Burning Hot Extreme

Burning Hot Extreme Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.02%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Burning Hot Extreme

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши канали5
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:40,00
Джакпот:Прогресивен
Скатер:Да

Детайли за Burning Hot Extreme

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши канали5
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:Прогресивен

Ревю за Burning Hot Extreme

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Добре дошли в света на огненото вълнение с Burning Hot Extreme, предоставен ви от EGT Digital. Тази класическа 5х3 слот игра предлага динамично игрално изживяване, включващо редица вълнуващи функции. Действието не спира – от разширяващи се уайлд символи до скатери, които задействат бонус кръгове. Вникнете заедно с нас в същността на този слот и се запознайте с неговия завладяващ геймплей и щедри печалби.

Функции и бонуси на Burning Hot Extreme

Burning Hot Extreme е класическа слот игра 5х3 с 5 фиксирани печеливши линии отляво надясно. Символите включват череши, портокали, лимони, сливи, дини, грозде, камбани, седморки и два специални символа: лилава звезда Scatter и долар Scatter. Освен това има и Wild символ четирилистна детелина.

Wild символ: Wild символът се появява само на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан. Той се разширява, за да покрие целия барабан при първата си поява, и може да замени всички платежни символи с изключение на двата Scatter символа.

Burning Hot Extreme ImageScatter игра: Лилавата звезда Scatter се появява на барабани 1, 3 и 5. Попадането на три от тях задейства Scatter игра, в която играчите избират символ, за да разкрият множител на залога от 150, 250 или 500.

Безплатни завъртания: Можете да спечелите 15, 25 или 50 безплатни завъртания, като уцелите 3, 4 или 5 Scatter символа на долар на който и да е барабан. Ако по време на кръга на безплатните завъртания уцелите още 3, 4 или 5 Scatter символа, ще получите допълнителни 15, 25 или 50 безплатни завъртания.

Джакпот Clover Chance: Този джакпот може да се задейства на случаен принцип след завъртане. Предлага четири нива на прогресивния джакпот: Mini, Minor, Major и Grand. По време на джакпот рунда играчите избират от 15 сандъка, като 12 от тях съдържат символи на перли в различни цветове, съответстващи на нивата на джакпота. Останалите сандъци съдържат специални символи детелина за повишаване на нивото. За да преминете към следващото ниво на джакпота, съберете който и да е специален символ детелина заедно с трите съответни символа перли:

 • Burning Hot Extreme BonusMini Jackpot: Съберете 3 лилави перли.
 • Minor Jackpot: Съберете 3 сини перли или 3 лилави перли заедно с лилава детелина.
 • Major Jackpot: Съберете 3 зелени перли или 3 сини перли заедно със синя детелина.
 • Grand Jackpot: Съберете 3 червени перли или 3 зелени перли заедно със зелена детелина.

Gamble: Ако печалбата достигне определен праг, можете да изберете да я удвоите. Просто изберете бутона x2 след получаване на печалбата и влезте в кръга Gamble. Познайте дали картата с лицето надолу е червена или черна. Правилното отгатване удвоява печалбата ви и можете да продължите до 5 рунда или докато не изтеглите парите си.

Дизайн и саундтрак

Burning Hot Extreme FeaturesДизайнът на Burning Hot Extreme се отличава с ярък и визуално привлекателен интерфейс. Със своите класически плодови символи, разположени на чист и минималистичен фон в солиден зелен цвят, играта улавя същността на традиционните слот машини. Липсата на разсейващи елементи създава фокусирана среда за игра, която подчертава вълнуващия геймплей. Анимациите са плавни, а удобното за потребителя графично оформление гарантира поглъщащо и приятно игрално изживяване.

Нашето заключение

Burning Hot Extreme впечатлява с класическия си слот геймплей и множество вълнуващи функции. От магията на Wild символа за разширяване на барабана до множителите на залога в Scatter играта, този слот държи играчите ангажирани. Обещанието за безплатни завъртания, добавя очакване към всяко завъртане. Джакпотът Clover Chance предлага примамлива възможност за големи печалби със своите прогресивни нива, докато функцията Gamble позволява на играчите да удвоят печалбите си. С тези функции Burning Hot Extreme предоставя вълнуващо и възнаграждаващо слот изживяване.

Burning Hot Extreme в сравнение към други слотове

Име:Burning Hot ExtremeBig Bass CrashUltra RichLucky Lady’s CharmThe Big JourneyEpic Dreams
Провайдър:EGT DigitalPragmatic PlayRed Tiger GamingNovomaticAmusnet (EGT) InteractiveRelax Gaming
Печеливши канали:5N/A251010117,649
Бонус:НеНеДаНеНеДа
Безплатни завъртания:ДаНеНеДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:Прогресивен5,000х Залога10,000х залога9,000 х ЗалогаProgressive Jakpot5,000х залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Интуитивен и лесен за използване интерфейс

 • Разширяващи се Wilds за по-големи печалби.

 • Иновативни функции

 • Мобилна съвместимост

Минуси:
 • Няма фиксиран джакпот

 • Само 5 печеливши линии

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Burning Hot Extreme

Burning Hot Extreme

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Burning Hot Extreme. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Burning Hot Extreme.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Burning Hot Extreme
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Burning Hot Extreme. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Burning Hot Extreme.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Burning Hot Extreme и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Видео на Burning Hot Extreme

Често задавани въпроси

Какво е оформлението на Burning Hot Extreme?

Burning Hot Extreme има слот формат 5×3 с пет фиксирани печеливши линии.

Как работят Wild и Scatter символите в Burning Hot Extreme?

Wild символът се появява на барабани 2, 3 и 4 и се разширява на своя барабан по време на първото си появяване. Той може да замени всички печеливши символи с изключение на Scatter символите. Scatter символът лилава звезда задейства бонус игра с множители на залога, а Scatter символът долар дава безплатни завъртания.

Какво представлява функцията Gamble в Burning Hot Extreme?

Функцията Gamble Ви позволява да удвоите печалбите си, като правилно познаете цвета на обърната карта. Можете да направите до 5 предположения или да изтеглите печалбата по всяко време.

Мога ли да спечеля безплатни завъртания в Burning Hot Extreme?

Попадането на 3, 4 или 5 скатера на барабаните носи съответно 15, 25 или 50 безплатни завъртания. Допълнителни безплатни завъртания можете да спечелите по време на кръга с безплатни завъртания, като уцелите повече Scatters.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:18 септември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове

Crown of Fire Free Play