Bones & Bounty

 • Доставчик:

  Thunderkick

 • Тип:

  Много Линии

Bones & Bounty Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.16%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Bones & Bounty

Разработчик: Thunderkick
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали4096
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:25,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Bones & Bounty

Разработчик: Thunderkick
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали4096
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:25,000х Залога

Ревю за Bones & Bounty

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Впуснете се в шеметно пътешествие с Bones & Bounty, забележителна слот игра на пиратска тематика, създадена от Thunderkick. Поемете на приключение с високи залози през барабаните, където завладяващите геймплей механики, зашеметяващият дизайн и саундтракът се обединяват, за да предложат на играчите завладяващо и потенциално възнаграждаващо игрално изживяване.

Функции и бонуси

Bones & Bounty разполага с игрална решетка с 6 барабана и 4 реда, която може да се похвали с 4096 печеливши линии и обещава вълнуващ геймплей. С високата си волатилност този слот предлага впечатляващ RTP от 96,16% и примамлив потенциал за максимална печалба до 25 000 пъти първоначалния залог.

Bones & Bounty WildГеймплеят се обогатява от Stacked Respin Wild символите, които се заключват на едно място и инициират безплатно превъртане, увеличавайки шансовете Ви за печалба.

Играта Cash Bonus се активира, когато в брояча на бонусите се появят 3 символа Bonus. Тази функция заменя стандартните барабани със специализирани, на които са разположени символите Cash Coin, всеки от които е свързан с различни стойности на множителя на залога.

Функция Shift: Играта Cash Bonus започва с 3 безплатни завъртания. След всяко завъртане, ако на свободните позиции се появят нови символи, броячът на безплатните завъртания се нулира до 3 и се задейства механизъм за смяна. Това кара всички съществуващи символи да се преместят с една позиция надясно.

Bones & Bounty SymbolsПризрачен барабан: Символите, които попадат на барабана Ghost Reel, се умножават в зависимост от тяхната стойност. След това те се преместват на произволно място в рамките на игралната зона. Ако парична монета попадне на друга парична монета, техните стойности се събират. Символът Cash Multiplier поема ролята да увеличава стойността на барабана Ghost Reel, преди да се превърне в монета Cash. По подобен начин, символ постоянен платец, достигнал до барабана Ghost Reel, увеличава стойността на всички парични символи.

Дизайн и саундтрак

Дизайнът на играта потапя играчите в завладяващ свят на пиратска тематика, а сложните детайли вдъхват живот на приключението. Визуализацията предизвиква усещане за проучване – от овехтели кораби до скрити съкровища. Придружена от подходящ саундтрак, който предизвиква усещане за приключение в открито море, играта предлага завладяващо изживяване, в което визуализациите и звуците се съчетават безпроблемно, за да подобрят цялостния геймплей.

Нашето заключение

Bones & Bounty ReviewВключвайки богата пиратска естетика, вълнуващи геймплейни механики и завладяващ саундтрак, Bones & Bounty предлага незабравимо пътешествие в света на морските приключения. Със своите иновативни функции, висока волатилност и потенциал за значителни награди този слот е задължителен за опитните играчи и за новаците, които търсят завладяващо и възнаграждаващо игрално изживяване.

Bones & Bounty в сравнение към други слотове

Име:Bones & BountyRainbow Riches Megaways80sPopLost Mystery ChestsWild SharkCyclops Smash
Провайдър:ThunderkickScientific GamesAvatarUXBetSoftAmaticPragmatic Play
Печеливши канали:4096117,649243-65,5361050Cluster pays
Бонус:ДаДаДаНеНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаНеДаДаНе
Джакпот:25,000х Залога10,000£20,000х Залога2,520 х Залога2,500 х Залога10,000 x Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Иновативна механика на геймплея

 • Висока волатилност за вълнуващи печалби

 • Потенциал за значителни награди

Минуси:
 • Високата волатилност може да не е подходяща за всички играчи

 • Сложните функции могат да изискват обучение за новите играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Bones & Bounty

Bones & Bounty

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Bones & Bounty. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Bones & Bounty.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Bones & Bounty
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Bones & Bounty попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Bones & Bounty, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Bones & Bounty с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Bones & Bounty не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

3

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

Често задавани въпроси

Какви функции предлага играта?

Играта предлага Stacked Respin Wilds, Cash Bonus игра с уникални барабани и Ghost Reel с умножаване на символите.

Подходяща ли е играта за игра с високи залози?

Да, високата волатилност и потенциалът за печалби до 25 000 пъти първоначалния залог я правят вълнуваща за играчите, които търсят значителни награди.

Кой е разработил Bones & Bounty?

Thunderkick, известен доставчик на игри, стои зад разработването на слота Bones & Bounty.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:4 септември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3938