Center Court

Center Court Demo

Налично на:

телефон

RTP

95%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Center Court

Разработчик: Microgaming
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали9
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,01
Макс. Залог:45,00
Джакпот:1000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Center Court

Разработчик: Microgaming
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали9
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,01
Макс. Залог:45,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:1000 х Залога

Ревю за Center Court

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Center Court е  тенис слот игра разработена от Microgaming. С много символи, свързани със спорта, от топки до трофеи, тази игра с пет барабана, девет печеливши линии включва безплатни завъртания, Wild символи и функция Gamble. Най-голямата печалба в основната игра е 1000x първоначален залог, волатилността е висока, а процента на възвръщаемост RTP е 95.510%.

Ако сте фен на тениса, тогава със сигурност ще харесате тази фантастична игра на Microgaming. Center Court предлага завладяващ геймплей, лесни инструкции и много шансове за печалба. Ротативката разполага с пет барабана, с по три активни символа на всеки барабан.

В играта има общо девет печеливши линии и може да изберете на колко линии искате да играете. Може да играете само с една печеливша линия или с всичките девет, но като за начало трябва да изберете зало, като използвате бутоните плюс/минус до бутона на монетите. Печелившите линии са удобно подчертани на барабаните, което улеснява избора на колко линии да играете. Изберете колко монети искате да заложите на всяка линия и след това щракнете върху бутона Завъртане. Има бутон Bet Max, който ви позволява лесно да попълните всички линии с максималния брой монети на ред.

Що се отнася до печелившите символи, символът Match Point е с най-висока стойност в стандартната игра. Приземяването на два такива символа ще удвои залога ви, а пет символа Match Point ще ви спечели 1000 пъти х първоначалния залог! Символът Scatter е топка за тенис и тя задейства функцията за безплатни завъртания в играта. Безплатните завъртания могат да бъдат задействани отново, за да ви дадат безброй шансове да увеличите печалбите си! Трофеят е Wild Symbol. Той може да замени всеки друг символ, освен Scatter, за да ви помогне да създадете повече печеливши комбинации.

Функцията Gamble на Center Court ви позволява да залагате печалбите си от завъртане, като ви дава възможност да ги удвоите. След печалба можете да изберете да щракнете върху бутона Gamble, когато е маркиран, след което ще бъдете отведени до мини-игра. Ще бъдете помолени да изберете дали следващата карта, която ще бъде обърната, ще бъде червена или черна. Ако предположите правилно, ще удвоите печалбите си и ще ви се даде възможност да залагате отново. Ако грешите при избора на карта, ще загубите заложената печалба.

Center Court в сравнение към други слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3220
Име:Center CourtSan QuentinThe Sorcerers ShuffleMagic GuardiansFire In The Hole 2Punk Rocker
Провайдър:Microgaming Relax GamingAmusnet (EGT) InteractiveNolimit CityNolimit City
Печеливши канали:92431,0242546,656243
Бонус:НеДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:1000 х Залога150,000 х Залога10,000x ЗалогаПрогресивен65,000х Залога15,000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Center Court

Center Court

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Center Court. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Center Court.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Center Court
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Center Court не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Center Court в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238