Book of Sheba

 • Доставчик:

  iSoftBet

 • Тип:

  10 Линии

Book of Sheba Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Book of Sheba

Разработчик: iSoftBet
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:10,00
Джакпот:5,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Book of Sheba

Разработчик: iSoftBet
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:10,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000 х Залога

Ревю за Book of Sheba

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Book of Sheba е онлайн слот, разработен от iSoftBet. Функциите на играта включват Wild символ, безплатни завъртания с множители, разширяващи се символи и функция UltraBet. Този слот с мрежа 5×3 има 10 линии на печалба, висока променливост и 96% RTP. Феновете на слотовете „Book of…“ ще харесат и този, защото освен страхотна графика и интересен геймплей, играта предлага и иновативната функция за страничен залог. Това е функцията UltraBet, при която играчите могат да купят 50 безплатни завъртания за 50 пъти по-висок залог. 

Когато заредите играта може да щракнете върху иконата “i” в долния ляв ъгъл на екрана, за да отворите таблицата за плащане и информацията за играта. Под бутона за завъртане вдясно от барабаните има символ на покер чип – щракнете, за да отворите менюто Общ залог и коригирайте стойността на монетите, като използвате иконите + и -. Със стойности на монети между 0,01 и 1,00, Book of Sheba предлага на играчите диапазон от залози между 0,10 и 10,00 £ на завъртане. Потенциалната най-висока печалба е 5,000x залога, но високата променливост прави тези големи награди редки.

В игра има два  символа на Книга – Книгата на Сава и Златната книга. И двете икони се появяват като Wild и Scatter символи и отключват целия потенциал и характеристики на тази изключителна игра. Книга на Сава попада в основната игра и задейства 10 безплатни завъртания със специален разширяващ се символ и еднократна мултипликационна награда от 2x, 20x или 200x общия ви залог, когато приземите 3, 4 или 5 символа от един вид. Книгата на Сава също така може да замества всеки друг символ, за да създаде повече възможности за печалби.

В началото на функцията за безплатни завъртания, специален символ ще бъде избран на случаен принцип в разширяващата се функция wilds. Ще имате един шанс да откажете вече избран символ и да опитате отново, кат се надявате на по-добре платена икона да бъде избрана. Този символ се разширява и създава печалби дори на съседни барабани.

Символът на Златната книга се появява само по време на безплатните завъртания на барабани 2, 3 и 4. Когато тази икона се приземи, тя трансформира барабана в злато и го заключва на място за останалите безплатни завъртания и също може да се трансформира в разширяващ се символ, ако победата е гарантирана.

Book of Sheba в сравнение към други слотове

Име:Book of ShebaDiamond Wild20 Golden CoinsBlood Moon WildsThe Ruby MegawaysThree Nymphs
Провайдър:iSoftBetiSoftBetAmusnet (EGT) InteractiveYggdrasil GamingiSoftBetCT Gaming Interactive
Печеливши канали:1020202011764915
Бонус:НеНеНеДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000 х Залога2,500 х Залога1,000 х Залога500,00035,000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Book of Sheba

Book of Sheba

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Book of Sheba. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Book of Sheba.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Book of Sheba
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Book of Sheba, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Book of Sheba. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Book of Sheba може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238