Chronicles of Olympus II – Hades

 • Доставчик:

  Alchemy Gaming

 • Тип:

  1024 Линии

Chronicles of Olympus II Hades Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.05%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Chronicles of Olympus II – Hades

Разработчик: Alchemy Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали1024
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:50,00
Джакпот:5,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Chronicles of Olympus II – Hades

Разработчик: Alchemy Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали1024
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:50,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х Залога

Ревю за Chronicles of Olympus II – Hades

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Открийте Chronicles of Olympus II – Hades, прецизно изработена слот игра от Alchemy Gaming. Посветена на богатия гоблен на гръцката митология, тази игра съчетава детайлни графики и ангажиращи функции, за да осигури стабилно и приятно игрално изживяване. Потопете се в света на древните митове и разкривайте тайните на боговете с всяко завъртане.

Функции и бонуси

Chronicles of Olympus II – Hades може да се похвали с динамична игрална решетка, включваща 5 барабана, 4 реда и впечатляващите 1024 печеливши линии. Този слот с висока волатилност предлага коефициент на възвръщаемост на играча (RTP) от 96,05%, съчетан със значителен потенциал за максимална печалба до 5000 пъти залога на играча.

Upsizer: Позволява на играчите да изберат по-висок множител на безплатните завъртания на определена цена, когато се задействат безплатните завъртания. Цената за това подобрение се намалява с всички жетони X-Up, които играчите са натрупали.

Символи Scatter: Червените скатери присъстват на всички барабани по време на основната игра и се появяват както на най-левия, така и на най-десния барабан по време на безплатните завъртания. Сините скатери се появяват на най-външните барабани в основната игра, но отсъстват по време на безплатните завъртания. За разлика от тях диамантените скатери се появяват на най-външните барабани и в двете фази на играта.

Chronicles of Olympus II Hades WildБезплатни завъртания: Количеството на Scatter символите определя различните режими, които се активират по време на кръга на безплатните завъртания:

 • 3 червени скатера: Предоставят 8 безплатни завъртания с активен множител X-Up, както и бонус печалба от 2 пъти размера на залога.
 • 4 червени скатера: Предоставя 8 безплатни завъртания с активен множител X-Up, придружен от бонус печалба от 20 пъти размера на залога.
 • 5 червени скатера: Предоставя 8 безплатни завъртания с активен множител X-Up, заедно с бонус печалба от 100 пъти размера на залога.

По време на кръга на безплатните завъртания получаването на 2 червени скатера дава допълнителни 2 безплатни завъртания и 1 жетон X-Up. Осигуряването на 2 диамантени скатера в този кръг активира най-високия множител X-Up и 2 допълнителни безплатни завъртания. Важно е да отбележим, че събраните жетони X-Up се нулират след приключване на кръга с безплатни завъртания и не могат да бъдат събрани, когато е в сила най-високият множител за безплатни завъртания.

Chronicles of Olympus II Hades WinСимвол X-Up: В непосредствена близост до барабаните играчите ще открият серия от стойности на множители, показани на пътеката X-Up, като един от тях е подчертан като текущата активна стойност. Механиката на играта тук е доста интригуваща:

 • Събиране на жетони X-Up: Когато играчите получат 2 червени скатера, те събират 1 жетон X-Up. Тези жетони са от решаващо значение, тъй като активират по-високи стойности на множителите на пътеката X-Up.
 • Подобрение на сините скатери: Попадането на 2 сини скатера по време на основната игра постоянно увеличава едно ниво на множителя X-Up. Това подобрение започва от най-високата стойност на X-Up пътеката. След като цялата X-Up пътека стане синя, всяка следваща двойка сини скатери удвоява множителя от най-високо ниво, достигайки до x25.
 • Функция диамантен скатер: Новото допълнение към играта, диамантеният scatter, играе важна роля. Когато играчите уцелят 2 диамантени скатера в основната игра, това не само задейства безплатните завъртания, но и дава най-високия текущ множител X-Up.

Купи бонус: Играчите имат възможност директно да закупят кръга с безплатни завъртания, допълнен с множител х25, за 200 пъти размера на залога си. Важно е обаче да отбележим, че жетоните X-Up не могат да се събират по време на безплатните завъртания, закупени чрез тази функция.

Дизайн и саундтрак

Chronicles of Olympus II Hades DesignChronicles of Olympus II – Hades потапя играчите в мистиката на подземния свят с визуално впечатляващ фон, който пресъздава царството на Хадес. Символите на играта, представляващи различни същества от подземния свят, подсилват тематичното очарование. Поразителните визуални ефекти се допълват от завладяващ саундтрак, който издига нивото на игралното изживяване, резонирайки с дълбочината и мистерията на темата.

За любителите на това приключение на тема гръцка митология Chronicles of Olympus II Zeus от Alchemy Gaming представлява подобно очарование. Този сестрински слот също навлиза в богатия гоблен на гръцките легенди, като предлага уникална перспектива, съсредоточена около Зевс. С подобен ангажимент към детайлни графики и тематични саундтраци, той е отлична препоръка за играчите, които търсят по-митологични слот преживявания.

Нашето заключение

Chronicles of Olympus II – Hades майсторски съчетава завладяващи графики и завладяващ саундтрак, поставяйки нов стандарт в слотовете с митологична тематика. Иновативните му функции, сред които множителят X-Up и разнообразните Scatter механизми, гарантират динамично игрално изживяване. Със своята висока волатилност и значителен потенциал за печалба този слот е изключителен избор за играчи, които търсят приключения и шанс за значителни награди в царството на гръцките богове.

Chronicles of Olympus II – Hades в сравнение към други слотове

Име:Chronicles of Olympus II – HadesPine of Plinko 2Epic GladiatorsCandy DreamsSafari KingBouncy Bombs
Провайдър:Alchemy GamingRelax GamingEvoplay EntertainmentEvoplay EntertainmentPragmatic PlayHacksaw
Печеливши канали:102410Cluster paysCluster pays50Scatter Pays
Бонус:НеДаНеНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:5,000х Залога20,000х Залога1,300 x Залога50,000250,00010,000х залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Иновативна функция Upsizer за безплатни завъртания

 • Разнообразни и интерактивни Scatter символи

 • Увлекателна функция X-Up Symbol

Минуси:
 • Купуването на безплатни завъртания може да се окаже скъпо

 • Сложността на функциите може да е непосилна за начинаещите

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Chronicles of Olympus II – Hades

Chronicles of Olympus II – Hades

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Chronicles of Olympus II – Hades. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Chronicles of Olympus II – Hades.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Chronicles of Olympus II – Hades
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Chronicles of Olympus II – Hades не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Chronicles of Olympus II – Hades. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Chronicles of Olympus II – Hades.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Chronicles of Olympus II – Hades в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какво е оформлението на Chronicles of Olympus II - Hades?

Играта разполага с 5-барабанна, 4-редова решетка с 1024 печеливши линии.

С каква волатилност е Chronicles of Olympus II - Hades и какъв е нейният RTP?

Това е слот с висока волатилност и RTP от 96,05%.

Могат ли играчите да закупят бонуси в Chronicles of Olympus II - Hades?

Да, играчите могат да закупят безплатни завъртания с множител x25 за 200 пъти по-голям залог.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:20 януари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944

Други казино игри на Alchemy Gaming