Da Vinci’s Treasure

Da Vincis Treasure Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Da Vinci’s Treasure

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:125,00
Джакпот:5000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Da Vinci’s Treasure

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:125,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5000 х Залога

Ревю за Da Vinci’s Treasure

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Da Vinci's Treasure е онлайн слот, разработен от Pragmatic Play, който има пет барабана, три реда и 25 фиксирани печеливши линии. RTP на играта е 96,53%. Съкровището на Да Винчи е силно променлива игра и предлага максимална печалба от повече от 5000 пъти х общия ви залог.

От вълнуващия саундтрак до разкошната графика, тази игра е произведение на изкуството. Има богат набор от бонус функции, завладяващ геймплей и  много възможности да спечелите драматични джакпоти благодарение на комбинация на множители и безплатни завъртания. Присъединете се към красивия авантюрист Джон Хънтър, за да откриете картата със съкровищата на Da Vincis! Дори символите с по-ниско изплащане са царствено изобразени в богати тонове. Джон Хънтър и самият Да Винчи са красиво изобразени заедно с няколко от най-големите изобретения на майстора и бонус символа на Codex, който отключва една от трите бонус функции.

Da Vincis Treasure се оценява като игра с висока волатилност, поставяйки я наред с други класики за лов на съкровища, като Book of Ra и Book of Dead. Pragmatic Play посочва, че теоретичната възвръщаемост на играча (RTP) е 96,53%. За да спечелите в този слот, трябва да получите печеливши комбинации от три или повече символа отляво надясно през барабаните. Уайлд символ в играта е самият Да Винчи и той  се появява на барабани 2, 3, 4 и 5, като замества всички други символи с изключение на бонуса за създаване на печеливши комбинации.

Da Vinci's Treasure включва три отделни бонус функции, предназначени да доставят големи награди. Приземете три бонус символа Codex на барабани 2, 3 и 4 и ще влезете в бонус играта.  Ще стигнете до карта с 23 точки, всяка от които представлява потенциална парична печалба и колело на късмета, което ви движи напред по картата. Всеки път ще се движите с от една до шест стъпки и бонус играта приключва или когато натиснете „играта приключи“ на колелото на късмета или стигнете до края на картата. Която и точка да стигнете, ще осигури общата ви победа.

Безплатни завъртания с прогресивен множител е бонусът който трябва да задействате, ако искате да имате шанс да получите най-голямата награда, която се предлага тук. В началото на кръга ще получите 12 безплатни завъртания с 1x множител. След всяко завъртане множителят се увеличава с 1x и всички печалби се увеличават с предлагания множител. Тази функция може да се задейства повторно до пет пъти, за да ви осигури до 60 безплатни завъртания с 60x множител.

Функция за избор на награда е третата бонус функция, която е от типа click and pick. Пред вас ще се появят три от картините на Леонардо да Винчи –  изберете своя фаворит и ще спечелите награда. Най-голямата печалба, която се предлага в Съкровището на Да Винчи,са огромните над 4800 пъти х вашия залог, ако барабаните се пълнят с подредени символи на Джон Хънтър и играете с 60-кратен множител.

Графиката има страхотно ретро усещане, а саундтракът ще ускори пулса ви, докато чакате бонус функциите да паднат. В слот с висока волатилност като този това няма да се случва твърде често, но функцията за карта на съкровищата и безплатните завъртания и множители, си заслужават, защото наистина могат да осигурят печалба , която се случва веднъж в живота.

Da Vinci’s Treasure в сравнение към други слотове

Име:Da Vinci’s TreasurePolterheistJaguar GoldElemental PrincessSeasonsCyclops Smash
Провайдър:Pragmatic PlayNextGen GamingSkywindYggdrasil GamingYggdrasil GamingPragmatic Play
Печеливши канали:25100252520Cluster pays
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаНе
Джакпот:5000 х Залога500 х Залога500 х Залога1,666 х Залога30,670£10,000 x Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Da Vinci’s Treasure

Da Vinci’s Treasure

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Da Vinci’s Treasure. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Da Vinci’s Treasure.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Da Vinci’s Treasure
1

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Da Vinci’s Treasure. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Da Vinci’s Treasure, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Da Vinci’s Treasure.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Da Vinci’s Treasure в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238