. Този процент се променя в зависимост от променливостта, която изберете. Ако изберете ниска променливост, процента на възвръщаемост остава същия, по-високата променливост увеличава и процента на възвръщаемост и гарантира по-големи печалби, а средната ви дава възможност да получите комбинация от малки и чести печалби и случайни мега печалби.

Black Hawk Deluxe е доста необичайна игра, защото се играе на четири барабана, а не на обичайните три или пет. Решетката е с размери 4×3, но единствените печеливши комбинации са от три символа, започващи от най-лявата или най-дясната макара. Печелившите линии са 54 на брой и те са фиксирани. Най-голямата налична награда е изплащане от 5000 монети за три символа на Black Hawk, когато играете на максимален залог, което представлява 1000x множител. Броят на вашите печалби също ще бъде повлиян от избраната от вас променливост, тъй като всичко е свързано с съотношението риск към възнаграждение.

В играта няма Scatter символ, което означава, че няма бонус за безплатни завъртания. На практика всички печалби идват от основната игра, като кристалното кълбо е Wild символ, който замества други символи, за да завърши печеливши комбинации. Символите могат да се появят подредени, така че е възможно да запълнят цели барабани и да генерират доста добри печалби. Самият Wild не носи награда за изплащане, но се появява много често, за да допълни други печеливши комбинации.

В ротативката ще откриете и функция Gamble. Тя ви дава възможност да удвоите печалбата си до пет пъти. Тази функция е под формата на мини игра, в която трябва да изберете един лост. Когато го направите единият лост ще пусне ордата от немъртви войни и те ще се удавят в яма с кипяща лава, тогава вие ще спечелите и ще удвоите заложената печалба. Другият лост ще  пусне ордата и те ще стигнат до вас, тогава ще загубите заложената сума.

Black Hawk Deluxe в сравнение към други слотове

Име:Black Hawk DeluxeTreasures of PersiaShamrock SaintsExtra Juicy MegawaysCash CrewThe Flintstones
Провайдър:WazdanCT Gaming InteractivePush GamingPragmatic PlayHacksawBlueprint Gaming
Печеливши канали:542020Megaways1410
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:НеДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:1000 х Залога20,00010,000х Залога5000 х Залога10,000х залога10,000х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Black Hawk Deluxe

Black Hawk Deluxe

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Black Hawk Deluxe. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Black Hawk Deluxe.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Black Hawk Deluxe
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Black Hawk Deluxe не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Black Hawk Deluxe. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Black Hawk Deluxe в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238