Buckshot Wilds

 • Доставчик:

  NetEnt
 • Тип:

  Много Линии

Buckshot Wilds Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.04%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Buckshot Wilds

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали20-48
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:4
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:859х Залога
Скатер:Да

Детайли за Buckshot Wilds

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали20-48
Wild Символ:Да
Колони:4
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:859х Залога

Ревю за Buckshot Wilds

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Buckshot Wilds е най-новото предложение на NetEnt. Тази слот игра завладява със сложната си грид мрежа 4х4 и разширяващите се барабани, разгръщайки 8х4 пейзаж, изпълнен с възможности. Със стандартно RTP от 96,04% и висока волатилност играчите могат да очакват завладяващо пътешествие из суровия фон на каньон, макар и със спокоен саундтрак, контрастиращ на иначе динамичния геймплей. Buckshot Wilds обещава вълнуващо приключение с любезното съдействие на NetEnt за тези, които са готови да завъртят пътя си към богатството.

Функции и бонуси

Buckshot Wilds предлага комплексно 4х4 слот игрално изживяване с разширяващи се барабани, трансформиращи мрежата в 8х4 оформление. Играта може да се похвали със стандартен коефициент на RTP от 96,04% и висока волатилност, като предоставя на играчите различни възможности за печалба – 20 различни начина в базовата игра и 48, когато барабаните се разширяват.

Buckshot Wilds BonusExpanding Reels: На произволни интервали по време на игра игралното поле може спонтанно да се увеличи, като добави до общо 8 барабана за едно завъртане. След приключване на завъртането барабаните се връщат към първоначалния си размер. Забележително е, че всеки Wild символ на барабана се репликира с 4 позиции надолу на същия барабан, което увеличава потенциала за печалба.

Free Spins: Играчите се възнаграждават с безплатни завъртания при падане на 3, 4 или 5 Scatter символа, което осигурява съответно 6, 10 или 15 безплатни завъртания. По време на този бонус кръг, решетката се разширява до цели 8 барабана, което остава за периода на рунда. Освен това всеки появил се Scatter символ подарява на играчите 1 допълнителен Free Spin. Рундът започва с 1 до 3 Wild символа на решетката, което гарантира минимум 1 Wild символ на всяко завъртане, като по този начин се увеличават шансовете за печалба.

Buckshot Wilds WildExpanding Wilds: Wild символите са динамична характеристика на всяка игра. Тук те остават на барабаните, като се изместват с една позиция надолу при всяко завъртане, докато накрая излязат в долната част. Ако Wild символ се приземи върху задействащ символ, той активира престрелка на символи. Това събитие превръща съседните символи – вертикално, хоризонтално или диагонално – в Wild символи, които след това се премахват при следващото завъртане.

Bonus Bet: Играчите имат възможност да се включат в бонус залога, което ефективно удвоява вероятността да срещнат Wild символ и увеличава вероятността за активиране на функцията Expanding Reel както и на кръга Free Spins.

Bonus Buy: Играчите, които искат да получат незабавен достъп до бонусните функции, могат да изберат Bonus Buy. Срещу 100-кратен залог е достъпен обикновеният кръг Free Spins, а срещу 125-кратен залог играчите могат да получат Free Spins с активиран бонус залог.

Дизайн и саундтрак

Buckshot Wilds DesignРазположен на фона на необятен каньон, Buckshot Wilds пренася играчите в сърцето на Дивия запад. Визуалните и звуковите елементи на играта обаче може да не завладеят всички играчи. Макар и тематично съобразен, дизайнът може да се възприеме като лишен от жизненост и въобръжение. По подобен начин саундтракът, предназначен да допълни западната обстановка, не резонира с очакваното вълнение и може да се окаже потенциално разсейващ, което да влоши цялостното преживяване на някои играчи.

Ако очарованието на Дивия запад в Buckshot Wilds ви е допаднало, може би ще се насладите и на вълнуващите преживявания, предлагани от Runaway 7s от Pragmatic Play и 2 Wild 2 Die от Hacksaw Gaming. И двете игри запазват класическата атмосфера на Дивия запад, но повишават нивото на изживяването с визуално по-завладяващ дизайн, осигурявайки едно добре обмислено и завладяващо игрално пътешествие.

Нашето заключение

Създадена от NetEnt, играта Buckshot Wilds се отличава с иновативни функции, включително разширяващи се барабани, динамични уайлд символи и примамливи рундове с безплатни завъртания. Високата волатилност на играта и RTP от 96,04% предлагат вълнуващи перспективи за значителни печалби, особено с опциите Bonus Bet и Bonus Buy, които подобряват геймплея. Въпреки не толкова завладяващия дизайн и саундтрак, богатите функции и стратегическата дълбочина на играта обещават уникално и потенциално възнаграждаващо слот изживяване за играчите, които търсят комбинация от класическа и изобретателна слот механика.

Buckshot Wilds в сравнение към други слотове

Име:Buckshot Wilds21 Thor Lightning WaysFa Fa Babies 2Asgardian StonesTarzanSparky & Shortz Hidden Joules
Провайдър:NetEnt4ThePlayerRed Tiger GamingNetEntMicrogamingPlay'N Go
Печеливши канали:20-483,125243540Cluster pays
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:859х Залога1,500x Залога1,223х залога500,000800£6,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Иновативна функция за разширяване на барабаните.

 • Висок коефициент на печалба RTP от 96,04%.

 • Функция Bonus Buy за незабавен достъп до безплатни завъртания.

Минуси:
 • Дизайнът и саундтракът може да не са достатъчно ангажиращи.

 • Високата волатилност може да не е подходяща за всички играчи.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Buckshot Wilds

Buckshot Wilds

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Buckshot Wilds. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Buckshot Wilds.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Buckshot Wilds
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Buckshot Wilds, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Buckshot Wilds. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Buckshot Wilds може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

Често задавани въпроси

Как функцията Bonus Bet подобрява играта в Buckshot Wilds?

Функцията Bonus Bet в Buckshot Wilds позволява на играчите да удвоят шанса си да получат символ Wild. Тя също така повишава вероятността за задействане на функцията Expanding Reel и кръга Free Spins, като предлага повече възможности за значителни печалби.

Как работи функцията Expanding Reels в Buckshot Wilds?

В Buckshot Wilds игралната дъска може да се разшири на случаен принцип по време на всяко завъртане, като добави до 8 барабана и по този начин трансформира решетката от 4х4 на 8х4.

Как работи функцията Free Spins в Buckshot Wilds?

Играчите задействат функцията Free Spins в Buckshot Wilds, като получат 3, 4 или 5 Scatter символа, което им носи съответно 6, 10 или 15 Free Spins. По време на този рунд решетката се разширява до 8 барабана, а всяко появяване на Scatter символ дава допълнително Free Spin, като гарантираните Wild символи увеличават шансовете за печалба.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:25 януари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238