Circle of Sylvan

 • Доставчик:

  Fantasma Games

 • Тип:

  Много Линии

Circle of Sylvan Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.38%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Circle of Sylvan

Разработчик: Fantasma Games
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали720
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000
Скатер:Да

Детайли за Circle of Sylvan

Разработчик: Fantasma Games
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали720
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000

Ревю за Circle of Sylvan

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Circle of Sylvan, разработена от Fantasma Games, пренася играчите в митична гора, в която витаят магия и мистерия. На фона на размития, изпълнен с мистика фон, дизайнът на играта се опитва да преплете елементи от фолклора и фентъзи.

Функции и бонуси

Circle of Sylvan е онлайн слот, разработен от Fantasma Games. Той се отличава с характерно оформление на решетката от 5 барабана с формации на редовете 3-3-4-4-5, обхващащи общо 720 печеливши линии. Играта може да се похвали с атрактивен коефициент на RTP от 96,38% и се характеризира със средна волатилност.

Circle of Sylvan WildКолело на джакпота: В играта могат да попаднат Scatter символи Sylvan. Тези символи увеличават джакпотната награда на барабана, на който се паднат. Освен това те се събират, когато паднат, което може да задейства джакпот колелото. Колелото присъжда един от 5-те джакпота – Мини, Малък, Голям, Мега и Грантове, като всеки от тях може да достигне до 75x, 100x, 250x, 1000x и 5000x залога. След като джакпотът бъде изплатен, той се връща към първоначалната си стойност.

Безплатни завъртания: Постигането на последователност, при която на всеки барабан се приземяват 5 Bonus Scatter-а, изписващи BONUS, инициира рунд на безплатни завъртания с 3 първоначални завъртания. По време на този кръг всеки Scatter се превръща в символ Money Scatter, който се заключва на място и носи случайни стойности, вариращи от 0,2х до 20х залога.

Рундът разполага с прогресивен множител за Free Spins, който може да се увеличи от 1х до 50х. Добавянето на Scatter символи на четирите барабана в основната игра допринася за точка към измервателя на множителя за Free Spins. Натрупването на две точки увеличава множителя с 1, след което показателят се нулира. След приключване на завъртанията множителят се връща на 1.

Circle of Sylvan GameplayВсяко завъртане по време на тази фаза може да донесе парични или празни символи. Падналите парични символи се задържат в позиция и нулират брояча на безплатните завъртания на 3, докато празните остават инертни. Запълването на всички слотове на барабана с парични символи изчиства този барабан, събира паричните награди и потенциално позволява появата на нови парични символи. Всеки изчистен барабан допринася с точка към брояча на множителите. Всички събрани парични награди се добавят при завършването на рунда и към тях се прилага множителят за Free Spins.

Джакпот колело: Слотът въвежда Sylvan Scatter символи, които увеличават джакпотната награда на съответните си барабани при падане. Тези символи също така се събират, което може да активира джакпот колелото. Тази функция разпределя един от петте прогресивни джакпота – мини, минорен, голям, мега и грантове – с ескалация съответно до 75x, 100x, 250x, 1000x и 5000x от залога. След изплащане на печалба всеки джакпот се връща на базовото си ниво.

Дизайн и саундтрак

Circle of Sylvan SymbolsСитуацията в Circle of Sylvan се развива в митична гора, като фонът е умишлено замъглен, за да придаде мистичност. Цялостният дизайн обаче изглежда леко разхвърлян и невдъхновен. Включването на Дървото на живота сред приказките за Силван е озадачаващо, тъй като традиционните митове за Силван обикновено не се свързват с Дървото на живота, макар че и двете са пропити с природни и мистични елементи. Играта включва различни животински символи, като бухал, орел, вълк и бик, както и четирите цвята карти. Саундтракът деликатно подсилва мистичната тема, вплитайки познати тонове, които подчертават омагьосаната обстановка в играта.

За тези, които се интересуват от изследване на подобни теми с допълнителна сложност, Bouncy Bombs от Hacksaw Gaming включва митична тема, обогатена с желеобразни същества в горска обстановка.

Нашето заключение

Circle of Sylvan предлага редица геймплейни функции, които ще се харесат на много играчи. Със 720 печеливши линии, стабилно джакпот колело и увлекателни кръгове с безплатни завъртания, играта балансира сложността с възможността за значителни награди. Макар че дизайнът и саундтракът може да не се харесат на всеки, механиката на игра и потенциалът за високи множители я превръщат в полезно преживяване за тези, които търсят слот игра с дълбочина и разнообразие.

Circle of Sylvan в сравнение към други слотове

Име:Circle of SylvanCats of OlumpussAus Dem TalRobots: Energy ConflictBull in a Rodeo3 Clown Monty 2
Провайдър:Fantasma GamesPush GamingEndorphinaEvoplay EntertainmentPlay'N GoPlay'N Go
Печеливши канали:72024320252020
Бонус:ДаДаНеНеНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,00023,442х Вашият залог$ 200,0002,300 х Залога2,000 х Залога10,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висок процент RTP от 96,38%

 • Пет нива на джакпот

 • Множител при безплатните завъртания

Минуси:
 • Непоследователна тема

 • Потенциално сложен геймплей за начинаещи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Circle of Sylvan

Circle of Sylvan

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Circle of Sylvan. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Circle of Sylvan.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Circle of Sylvan
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Circle of Sylvan. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Circle of Sylvan.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Circle of Sylvan, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Circle of Sylvan.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Circle of Sylvan в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какви са основните характеристики на Circle of Sylvan?

Circle of Sylvan предлага конфигурация от 5 барабана със 720 начина за печалба, коефициент на възвръщаемост към играча от 96,38% и средна волатилност, което го прави универсален избор за различни играчи.

Как се задейства джакпот колелото в Circle of Sylvan?

Джакпот колелото се активира, като събирате Scatter символи Sylvan, които се намират на барабаните, увеличавайки стойността на джакпота за съответния барабан.

Какви са наградите от джакпот колелото в Circle of Sylvan?

Играчите могат да спечелят един от петте джакпота – мини, малък, голям, мега и гранд – с награди, вариращи от 75x до 5000x залога.

Как се активират безплатните завъртания в Circle of Sylvan?

Безплатните завъртания се задействат, като на барабаните се появят 5 Bonus Scatter символа, което стартира рунда с 3 завъртания и превръща тези Scatter символи в заключени Money Scatter символи.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:29 април,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238