Crabbin for Christmas

Crabbin for Christmas Demo

Налично на:

телефон

RTP

95.00%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Crabbin for Christmas

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:20,00
Джакпот:2,500х Залога
Скатер:Да

Детайли за Crabbin for Christmas

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:20,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:2,500х Залога

Ревю за Crabbin for Christmas

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Blueprint Gaming добави празничен дух към серията си слотове ‘Crabbin' for' точно навреме за Коледа. Най-новото издание пренася играчите във весела морска обстановка, допълнена от редица символи на риболовна тематика, украсени с коледни декорации. Crabbin for Christmas запазва класическите функции на риболовния слот, включително кръгове, в които събирате символи с пари, предлагащи потенциална печалба до 2500x.

Функции и бонуси

Crabbin for Christmas има оформление на решетка 5×3 с 10 фиксирани печеливши линии. Тази игра предлага средна/висока волатилност с RTP от 95%, което пада до 93% при закупуване на бонус рунда.

Безплатни завъртания: За да задействате безплатните завъртания, три или повече бонус символа трябва да паднат където и да е на барабаните. Ще получите 10, 15 или 20 безплатни завъртания за 3, 4 или 5 скатера. По време на този кръг всеки Wild символ Fisherman събира паричната стойност на всички символи Crustacean, които се виждат на екрана. Има различни видове ракообразни, всеки от които има стойност, варираща от 1 до 50 пъти залога. Когато Golden Fisherman Wild ги събере, тези стойности получават множител x10. Освен това за всеки 4 събрани Wild символа най-нископлатеният Crustacean се повишава до следващото ниво, а вие сте възнаградени с 5 допълнителни безплатни завъртания.

Crabbin for Christmas ScatterLightning Spins: Ако се паднат 6 или повече символа Crustacean, това ще активира функцията Lightning Spins, която започва с 3 първоначални завъртания. Символите Crustaceans, които са задействали тази функция, се заключват на място, докато на други позиции на барабаните могат да паднат още Crustaceans, символи Fisherman или символи без стойност. Всеки път, когато се появи нов символ Crustacean, той нулира броя на завъртанията.

Следете за ракообразни, показващи Mini, Minor, Major или Mega Cashpot, тъй като те са на стойност 10x, 25x, 100x или 2000x залога. Обикновените символи Fisherman, когато се приземят, се залепват и събират всички видими парични стойности. Приземяващ се Gold Fisherman умножава всички парични стойности на екрана (включително други Fisherman), преди да събере всички парични символи и да ги заключи на място, нулирайки броя на завъртанията. Запълването на всички позиции носи множител на печалбата до x5.

Бонус покупка: За тези, които търсят кратък път към екшъна, играчите имат възможност да платят 75 пъти залога, за да задействат Free Spins или Lightning Spins. Алтернативно, играчите могат да платят 180 пъти залога, за да се насладят на Free Spins или Lightning Spins със символи Golden Fisherman.

Дизайн и саундтрак

Crabbin for Christmas SymbolsКато риболовен слот с коледна тематика, Crabbin for Christmas разполага с очарователен набор от символи, които пресъздават празничния дух. Ще срещнете персонаж на рибар с шапка на Дядо Коледа, котва, капан, пояс, рибарска шапка, различни ракообразни с коледни шапчици и познатите символи на карти от 10 до А. На фона ще видите морето, осветено от коледни лампички, и подаръци, разпръснати по морското дъно. Над водата украсена рибарска лодка допълва сцената. Може да изглежда като малко причудлива концепция, но дори и заклетите фенове на риболовните слотове могат да се насладят на празничното оформление на този слот жанр.

Нашето заключение

В Crabbin for Christmas на Blueprint Gaming играчите могат да очакват привлекателна смесица от риболовна тематика и празнично настроение. Този слот със средна/висока волатилност предлага вълнуващ геймплей с възможност да спечелите до 2 500 пъти залога си. Функциите Free Spins и Lightning Spins, както и Wild символите Golden Fisherman, придават дълбочина на екшъна, като предоставят възможности за значителни печалби. Независимо дали сте любители на риболова, или просто сте в настроение за празниците, Crabbin for Christmas обещава завладяващо игрално изживяване.

Crabbin for Christmas в сравнение към други слотове

Име:Crabbin for ChristmasBook of RaVampire NightForgotten FableGood Luck & Good FortuneSecret Riches of the Irish
Провайдър:Blueprint GamingNovomaticAmusnet (EGT) InteractiveEvoplay EntertainmentPragmatic PlayJelly Slots
Печеливши канали:10105151020
Бонус:ДаНеДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаНе
Джакпот:2,500х Залога500,000Прогресивен50,000£2,100х Залога2,500х залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Празнична тематика

 • Вълнуващи функции Free Spins и Lightning Spins

 • Потенциал за значителни печалби

Минуси:
 • Средна/висока волатилност може да не е подходяща за всички играчи

 • Малко печеливши линии

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Crabbin for Christmas

Crabbin for Christmas

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Crabbin for Christmas. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Crabbin for Christmas.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Crabbin for Christmas
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Crabbin for Christmas не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Crabbin for Christmas. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Crabbin for Christmas.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Crabbin for Christmas. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Crabbin for Christmas.

Често задавани въпроси

Какви са специалните характеристики на Crabbin for Christmas?

Crabbin for Christmas предлага две основни функции – Free Spins и Lightning Spins, по време на които се събират парични стойности.

Как се задействат безплатните завъртания в Crabbin for Christmas?

За да се задействат безплатни завъртания, три или повече бонус символа трябва да паднат където и да е на барабаните. Можете да получите 10, 15 или 20 безплатни завъртания в зависимост от броя на Scatter символите.

Какво представлява функцията Lightning Spins?

Lightning Spins се активират, когато паднат 6 или повече символа Crustacean. Тази функция започва с 3 първоначални завъртания, а новите символи нулират броя им. Стойностите на символите Crustacean се събират по време на рунда.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:31 октомври,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238