Court of Hearts

Court of Hearts Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Court of Hearts

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:8,500 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Court of Hearts

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:8,500 х Залога

Ревю за Court of Hearts

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Court of Hearts е онлайн слот с 10 печеливши линии, разработен от Play'n GO. Характеристиките включват мега wilds, диви барабани, увеличаващи се множители и безплатни завъртания. RTP на този силно променлив слот може да варира от 84,26% до 96,27%, а голямата му награда е на стойност 8 500 x залога.

Court of Hearts е втората игра от поредицата Rabbit Hole Riches. С още два барабана и много повече бонус функции, тази игра предоставя на играчите много екшън и голям потенциал за печалба. Играта също се развива в света на Алиса в страната на чудесата. Този път виждаме Кралицата на сърцата, като жителите на Страната на чудесата седят от двете страни на барабаните, а кралят ги председателства. Графиката е невероятно детайлна, с причудливи символи, които изобразяват любимите ни герои от Wonderland и страхотни анимации, които наистина допринасят за поглъщащата атмосфера на играта.

Court of Hearts е онлайн слот игра с 10 печеливши линии. Това също е силно променлив слот – оценен с 9/10 от екипа на Play’n GO. Печалбите се създават чрез кацане на три или повече съвпадащи символа на барабаните, след което се получава каскада. Каскадите се появяват при всички печалби. Всеки път, когато получите печеливша комбинация, печелившите символи изчезват и на тяхно място попадат нови.

Преди всеки рунд можете произволно да задействате функцията Rabbit Reward. Това ще добави два скатера към барабаните, което ще ви улесни при получаването на бонуса за безплатни завъртания по време на това завъртане. Приземяването на зеления портал върху барабаните ще задейства бонуса Rabbit Hole. Той ще задейства една от трите функции:

 • Cheshire Wild – пълна wild макара, която се движи по екрана при всяка каскада
 • Caterpillar Wild –  добавя между 4 и 7 wilds към произволни позиции на барабаните
 • Dormouse Wild – добавя нарастващ wild символ към барабана, който може да достигне размер до 4×3 плочки

Събират се скатери в Court of Hearts. Така че можете да съберете три по време на вашите каскади с едно завъртане, за да получите 9 безплатни завъртания. По време на този бонус се добавят три специални предимства:

 • Има прогресивен множител, който се увеличава при всяка каскада.
 • Кралицата на сърцата вече е wild символ в бонуса за безплатни завъртания.
 • Символът на портала се появява на всички барабани, за да направи wild функциите по-чести.

Court of Hearts е наистина забавна и колоритна ротативка пълна с много бонус функции. Първо, трите wild функции, които могат да бъдат задействани в бонуса Rabbit Hole са просто фантастични, като всяка от тях има потенциала действително да промени нещата. Кръгът с безплатни завъртания също дава на играчите какво да очакват с нетърпение. Има три предимства в този бонус и можете лесно да получите допълнителни безплатни завъртания и възможност да спечелите награда на стойност 8 500 x залога.

Court of Hearts в сравнение към други слотове

Име:Court of HeartsDragon LadyDracula’s Family20 Burning HotPanther’s ReignIndian Cash Catcher
Провайдър:Play'N GoGameArtPlaysonAmusnet (EGT) InteractiveQuickspinHabanero
Печеливши канали:1025152050243
Бонус:НеНеДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:8,500 х Залога20,000£1,750 х Залога90005,202 x Залога25,000 €

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Court of Hearts

Court of Hearts

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Court of Hearts. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Court of Hearts.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Court of Hearts
1

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Court of Hearts може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Court of Hearts, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Court of Hearts.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Court of Hearts и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238