Brawlers Bar Cash Collect

Brawlers Bar Cash Collect Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.02%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Brawlers Bar Cash Collect

Разработчик: Quickspin
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:6,925х залога
Скатер:Да

Детайли за Brawlers Bar Cash Collect

Разработчик: Quickspin
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:6,925х залога

Ревю за Brawlers Bar Cash Collect

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Потопете се в суровия градски живот на Brawlers Bar Cash Collect, завладяваща онлайн слот игра от Quickspin. Тази игра се отличава с по-мрачната си и интензивна градска обстановка. Простият, но завладяващ дизайн на играта и перфектно вписващият се в обстановката саундтрак, създават завладяващо преживяване. От улиците на сенчестия градски пейзаж до тръпката от завъртането, най-новото предложение на Quickspin обещава уникална комбинация от класически геймплей и градско приключение.

Функции и бонуси

Brawlers Bar Cash Collect се явява изискан онлайн слот с 5×3 оформление на мрежата. В тази решетка играчите имат възможност да печелят от 25 печеливши линии. Успешните комбинации водят до изчезване на участващите в тях символи, което проправя път на нови символи, които се спускат надолу и потенциално образуват допълнителни печеливши линии. Играта предлага RTP процент от 96,02% и е изключително волатилна.

Brawlers Bar Cash Collect CoinCash Collect: Тази функция е ключова както в основната игра, така и в кръга с безплатни завъртания, като символите Cash Collect се появяват на барабани 3, 4 и 5. Наличието на символ Cash Collect в комбинация със символ Cash Prize задейства събирането на всички символи Cash Prize, които се съдържат в момента в играта. Всяко завъртане, което води до символ Cash Collect, води до премахване на непечелившите символи на барабаните, на които е изобразена парична награда, като по този начин позволява на новите символи да се спускат надолу. Това обаче не се отнася за символите Cash Collect или Free Spins Scatter.

Cash Prize: Тези символи могат да се появят на всеки барабан и започват със стойност, равна на 1x залога на играча. Стойността се удвоява, ако по време на завъртане бъде събран поне един от тях. В базовата игра тази стойност се нулира след всяко завъртане.

Brawlers Bar Cash Collect WildFree Spins: Кръгът на безплатните завъртания се активира от Scatter символи, които могат да показват произволни стойности от 1 до 5. Когато Scatter и символите за събиране на пари се появят едновременно, стойностите на Scatter се сумират, за да се определи броят на предоставените Free Spins. Натрупаната стойност на паричната награда от основната игра се пренася в рунда Free Spins и остава непроменена до приключването на рунда. Освен това Free Spins могат да бъдат активирани отново чрез събиране на Scatter стойности.

Extra Bet: Играчите могат да активират тази функция за допълнителни 50% от залога си. Това увеличава вероятността символите Cash Collect да се появят на вттория барабан, като по този начин увеличава потенциала за по-значителни парични награди. Вероятността за попадане на символ Cash Collect се увеличава с 55% с тази опция.

Bonus Buy: Играчите имат възможност да влязат в кръга с безплатни завъртания директно от основната игра. Цената за това влизане варира: 25x залога за минимум 1 Scatter символ, 75x за поне 2 символа и 90x за 3 символа. При активна функция Extra Bet разходите за покупка се коригират съответно на 25x, 60x и 80x от залога на играча.

Дизайн и саундтрак

Brawlers Bar Cash Collect SymbolsВ Brawlers Bar Cash Collect обстановката е по-мрачна и по-интензивна от обичайната градска сцена. Две мускулести фигури стоят на стража от двете страни на слота. Самият слот е сравнително прост, което подсилва неговата елементарна, класическа слот привлекателност. Саундтракът подсилва градската атмосфера на играта. Символите с ниски стойности са изобразени с рангове на картите от Jack до Ace, а тези с високи стойности са представени от емблематични за уличните битки предмети: закована дървена дъска, чаша за бира, боксови ръкавици с шипове и златна подкова.

За тези, които оценяват темата за градските улици в тази игра, Fist of Destruction от Hacksaw Gaming е забележителна алтернатива, която предлага подобна градска атмосфера, но с по-изразен акцент върху аспекта на битките.

Нашето заключение

Brawlers Bar Cash Collect на Quickspin съчетава традиционна слот механика с иновативни функции, предоставяйки изключително игрално изживяване. Символите Cash Collect и Cash Prize добавят вълнение към всяко завъртане, предлагайки потенциал за значителни награди. Функцията за безплатни завъртания, подсилена от интригуващите опции за Extra Bet и Bonus Buy, допълнително подобряват игровия процес. Със своята висока волатилност и завладяваща градска тема този слот е отличен избор за играчите, които търсят игра, съчетаваща класически чар с модерна, богата на функции динамика.

Brawlers Bar Cash Collect в сравнение към други слотове

Име:Brawlers Bar Cash CollectPanther’s ReignPlayboy FortunesFortunes of the AztecJ-POPHalloween Horrors Megaways
Провайдър:QuickspinQuickspinMicrogamingPragmatic PlayELK StudiosIron Dog Studio
Печеливши канали:2550204,096Up to 262,144Up to 117,649
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:6,925х залога5,202 x Залога2,000 х Залога10,000x Залога25,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Безплатни завъртания с възможност за прехвърляне на парични награди

 • Опция за Extra Bet за увеличаване на печелившия потенциал

 • Висока волатилност за по-значителни печалби

Минуси:
 • Сложността на функциите може да затрудни новите играчи

 • Изискват се по-високи залози за функциите Extra Bet и Bonus Buy

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Brawlers Bar Cash Collect

Brawlers Bar Cash Collect

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Brawlers Bar Cash Collect. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Brawlers Bar Cash Collect.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Brawlers Bar Cash Collect
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Brawlers Bar Cash Collect. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Brawlers Bar Cash Collect. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Brawlers Bar Cash Collect.

Често задавани въпроси

Как работи функцията Cash Collect в Brawlers Bar Cash Collect?

В Brawlers Bar Cash Collect функцията Cash Collect се активира, когато символите Cash Collect се появят на барабани 3, 4 и 5. Тези символи събират всички символи Cash Prize на барабаните, което може да доведе до значителни печалби.

Как функцията Extra Bet подобрява Brawlers Bar Cash Collect?

Функцията Extra Bet в Brawlers Bar Cash Collect, активирана срещу 50% от залога, позволява на символите Cash Collect да се появят и на барабан 2. Това значително увеличава шансовете за спечелване на повече и по-големи парични награди.

Мога ли да играя Brawlers Bar Cash Collect на мобилен телефон?

Да, Brawlers Bar Cash Collect е оптимизиран за всички устройства.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:7 февруари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238