Bronco Spirit

Bronco Spirit Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Bronco Spirit

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Прогресивност:Не
Печеливши канали75
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:125,00
Джакпот:2,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Bronco Spirit

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Прогресивност:Не
Печеливши канали75
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:125,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:2,000 х Залога

Ревю за Bronco Spirit

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Bronco Spirit е онлайн слот, разработен от Pragmatic Play, който има 5 барабана, 3 реда символи и 75 фиксирани печеливши линии. Този слот със северноамериканска тематика ще ви предложи вълнуващ геймплей, безплатни завъртания, прогресивни Wild функции и много щедри награди.

Темата на играта се върти изцяло около Стария Запад с някои препратки към индианците, подобно на слота Mustang Money. Първото нещо, което може да забележите, когато зареждате играта, е очарователният саундтрак, който съвпада перфектно с темата. На заден план ще видите каньон, а барабаните съдържат икони като индиански лули, барабани, типита и томахавки. Има и символ на млада индианка, който се основава на легендата за Покахонтас, но най-печеливш е символа Bronco, който е и wild символ в играта.

Всички печеливши линии вървят отляво надясно и по този начин правите печеливши комбинации в играта. Този слот е необичаен с това, че над барабаните има поле, което отброява вашите завъртания, а от другата страна има поле, което събира wild символите, които получавате на всяко завъртане. Когато стигнете до десетото завъртане всички wild символи, които сте събрали се добавят на барабаните. Докато играете през 10-те цикъла на завъртане в Bronco Spirit, ще трябва да съберете колкото се може повече от златните символи на bronco. Те се превръщат wild при последното ви завъртане и гарантират големи награди.

Когато става въпрос за дисперсията и връщането към играча на Bronco Spirit, тя съответства на самата игра и ротативката има средна волатилност и среден RTP от 96,51%. Преди да започнете игра щракнете върху бутона „i“, за да видите таблицата за плащания и специалните функции в играта. Използвайте бутоните + и – от двете страни на бутона за завъртане, за да зададете своя залог. Сумата на вашия залог може да се види от лявата страна на екрана. 25-те печеливши линии ви позволяват да залагате от 0,25 монети, до 125,00 на завъртане. Най-голямата награда е множител  х2000 на общия ви залог на линия.

Скатер символът е представен от залез. Приземяването на три скатер символа на барабаните ще задейства бонус рунда за безплатни завъртания, който може да ви даде до 45 безплатни игри. Страхотното в този рунд е, че можете да изберете дали искате да играете с повече безплатни завъртания или предпочитате да имате повече wild символи. Опциите включват:

 • Приземяване на три скатера ви дава възможност за отключване на 15 безплатни завъртания с пет wild символа или получаване на пет безплатни завъртания със седем wild символа.
 • Приземяване на четири скатера ви дава възможност за отключване на 30 безплатни завъртания с четири wild символа или получаване на 10 безплатни завъртания със седем wild символа.
 • Приземяване на пет скатера ви дава възможност за отключване на 45 безплатни завъртания с четири wild символа или 15 безплатни завъртания със седем wild символа.

Bronco Spirit в сравнение към други слотове

Име:Bronco SpiritRise of MerlinRich Wilde and the Tome of InsanityFugly PetsLion GoldJoker Hot Reels
Провайдър:Pragmatic PlayPlay'N GoPlay'N GoStakelogicStakelogicPlaytech
Печеливши канали:7510Cluster Pays3,125255
Бонус:ДаНеДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:2,000 х Залога5,000 х Залога5,000х Вашият залог5,000х залога5,300 х Залога6000 x Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Bronco Spirit

Bronco Spirit

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Bronco Spirit. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Bronco Spirit.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Bronco Spirit
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Bronco Spirit не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Bronco Spirit. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Bronco Spirit в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238