Christmas Catch

Christmas Catch Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.53%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Christmas Catch

Разработчик: Big Time Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиДо 117,649
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0.20
Макс. Залог:30.00
Джакпот:31,430x Залога
Скатер:Да

Детайли за Christmas Catch

Разработчик: Big Time Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиДо 117,649
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0.20
Макс. Залог:30.00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:31,430x Залога

Ревю за Christmas Catch

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Насладете се на празничния дух с новия слот на Big Time Gaming – Christmas Catch. Като създатели на популярната механика Megaways, Big Time Gaming внася празнично настроение с потенциал за до 117 649 начина за печалба, вълнуващи функции като реакции, шейни с множители, Gift бонуси и безплатни завъртания. Освен това играчите могат да заменят по-малки печалби за повече шансове за безплатни завъртания, добавяйки допълнително ниво на вълнение към геймплея.

Функции и бонуси

Christmas Catch предлага 6 барабана с 2 до 7 реда символи, което дава 117 649 начина за печалба. Тази игра се отличава с високо ниво на волатилност, а RTP е 96,53%.

Реакции, шейни и Gift бонуси: Когато уцелите печеливша комбинация, всички участващи символи, с изключение на Scatter, предизвикват „реакция“ и се заменят със символи, спускащи се отгоре. След всяка реакция над барабаните от 2 до 5 могат да се появят шейни. По време на реакция, ако над барабан 2 има шейна, тя се премахва, а всички други шейни се преместват с един барабан наляво. Премахването на печелившите символи разкрива и Gift Bonus стойности, като тези награди се присъждат за всяка шейна, независимо от позицията на шейната. Стойностите на Gift Bonus наградите могат да достигнат до 500 пъти залога.

Christmas Catch BonusБезплатни завъртания: В основната игра 3 или повече паднали Scatter символа ще дадат 10 безплатни завъртания, а за всеки Scatter след третия ще получите допълнителни 2 безплатни завъртания. По време на безплатните завъртания първата шейна е с множител х1, но всяка следваща шейна е с все по-високи множители.

Win Exchange: Когато спечелите печалба, която е 100 пъти залога, ще имате възможност да я размените за 10 безплатни завъртания. За печалби, вариращи между 25 и 100 пъти залога, можете да изберете да размените цялата сума за завъртане на колело, при което може да спечелите 10 безплатни завъртания.

Бонус покупка: Можете също така да закупите 10 безплатни завъртания директно от основната игра за 100 пъти залога.

Дизайн и саундтрак

Christmas Catch SymbolsПо отношение на дизайна, символите с високи печалби на Christmas Catch са представени от причудливо декорирани коледни чорапи, докато класическите символи от 9 до A служат за символи с ниски печалби. Барабаните са разположени на фона на тухлена стена на сграда с неонов надпис, обозначаващ я като работилницата на Дядо Коледа. Барабаните са обрамчени с блещукащи лампички, а снежинки нежно се спускат около екрана, допълвайки коледната атмосфера. За допълнително вживяване допринася и саундтракът на играта, включващ изпълнение на „Jingle Bells“, което звучи на заден план.

Нашето заключение

Christmas Catch от Big Time Gaming е празнична наслада за любителите на слотове. Благодарение на механиката Megaways, която предоставя до 117 649 начина за печалба, играчите могат да се насладят на значителни печалби. Включените реакции, шейни с множители, Gift Bonus награди и опцията за размяна на печалби за безплатни завъртания добавят още вълнение към играта. Тържественият дизайн, придружен от весел саундтрак, подсилва празничната атмосфера. Независимо дали преследвате големи печалби, или просто се чувствате празнично настроени, Christmas Catch има по нещо за всеки със своята внушителна максимална печалба от 31 430x.

Christmas Catch в сравнение към други слотове

Име:Christmas CatchLand of Zenith5 Rabbits MegawaysGoat GetterWar of GodsOutlaws Inc
Провайдър:Big Time GamingPush GamingPragmatic PlayPush GamingRed Tiger GamingHacksaw
Печеливши канали:До 117,64930До 117,649Scatter Pays3025
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеДа
Wild Символ:ДаДаДаНеНеДа
Джакпот:31,430x Залога21,003 х Залога5,000х Залога10,000 x Залога10,000£

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • До 117 649 начина за печалба

 • Gift Bonus стойности

 • Безплатни завъртания с нарастващи множители

Минуси:
 • Високата волатилност означава по-редки печалби

 • Ниска максимална стойност на залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Christmas Catch

Christmas Catch

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Christmas Catch. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Christmas Catch.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Christmas Catch
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Christmas Catch. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Christmas Catch може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

Често задавани въпроси

Какви са отличителните характеристики на Christmas Catch от Big Time Gaming?

Christmas Catch предлага механиката Megaways, която осигурява до 117 649 начина за печалба, функции като реакции, шейни с множители, Gift Bonus печалби и безплатни завъртания.

Как работят реакциите в Christmas Catch?

Реакциите се случват, когато символите в печеливша комбинация се премахват и се заменят със символи, спускащи се отгоре, което може да доведе до последователни печалби в едно завъртане.

Как се задействат безплатните завъртания в Christmas Catch?

В основната игра 3 или повече паднали Scatter-а ви дават 10 безплатни завъртания, като за всеки Scatter след третия се дават по 2 допълнителни безплатни завъртания.

Има ли опция за бонус купуване в Christmas Catch?

Да, можете да закупите 10 безплатни завъртания директно от основната игра срещу 100 пъти залога.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:30 октомври,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238