Buffalo King

Buffalo King Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Buffalo King

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали4096
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:60,00
Джакпот:93,750 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Buffalo King

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали4096
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:60,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:93,750 х Залога

Ревю за Buffalo King

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Buffalo King е онлайн слот, разработен от Pragmatic Play, който има 6 барабана, 4 реда и 4096 начина за печалба. Биволът е символът с най-високо заплащане, а функцията за безплатни завъртания се задейства чрез  3, 4, 5 или 6 Scatter символа на Златния бивол навсякъде по барабаните по време на основната игра. Тази страхотна ротативка има RTP от 96,06% и максимална печалба от 93,750 х залога!

Buffalo King е слот с гореща волатилност. Това означава, че можете да очаквате по-малко чести изплащания и възможността да постигнете големи печалби за по-кратък период от време. Преди да завъртите първата си игра, отделете време да разгледате гладкия и интуитивен интерфейс на плейъра. Системните настройки ви позволяват да персонализирате играта си с бързи завъртания и контроли на звука, да включвате или изключвате началния екран и да активирате режим за пестене на батерия, ако играете на мобилно устройство.

Можете също да коригирате общия си залог, като опциите варират от 0,40 за завъртане до 60,00£ с много междинни позиции, подходящи за всеки играч. Динамичната таблица на изплащане автоматично изчислява потенциалната ви възвръщаемост на всеки залог. Buffalo King използва игровия двигател Megaways, за да предостави 4096 начина за победа. Те се изчисляват въз основа на броя на барабаните и позициите на барабаните, като този слот се играе на решетка 6×4. Megaways слотовете са наистина добри, защото те създават повече възможности за печалба. Вместо да поставите вашата комбинация от съвпадащи символи на предварително определена печеливша линия, просто трябва да поставите еднакви символи на съседни барабани и ще получите изплащане.

Buffalo King предлага интересни бонус функции. Първата от тях е Wild символа, който може да замени всички останали символи на играта с изключение на бонус символа златен бивол. Това ви дава възможност да завършите много повече печеливши комбинации и да получите по-големи печалби.

Ако искате да изпробвате функцията за безплатни завъртания, ще трябва да приземите три или повече бонус символа. Те приличат на златна биволска монета и могат да кацнат на всяка макара. Броят на безплатните завъртания се определя от броя на бонус символите, които получавате:

 • 3 бонус символа = 8 безплатни завъртания.
 • 4 бонус символа = 15 безплатни завъртания.
 • 5 бонус символа = 25 безплатни завъртания.
 • 6 бонус символа = 100 безплатни завъртания.

По време на безплатните завъртания, всички Wild символи имат произволно зададена стойност на множител от 2x, 3x или 5x. Всички печеливши комбинации, съдържащи поне един wild, се умножават по произведението на всички множители в печелившата комбинация. Специални барабани се използват за функцията за безплатно завъртане, която може да се задейства отново, ако получите два или повече допълнителни бонус символа.

Pragmatic Play е един от водещите разработчици на слотове и е известен със завладяващ и интересен геймплей с изключителни звуци и визуализация. Бъфало Кинг определено е доказателство за това, защото това е слот, който ще задоволи и най-капризния вкус и ще ви предложи страхотни бонус функции, с потенциал за впечатляващи награди.

Buffalo King в сравнение към други слотове

Име:Buffalo KingFatz’s DinerBig Buffalo MegawaysSteam SquadWild Wild VegasTree of Gold
Провайдър:Pragmatic PlayYggdrasil GamingSkywindRed Tiger GamingBooming GamesKalamba
Печеливши канали:409640MegawaysScatter Pays2060
Бонус:НеДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаНеДаДа
Джакпот:93,750 х Залога9,000x Залога5000 х Залога3,235х Залога20,198 х Залога1000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Buffalo King

Buffalo King

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Buffalo King. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Buffalo King.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Buffalo King
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Buffalo King попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Buffalo King, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Buffalo King с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Buffalo King, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Buffalo King.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238