Buffalo Power

 • Доставчик:

  Playson
 • Тип:

  20 Линии

Buffalo Power Demo

Налично на:

телефон

RTP

95%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Buffalo Power

Разработчик: Playson
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:1,108 x Залога
Скатер:Да

Детайли за Buffalo Power

Разработчик: Playson
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:1,108 x Залога

Ревю за Buffalo Power

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Buffalo Power е онлайн слот, разработен от Playson. Характеристиките на този 5×3 слот включват безплатни завъртания, мултипликатори, Wilds, четири джакпота в играта и функция за респин. Това е игра със средна вариация и 95.04 % RTP. Buffalo Power ще ви отведе в дивия запад и ще ви даде възможност да спечелите един от четирите джакпота в играта на стойност до 500 x залога.

Централният елемент в този слот е функцията за задържане и спечелване на поредица от респини, която присъжда незабавни печалби или награди с джакпот. Има и безплатни завъртания с 2x множители.

Слотовете с тази тематика са чудесен избор, ако усетите призива на дивия запад. Пълни с величествени диви животни и зашеметяващи пейзажи, тези слотове са чудесен начин да се забавлявате. Playson са проектирали интуитивен интерфейс за игра, който ви позволява да започнете с няколко кликвания, нещо повече, той е напълно оптимизиран за мобилни устройства, така че можете да се насладите на играта на Buffalo Power на всичките си устройства.

Щракнете върху бутона в долния десен ъгъл на екрана и той ще отвори менюто с настройки. За да превключите между настройките и таблицата за плащане натиснете “i”. Иконата на мълния (долу вдясно) ви позволява да играете с турбо завъртания, за да ускорите завъртанията си. Иконата с монети вляво от бутона за завъртане отваря менюто за залози. Може да изберете от 17 опции, като минималния залог е 0,40, а максималния 100,00 монети на завъртане.

Това е игра със средна вариация, така че изплащанията са в съответствие с този математически модел. Ще се насладите на модификатори в основната игра и бонус екшън, който може да ви донесе печалба от 1,108x вашия залог.

Символа на бивол се появява на всяка макара и замества символите за скатер, бонус и мощност. При безплатните завъртания той удвоява стойността на всяка печалба от линия, в която е част. Внимавайте за златния бонус и Scatter символите. Шест или повече ще задействат бонус играта и вие ще играете за незабавни печалби или джакпот награди.

По време на тази функция на барабаните се появяват само символи за бонус и мощност. Символите, които са задействали функцията, се задържат на място и ще получите три повторения. Ако се приземи един или повече нови символи за бонус или мощност, респините се нулират на три. Функцията приключва, когато не получите повече символи и няма повече респини. Приземете на екрана 15 символа и ще удвоите наградата си с 2x множител.

Има четири джакпота в играта, които се изплащат, както следва, когато получите два до пет символа за мощност:

 • 2 символа плащат 20х залога – мини джакпот
 •  3 символа плащат 50x залога – малък джакпот
 •  4 символа плащат 150x залога –  основен джакпот
 • 5 символа плащат 500x залога – голям джакпот

Buffalo Power в сравнение към други слотове

Име:Buffalo PowerAlaskan Fishing9 LionsPin Up QueensGo GoldCrystal Prince
Провайдър:PlaysonMicrogamingWazdanAmusnet (EGT) InteractiveSkywindQuickspin
Печеливши канали:20243No paylines3040Cascading system
Бонус:ДаДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаНеДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:1,108 x Залога125,000£1,000 х Залога2,00030,000€11,630 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Buffalo Power

Buffalo Power

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Buffalo Power. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Buffalo Power.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Buffalo Power
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Buffalo Power не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Buffalo Power. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Buffalo Power.

3

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Buffalo Power. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238