Book of Kingdoms

Book of Kingdoms Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Book of Kingdoms

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:250,00
Джакпот:20,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Book of Kingdoms

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:250,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:20,000 х Залога

Ревю за Book of Kingdoms

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Book of Kingdoms е онлайн слот с 25 печеливши линии, разработен от Pragmatic Play и Reel Kingdom. Функциите включват безплатни завъртания с разширяващи се символи, повторни завъртания и бонус игра с моментална печалба.  RTP на този слот със средна дисперсия е 96,69%, а главната му награда е на стойност 20 000 x залога.

John Hunter and the Book of Kingdoms е втората игра от поредицата, създадена от Reel Kingdom. Графиката на играта е впечатляваща, символите са детайлни и много добре анимирани. Ще бъдете изпратени на египетско приключение с много и впечатляващи ефекти и бонус функции. След като играта се зареди, може да щракнете върху символа i, за да прегледате таблицата за изплащане и задълбочените правила. Можете да правите залози между 0,25 монети и 250,00 монети на завъртане.

RTP (връщане към играч) на Book of Kingdoms е 96,69%. Това е много по-високо, отколкото сме свикнали да виждаме, тъй като повечето онлайн ротативки имат тенденция да достигат до 96,00%. Това също е слот със средна дисперсия с рейтинг 3/5 по собствената скала на Pragmatic Play. Играта има 25 печеливши линии и печелившите комбинации се правят чрез падане на три или повече съвпадащи символа върху една от тях. Най-щедрият символ в играта е самият Джон Хънтър, който изплаща 20 пъти вашия залог за печалба от пет по рода си.

Една от най-интересните функции, които ще видите в играта е Money Respin. Ще я активирате, когато приземите пет или повече символа на сребърни монети на барабаните. Когато това се случи, всички обикновени символи изчезват и само монети могат да се появят на барабаните. Започвате с 3 завъртания, като броячът ще се нулира на 3 всеки път, когато приземите още един символ на сребърна монета. Всяка от тези монети може да съдържа парична стойност или един от трите джакпота:

 • Малък – 30 x залога
 • Основен – 100 x залога
 • Мега – 1000 x залога

След като рундът приключи (с изчерпване на повторенията или напълно запълване на барабаните), всички стойности от монетите на екрана ще се сумират, за да образуват вашата печалба.

Приземяването на три скатера ще задейства кръга на безплатни завъртания. Първоначално получавате само 5 безплатни завъртания, но те идват с произволно избран специален символ, който ще се разширява всеки път, когато се появи на барабаните. Освен това ще получавате печалба,  дори когато символите не се появяват на съседни позиции.

Book of Kingdoms в сравнение към други слотове

Име:Book of KingdomsMochimonCupidChip Spin100 CatsKing Kong Cash DJ Prime8
Провайдър:Pragmatic PlayPragmatic PlayEndorphinaRelax GamingAmusnet (EGT) InteractiveBlueprint Gaming
Печеливши канали:25Cluster Pays202591004,096
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:20,000 х Залога5000 х Залога500 х Залога25,000 x Залога10,00010,000х Вашият залог

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Book of Kingdoms

Book of Kingdoms

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Book of Kingdoms. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Book of Kingdoms.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Book of Kingdoms
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Book of Kingdoms не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Book of Kingdoms. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Book of Kingdoms.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Book of Kingdoms и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238