Blirix Workshop

 • Доставчик:

  Iron Dog Studio

 • Тип:

  20 Линии

Blirix Workshop Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Blirix Workshop

Разработчик: Iron Dog Studio
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Джакпот:7,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Blirix Workshop

Разработчик: Iron Dog Studio
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:7,000 х Залога

Ревю за Blirix Workshop

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Blirix Workshop е видео слот, разработен от Iron Dog Studios, който е изграден около формат с 5-макари и 3-реда. Има 20 фиксирани печеливши линии и можете да въртите барабаните с между 0,20 и 20,00 кредита на завъртане. Бонусите и функциите включват произволни модификатори на барабана и функция за безплатни завъртания, а максималната печалба от 7000 х вашия залог, може да бъде спечелена с всяко едно завъртане.

Едно от нещата, с които Iron Dog Studios успяха наистина да ни изненадат с Blirix Workshop, е темата. Играта изглежда фантастично и се основава на живота на странен, учен, който експериментира с магия, заклинания и опити да стане водещ световен алхимик. Графиката е наистина невероятна и се изобразява в пълен HD. Макарите са поставени в лабораторията на учения, което всъщност носи доста топло и уютно усещане.

Blirix Workshop е слот със средна вариация. Когато става въпрос за RTP, играта се доставя с доста приличен RTP от 96%, което е типичен процент за  iGaming  индустрията. Има няколко бонуса и функции в Blirix Workshop – единият от тях е модификатор в основната игра, а другият е по-конвенционален бонус за безплатни завъртания.

На средния барабан ще забележите, че има специален символ – Магическа книга. Този символ действа като уайлд – замества всички други символи, с изключение на разпръснатите символи – и когато кацне, той също активира функцията Book of Spells. Когато това се случи, ще видите огромна книга да се появи на екрана и след това се избира произволен модификатор от страниците на книгата, докато се обръщат. Тези модификатори могат да включват:

 • Трансформации на символи – превръщане на всички екземпляри на един символ на екрана в символ с по-високо заплащане
 • Допълнителни символи –  (добавяне на редица допълнителни wild символи към екрана или множител, който може да достигне до 5X.

Когато се присъди заклинание, му се дава рейтинг за сила между едно и четири. Колкото по-висок е рейтингът на силата, толкова по-големи са шансовете ви бонусът да бъде по-печеливш.

За да задействате бонус рунда с безплатни завъртания, ще трябва да приземите 3, 4 или 5 от scatter символите навсякъде, където се вижда, което дава съответно 10, 15 и 20 безплатни завъртания. По време на бонуса за безплатни завъртания, всички символи на третия барабан се събират в огромен котел, и ако успеете да съберете 15 символа, ще задействате Комбо бонус Котел. Тази функция поставя всички символи, които сте събрали, върху барабаните.

По време на бонус рунда, също е възможно да задействате функцията Book of Spells, която ще ви предложи още повече възможности. Можете също да задействате отново функцията, като получите още 3, 4 или 5 от символите на разпръскване, като по този начин ще получите съответно 5, 10 или 15 безплатни завъртания.

Blirix Workshop в сравнение към други слотове

Име:Blirix Workshop4 Fantastic Fish GigabloxJelly SliceLucky Lady MoonPug Thugs of Nitropolis101 Candies
Провайдър:Iron Dog Studio4ThePlayerHacksawBGamingELK StudiosNetEnt
Печеливши канали:2046,6561,02410N/ACluster pays
Бонус:НеДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:7,000 х Залога10,000х Залога10,000х залога27,000 х Залога25,000х Вашият залог3,580 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Blirix Workshop

Blirix Workshop

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Blirix Workshop. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Blirix Workshop.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Blirix Workshop
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Blirix Workshop, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Blirix Workshop. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Blirix Workshop.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Blirix Workshop може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238