Crown of Fire

Crown of Fire Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Crown of Fire

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:1000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Crown of Fire

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:1000 х Залога

Ревю за Crown of Fire

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Crown of Fire е видео слот от Pragmatic Play, който има 5 барабана, 3 реда и 10 печеливши линии. Можете да играете със залози Min.bet от 0,20 и Max.bet от 100,00 монети на завъртане. Играта е създадена с три различни RTP, от 96,36% по подразбиране, но операторите на игри също могат да изберат да използват един от по-ниските варианти от 95,34% или 94,21%. Crown of Fire има висока волатилност и можете да спечелите до 1000 пъти х вашия залог.

В рамките на това класическо приключение има няколко функции, които да ви помогнат в търсенето на по-големи печалби. Характеристиките са Wild Symbol и Scatter Wins.

Дизайнът на играта е базиран на класическа тема за слот машина, където се появяват плодови символи. На заден план на барабаните можете да видите червена тухлена стена, където череши, сливи, камбанки и други емблематични символи могат да кацнат върху барабаните. Можете да играете този слот на всички устройства, от настолни компютри до мобилни телефони. Създавате печеливша комбинация, като приземите 3 или повече символа от един и същи тип на съседни барабани, започвайки от най-левия.

Символите с по-ниско изплащане са слива, портокал, лимон и череша. Приземяване на 5 символа от един и същ  тип ви осигурява 10 х залога. По-добре плащащите символи са горяща камбана, диня, грозде и червена седмица. Ако получите 5 от един и същи тип символ, те плащат между 25х до 450х залога. По време на завъртанията можете да получите символи, които показват горящ диамант и това е скатер символът на играта. Златният доларов знак е специалният скатер символ на играта, а огнената корона е уайлд символът в играта. 

Wild символът помага да се направят повече печеливши комбинации, като замества други символи, с изключение на нормалните и специалните скатер символи. Когато падне уайлд символ, той ще се разшири, за да покрие всички позиции на своя барабан, той може да падне на барабани 2, 3 и 4.

Скатер символите на играта могат да паднат на всички барабани и не е необходимо да са в съседни позиции, за да създадат печалба. В зависимост от това дали приземите 3, 4 или 5 скатер символа, вие ще получите моментална печалба от 3х, 25х или 100х залога. Можете също така да получите специални скатер символи, като всеки специален скатер символ плаща 20 пъти х залога.

Crown of Fire е класически слот, с прекрасна графика и интересни функции. По време на завъртанията можете да получите уайлд символи, които ще се разширят и ще изпълнят целия барабан, като ви дават възможност да създадете повече печеливши комбинации. Скатер символите понякога могат да донесат прекрасни печалби, но несъмнено червените седмици са тези, които трябва да чакате. Като получите 5 от тях, вие ще стигнете до моментална печалба от невероятните 450х вашия залог, което е почти половината от максималната печалба в играта.

Crown of Fire в сравнение към други слотове

Име:Crown of FireMajestic MegawaysDynamite Diggin DougSizzling 777 DeluxeTower of FortunaIce Valley
Провайдър:Pragmatic PlayiSoftBetPragmatic PlayWazdanBetSoftAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:10117,649102051024
Бонус:НеДаДаНеНеДа
Безплатни завъртания:НеДаДаНеДаДа
Wild Символ:ДаДаНеНеДаДа
Джакпот:1000 х Залога2,000 х Залога3,000х залога5,000€3,200 х Залога 5,000

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Crown of Fire

Crown of Fire

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Crown of Fire. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Crown of Fire.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Crown of Fire
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Crown of Fire не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Crown of Fire. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Crown of Fire.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238