Cygnus 4

 • Доставчик:

  ELK Studios

 • Тип:

  Много Линии

Cygnus 4 Demo

Налично на:

телефон

RTP

94.00%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Cygnus 4

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали4,096 до 262,144
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:50,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Cygnus 4

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали4,096 до 262,144
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:50,000х Залога

Ревю за Cygnus 4

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Cygnus 4 е най-новото допълнение към утвърдената серия Cygnus на ELK Studios. Тази последна част запазва небесната тематика на своите предшественици, но с подобрени графики, обогатени функции и по-голям потенциал за печалба. Почитателите на поредицата ще оценят завръщането на популярни елементи като Free Drops и X-iter, както и увеличаването на множителите. Забележително е, че играта възражда високия потенциал за печалба, открит във втората игра от поредицата, като предлага на играчите възможността да спечелят до 50 000 пъти залога си.

Функции и бонуси

Cygnus 4 е динамична слот игра с 6 барабана и 4 реда, включваща падащи символи. Първоначално всяко падане на символи започва с четири реда, което позволява 4 096 начина за печалба. С всяко следващо падане на символи се добавя допълнителен ред от символи, който достига до максимум 8 реда, увеличавайки печелившите начини до 262 144. Играта работи с RTP по подразбиране от 94% и се характеризира с висока волатилност.

Cygnus 4 BonusAvalanche: Печелившите символи се взривяват, което позволява падането на нови символи и добавянето на допълнителен ред символи до максимум 8 реда. Тази функция Avalanche продължава, стига да бъдат създадени нови печеливши комбинации.

Множители: Стълбът с множители показва текущия активен множител. Когато символ с множител достигне най-лявата колона или най-долната част на игралната мрежа, множителят се увеличава и след това символът се превръща в Wild. Това увеличение на множителя и трансформацията на символа се случват преди изплащането на печалбите.

Level Up: Символ Level Up, който достигне най-лявата колона или най-долната част на игралната мрежа, увеличава стълба на множителя и се превръща в символ Wild. Стълбът на множителя се завърта, като актуализира активния множител до съответната стойност на новата скала. Достигането на върха на третото ниво на стълба на множителя незабавно присъжда останалата сума, необходима за постигане на максимална печалба.

Cygnus 4 WildFree Drops: Попадането на Scatter символ в най-лявата колона активира бонус режим с безплатни падания. Играчите получават седем безплатни падания, като пренасят текущия активен множител и нивото на стълба на множителя в бонусната игра. Всяко ново безплатно падане започва с четири реда, като запазва активния множител и нивото на стълба през целия кръг. Scatter, който достигне най-лявата колона, може да задейства допълнителни безплатни падания по време на бонус режима.

X-iter: Менюто X-iter позволява на играчите да закупуват бонусни функции:

 • Bonus Hunt (3x залога): Едно падане с над два пъти по-голям шанс за активиране на безплатни завъртания.
 • Multiplier Pillar на ниво 3 (10x залога): Едно падане започва със стълба на множителя на ниво 3.
 • Multiplier Wilds (25x залога): Едно падане, при което символите на множителите също действат като Wilds, като остават такива, докато не се превърнат в обикновени Wilds, достигайки най-лявата страна или най-долната част на мрежата.
 • Bonus (100x залога): Директно задейства безплатни завъртания.
 • Super Bonus (500x залога): Задейства безплатни завъртания, в които символите с множители също служат като Wild символи и остават такива, докато не се превърнат в обикновени Wild символи.

Дизайн и саундтрак

Cygnus 4 SymbolsВ Cygnus 4 дизайнът продължава космическата тематика на поредицата, като черпи вдъхновение от съзвездието Cygnus (Лебед). Този път фонът предполага нощна обстановка в старинен Лондон, като над барабаните се вижда изпълнено със звезди небе, разположено между две обикновени колони. Символите в играта включват ярко оцветени скъпоценни камъни в червено, зелено и синьо, както и по-уникални символи като змия, еднорог, грифон и пирамида с око. Саундтракът е спокоен и ненатрапчив, като се съчетава добре с тематиката. Характерният тракащ звук на падащите символи също допринася към геймплея. Като цяло играта предлага приятно и спокойно аудио-визуално изживяване.

Ако сте почитатели на дизайна на Cygnus 4, вероятно ще се насладите и на Cygnus 3, предишната игра от поредицата на ELK. Друга игра, която си заслужава да разгледате, е 40 Zodiac Wheel на EGT Digital, която се отличава с небесна тематика с акцент върху астрологията и астрономията.

Нашето заключение

Cygnus 4 подобрява игралното изживяване с до 262 144 начина за печалба и максимална печалба от 50 000 пъти залога. Ключовите характеристики включват динамичния механизъм Avalanche, който подобрява играта с допълнителни падания на символи, и прогресивен множител, който засилва геймплея. Функциите Level Up и Free Drops добавят дълбочина, като възнаграждават играчите с подобрени множители и безплатни завъртания. Въпреки че, както и при други слотове на ELK, RTP е сравнително нисък, Cygnus 4 е увлекателна слот игра, която съчетава възнаграждаващи механики с привлекателна небесна тема.

Cygnus 4 в сравнение към други слотове

Име:Cygnus 4Sands of DestinySupreme HotThe Dead EscapeGolden Wheels of EgyptFruitopolis
Провайдър:ELK StudiosPeter and SonsAmusnet (EGT) InteractiveHabaneroNetEntSkywind
Печеливши канали:4,096 до 262,1444,096273020Cluster Pays
Бонус:ДаДаНеДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаНеНеНеДаДа
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:50,000х Залога10,000х Вашият залогProgressive JakpotProgressive Jakpot5,000х Залога5000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Разширени печеливши пътища, до 262 144

 • Бонус Free Drops

 • Визуално привлекателна космическа тема

Минуси:
 • Нисък RTP от 94%

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Cygnus 4

Cygnus 4

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Cygnus 4. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Cygnus 4.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Cygnus 4
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Cygnus 4 попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Cygnus 4, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Cygnus 4 с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Cygnus 4. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Cygnus 4.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Cygnus 4 в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Как работи функцията Avalanche в Cygnus 4?

В Cygnus 4 функцията Avalanche се активира, когато се образуват печеливши комбинации. Включените в нея символи експлодират, като на тяхно място се появяват нови символи. Това може да доведе до допълнителни печалби и продължава, докато се образуват нови печеливши комбинации.

Как множителите подобряват геймплея в Cygnus 4?

Множителят се увеличава всеки път, когато символ на множителя достигне най-лявата колона или най-долната част на решетката, превръщайки се в символ Wild. Тази функция може значително да увеличи потенциалната печалба.

Как функционира функцията X-iter в Cygnus 4?

Функцията X-iter в Cygnus 4 позволява на играчите да купуват бонус функции като Bonus Hunt, Multiplier Pillar на ниво 3, Multiplier Wilds, Bonus и Super Bonus. Всяка от тях предлага различни предимства, като например по-високи множители или директен достъп до безплатни завъртания.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:11 декември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238