Bounty Hunter Unchained

Bounty Hunter Unchained Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.12%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Bounty Hunter Unchained

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали10,000
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:10,00
Джакпот:8,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Bounty Hunter Unchained

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали10,000
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:10,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:8,000х Залога

Ревю за Bounty Hunter Unchained

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Bounty Hunter Unchained, предоставена ви от Blueprint Gaming, е онлайн слот игра с уестърн тематика. За почитателите на естетиката на Дивия Запад, които копнеят за адреналина на класическия уестърн двубой, подобен на този от филмите, Bounty Hunter Unchained предлага подходящо слот изживяване. Тази игра разполага с постоянни Wild символи, Wanted Wilds и не един, а два кръга Free Spins, обещаващи големи печалби.

Функции и бонуси

Bounty Hunter Unchained предлага конфигурация с 6 барабана, всеки от които има 4 реда. Крайните барабани са леко издигнати, което създава повече потенциални печеливши линии. Над тях има допълнителен хоризонтален Tracker барабан с 4 символа, които се движат хоризонтално наляво. Тази конфигурация позволява до 10 000 печеливши линии на завъртане. Играта има RTP от 96,12% и е от по-високата страна на волатилността, с максимален потенциал за печалба от 8000 пъти залога.

Bounty Hunter Unchained WildСимволите се изплащат отляво надясно за комбинации от 3 до 6, но се появяват и празни символи на сандъци, наречени Blockers, които не допринасят за печалбите. При печалба печелившите символи изчезват, като освобождават място за нови, които падат отгоре, за да запълнят празнините, или се вмъкват отдясно на най-горния барабан.

Bounty Hunter Wild: Символът Bounty Hunter действа като Wild и помага за завършване на печелившите комбинации, като замества други символи, с изключение на Scatter. Ще откриете Bounty Hunter само в горния трекер над барабани 2, 3, 4 и 5. Този Wild остава на мястото си по време на печелившите каскади и ако допринесе за печалба със символ Outlaw, този Outlaw се превръща в Wanted Wild.

Wanted Wild: Символите Wanted Wild се появяват в горния Tracker барабан и на барабани 2, 3, 4 и 5. Те работят като Wild символи и имат фиксиран множител от x2 до x10. Те обаче се премахват, когато се използват за печалба, и се нулират между завъртанията.

Безплатни завъртания: Играта предлага безплатни завъртания, когато на барабаните се появят 3, 4, 5 или 6 Scatter символа. 6 или 8 безплатни завъртания Bounty Hunter се задействат с 3 или 4 Scatter символа или 10 или 12 безплатни завъртания Unchained с 5 или 6 Scatter символа.

Bounty Hunter Unchained BonusПо време на Bounty Hunter Free Spins всяка печеливша каскада увеличава множителя с 1. Wanted Wilds, създадени по време на този кръг, не се запазват между завъртанията. По време на тази функция можете да спечелите до 2 допълнителни завъртания за всеки допълнителен Scatter на най-горния барабан.

В Unchained Free Spins множителят също се увеличава с печелившите каскади. Търсените уайлд символи остават активни по време на бонусния кръг. Както и преди, по време на безплатните завъртания можете да получите до 2 допълнителни завъртания за всеки допълнителен Scatter, паднал изключително на най-горния барабан.

Бонус покупка: Играчите имат възможност да закупят Bounty Hunter Free Spins за x80 залога, задействани с 3 или 4 Scatters, или Unchained Free Spins за x250 залога, отключени с 5 или 6 Scatters.

Дизайн и саундтрак

Bounty Hunter Unchained SymbolsИграта Bounty Hunter Unchained се развива на фона на смразяващ зимен пейзаж, включващ автентичен дървен граничен град с внушителни заснежени планини на заден план. Сцената е подобаващо мрачна и драматична, задавайки перфектния тон за хипотетична схватка между безмилостен ловец на глави и заплашителни разбойници. Що се отнася до символите, ще срещнете метални символи 10-A с уестърн шрифт заедно с петима сурови разбойници, въоръжени с пистолети. Символът ловец на глави, който служи като Wild, също присъства на барабаните. Към атмосферата на играта се прибавя и дрезгав уестърн саундтрак, който засилва цялостното напрежение.

Нашето заключение

Bounty Hunter Unchained на Blueprint Gaming предлага завладяваща комбинация от Wild символи, Wanted Wilds и Free Spins, които поддържат вълнението. С висока волатилност и уникална конфигурация на барабаните, която осигурява до 10 000 печеливши пътища, играта обещава вълнуващи завъртания. Независимо дали сте почитатели на постоянните Wilds или желаете екшън с Free Spins, този слот на тема уестърн осигурява търсеното вълнение.

Bounty Hunter Unchained в сравнение към други слотове

Име:Bounty Hunter UnchainedTemple of Dead12 Bolts of ThunderThe MatrixTrollpot 5000Wild Walker
Провайдър:Blueprint GamingEvoplay EntertainmentThunderkickPlaytechNetEntPragmatic Play
Печеливши канали:10,000102050125
Бонус:ДаНеДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:8,000х Залога755,100 £30,000х Залога25,0005000 х Залога4900 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Конфигурация на барабаните с до 10 000 начина за печалба.

 • Постоянни Wild символи.

 • Wanted Wilds с множители.

Минуси:
 • Wanted Wilds се нулират между завъртанията.

 • Падат се Blockers без стойност, които заемат място.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Bounty Hunter Unchained

Bounty Hunter Unchained

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Bounty Hunter Unchained. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Bounty Hunter Unchained.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Bounty Hunter Unchained
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Bounty Hunter Unchained попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Bounty Hunter Unchained, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Bounty Hunter Unchained с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Bounty Hunter Unchained, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Bounty Hunter Unchained.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Bounty Hunter Unchained. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Bounty Hunter Unchained.

Често задавани въпроси

Как работят Wanted Wilds в Bounty Hunter Unchained?

Wanted Wilds действат като Wild символи с фиксирани множители и могат да бъдат открити на Tracker барабана и на избрани барабани. Те увеличават печелившия потенциал, но не са постоянни и се нулират между завъртанията.

Какъв е максималният потенциал за печалба в Bounty Hunter Unchained?

Максималният печеливш потенциал на Bounty Hunter Unchained е примамливият 8000 пъти залога.

Как действат безплатните завъртания в Bounty Hunter Unchained?

Bounty Hunter Unchained предлага два режима на безплатни завъртания – Bounty Hunter Free Spins и Unchained Free Spins. И двата режима се отличават с нарастващи множители при всяка печеливша каскада. В Bounty Hunter Free Spins обаче Wanted Wilds не се запазват между завъртанията, докато в Unchained Free Spins те остават активни по време на целия бонус кръг.

Мога ли да закупя безплатни завъртания в играта?

Да, има опция за закупуване на бонус, в която играчите могат да закупят Bounty Hunter Free Spins или Unchained Free Spins.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:23 октомври,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238